farzad3620 ارسال شده در فروردین 16، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2017 با سلام من می خوام یکی از زیر شاخه ها را به یک زیر شاخه دیگر با کلیه محتویات درون آن(محصولات) ببرم ممنون میشم راهنمایی نمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در فروردین 16، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2017 سلام. یک شاخه جدید ایجاد کنید. به صفحه ویرایش شاخه مورد نظرتون برید و شاخه والد اون رو به شاخه جدید تغییر بدید. اگر میخواید که محصولات هم توی شاخه جدید نمایش داده بشن باید محصولات رو هم ویرایش کنید و برای اون ها از تب وابستگی این شاخه رو تیک بزنید. موفق باشید واکنش ها : farzad3620 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad3620 ارسال شده در فروردین 16، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2017 با سلام ممنون از راهنماییتون ببینین من میخوام شاخه WWE HOME VIDEO که زیر شاخه WWE هست رو با کلیه محصولات به یک شاخه جدید اصلی منتقل کنم آدرس سایت www.wwe-pars.ir ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در فروردین 17، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2017 یه شاخه میسازید با نام sample ، بعد شاخه WWE HOME VIDEO رو ویرایش کنید و والد اون رو به sample تغییر بدید. بعد هم باید تمامی محصولات اون شاخه رو ویرایش کنید و از تب وابستگی ها شاخه های نمایش محصول رو تغییر بدید واکنش ها : farzad3620 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .