shmata ارسال شده در شهریور 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2012 من یک فروشگاه پرشتاشاپ 1.4.6.2 را از هاست دانلود کردم تا بتونم در لوکال ازش استفاده کنم با وجود اینکه در فایل setting.inc را ویرایش کردم و مشخصات لوکال را وارد کردم باز هم بعد از زدن http://localhost/psshop به هاست قبلی redirect میشه این قسمت از setting.inc هم خالیه مانند خط زیر define('__PS_BASE_URI__', ''); نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در شهریور 9، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2012 پیشاپیش با تشکر از کمکتون . کارم خیلی گیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در شهریور 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2012 به بخش آموزش انجمن و هدف كاربريتون كه نصب روي لوكاله مراجعه نماييدو از نرم افزارهاي بهتر و كاربرديتري در اين هدف استفاده نماييد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2012 در این مورد قبلاً توضیح داده شده.به فروشگاه دسترسی ندارید ولی به بخش مدیریت دسترسی داریدوارد بخش مدیریت بشید و از بخش تنظیمات - سئو - در انتهای صفحه آدرس رو درست کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در شهریور 10، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2012 در این مورد قبلاً توضیح داده شده.به فروشگاه دسترسی ندارید ولی به بخش مدیریت دسترسی داریدوارد بخش مدیریت بشید و از بخش تنظیمات - سئو - در انتهای صفحه آدرس رو درست کنید. این کارو انجام دادم ولی باز آخرش یک /fa میاید که باعث میشه با خطا مواجه شوم .این امکان وجود دارد که از DB محتویات shop domain name را عوض کنیم که مجبور نشم دوباره DB رو import و Export کنم ؟ امکانش هست بفرمایید با fa/ در لوکال چه کار کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2012 یعنی شما وارد بخش مدیریت هم نمیتونید بشید؟!اگر میتونید وارد بشید که در بخشی که گفتم میتونید آدرس رو عوض کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در شهریور 11، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2012 یعنی شما وارد بخش مدیریت هم نمیتونید بشید؟!اگر میتونید وارد بشید که در بخشی که گفتم میتونید آدرس رو عوض کنید امکان ورود به بخش مدیریت هست اما فروشگاه من در 2تا ساب فولدر قرار داشت یکی شو از قسمتی که شما فرمودید حذف کردم درست شد اما یک fa/ به انتهای url ام اضافه میشه که باعث میشه نتونم از فروشگاه استفاده کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2012 به بخش مدیریت - ابزارها - زبان ها برید و زبانن انگلیسی رو غیرفعال کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rxsina ارسال شده در آبان 19، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 19، 2013 در این مورد قبلاً توضیح داده شده.به فروشگاه دسترسی ندارید ولی به بخش مدیریت دسترسی داریدوارد بخش مدیریت بشید و از بخش تنظیمات - سئو - در انتهای صفحه آدرس رو درست کنید. منم الان به سایت دسترسی ندارم ولی به مدیریت دسترسی دارم. در قسمت سئو هم مشکلی نیست و اسم سایت درسته. من تو قسمت رووت نصب کردم و داخل فولدر پرستا شاپ نصب نشده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2013 دوست من اگر مشکل شما ریدایرکت شدن هست دقیق تر توضیح بدید چه مشکلی داریداگر نه این جا مطرح نکنید چون ارتباطی به موضوع نداره Sent from my LT25i using Tapatalk 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .