amin khan20 ارسال شده در شهریور 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2012 با سلام خدمت دوستان تیبل ps_connections_source فروشگاه من شده 60mibالبته یک بار هم خالیش کرده بودم اگه کلا این تیبل رو حذف کنم مشکلی پیش میاد؟چنتا تیبل دیگه هم هست که حجمشون بالاستps_connections 25mib ps_guest 9mib ps_order_detail9 mib ps_orders9mbi ps_cart_product5mib ps_customer5min ps_pagenotfound4mibسوالی که دارم اینه، حفظ بعضی از این تیبل ها برای یک فروشگاه حیاتی هسند و نمیشه کلا بیخیال شد الان که حجم دیتابیسم تا این حد بالا رفته 1 سال بعد باید چیکار کرد اینم اضافه کنم که همین حجم بالای ورودی دیتابیس باعث میشه بعضی از وقت ها دیتابیس از دسترس خارج میشه. به طوری که 15 درصد از cpu 8 هسته ای مصرف داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در شهریور 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2012 معمولا نبايد اين طور بشهاحتمالا مشكلي بايد داشته باشيد چون اين حجم هايي كه مي فرماييد غير طبيعي است چند ساله فروشگاه داريد؟نسخه چند؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin khan20 ارسال شده در شهریور 5، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2012 خیلی ممنون از پاسخگویی شمایه سه ماهی میشه فروشگاه رو راه انداختیم ولی تبلیغ در گوگل و چند سایت پر بازدید باعث شده بعضی از روزها بالای 5000 بازید در روز و افراد آنلاین 120 نفر در بعضی از ساعات داشته باشیم که این خودش دلیل خوبیه برای این مسئله.تیبل ps_connections_source هم که اگه قرار باشه جزئیات صفحه مبدا هر بازدید کننده رو ثبت کنه این مشکل طبیعی خواهد بود من ماژول مبدا بازدیدکنندگان رو از روی فروشگاه حذف کردم ولی این تیبل حذف نشد .نسخه فروشگاه 1.4.6.2 همین انجمن هست که نصب کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در شهریور 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2012 این ماژول گویا می تونه اطلاعات این جدوال را هر موقع که شما خواستید پاک کنه البته من تستش نکردمdeleteconnections.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .