shoptoshop ارسال شده در فروردین 17، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2017 سلام خسته نباشید من سایتمو روی یک سرور جدید منتقل کردم و الان بیشتر عکسا علامت سوال شد میشه راهنمایی کنید تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در فروردین 18، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2017 سلام. کارهای زیر رو انجام بدید ببنید مشکل حل میشه یا نه. 1) از تنظیمات >> seo وurl ها یک بار روی دکمه ذخیره کلیک کنید. 2) تصاویر بندانگشتی رو بازسازی کنید. 3) url آشنا رو خاموش کنید. (اگر با اینکار درست بشه با ید به هاست تیکت بزنید و ازشون بخواید mod rewrite رو فعال کنن ) 4)توی هاست مسیر img >> p رو برید ببنید عکسی وجود داره یا نه. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در فروردین 18، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2017 تجربه ی خود من اینه که با بازسازی بندانگشتی ها خیلیهاشون درست می شه ولی یه سری دیگه درست نمی شه و باید درستشون کرد. به ویژه عکس هایی که در میون توضیحات کالا گذاشته شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shoptoshop ارسال شده در فروردین 18، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2017 سلام مرسی از راهنمایی ولی من تمامی این راه هارو رفتم حل نشد ایجاد دوباره تصاویر بندانگشتی میگه عکسای تو مسیر وجود نداره ولی این مسیری که میگه اصلا درست نیست.چون رو هاست قبلی هیچ مشکلی نداشتیم هم این مسر وجود نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در فروردین 18، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2017 می تونید تیکت بزنید تا بررسی فنی بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shoptoshop ارسال شده در فروردین 18، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2017 بکجا تیکت کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 21، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2017 https://ipresta.ir/support نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
behrayan ارسال شده در شهریور 22، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2017 تجربه ی خود من اینه که با بازسازی بندانگشتی ها خیلیهاشون درست می شه ولی یه سری دیگه درست نمی شه و باید درستشون کرد. به ویژه عکس هایی که در میون توضیحات کالا گذاشته شده سلام من هم این مشکل رو در قالب سهند در قسمت توضیحات کالا دارم و هر عکسی که در قسمت توضیحات ، حالا چه توضیحات کوتاه و چه توضیحات میگذارم بصورت علامت سوال نشون میده من قالبم را تازه خریداری کردم و به قسمت پشتیبانی هم تیکت زدم ولی به من گفتن که باید بری توی انجمن مشکلت رو بررسی کنید حالا لطفا راهنمایی بفرمایید تا ماهم مشکلمون حل بشه ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
asalmasal ارسال شده در دی 25، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2017 ممنون من این مشکل رو داشتم با استفاده از اولین پست مشکل حل شد با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .