saeedsobhkhiz ارسال شده در شهریور 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2012 سلامفروشگاه ما یک هفته ای است که در صفحه اصلی و بقیه صفحات همش در حالت هنگ هست و پشت سرهم لود میشه خیلی زمان می بره تا صفحه مورد نظر را باز کنه . فکر کردم مشکل با فایرفاکس داشته باشه ولی با اکسپلورر که اصلا باز نکرد و ارور jquery id undefined را میده . تو تنظیمات چیزی نداره بخوام چک کنم ؟www.asarayan.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در شهریور 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2012 دو مورد ميشه گفت - هاستتون ضعيقه در بارگذاري فايل ها- كش مرورگرتون رو پاك كنيد- كامپايل رو يه بار روشن و بعد از بازديد دوباره سايتتون اون رو خاموش كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در شهریور 12، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2012 ممنون که جواب دادید . در مورد 2 مورد اول چرا ساب دومین من خوب باز میشه و مشکلی نداره ولی فروشگاه خیر ؟ کامپایل را فعال کردم هیچ اروری نداد .موندم چکار کنم .در قسمت کش کردن => گزینه استفاده از حافظه ی موقت کش را فعال کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در شهریور 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2012 دوست عزیز اولا قالب شما سنگین و غیر استاندارده تعداد زیاد فایلهای جاوا اسکریپت و css سنگین حجم سایت شما 627 kb هست که زیاده با این سایت هم چک کنید : http://gtmetrix.comمیبینید که نمره ضعیف f میگیرهضمن اینکه فکر میکنم نسخه 1.3 استفاده میکنید و تنظیمات سایتتون هم optimize نشده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در شهریور 12، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2012 پیشنهاد شما چی هست ؟ قالب پیش فرض زیاد جالب نبود از نظر ظاهری . شما بگید از چه قالبی استفاده کنم که هم ظاهر خوبی داشته باشه هم سبک باشه. از نسخه 1.4.1 استفاده میکنم . برای Optimize کردن چکاری باید انجام بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m0stafa ارسال شده در شهریور 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2012 سایت منم همین قالبه ولی این طوری نیست !!با اون سایت ذکر شده تستش کردم زد 652 کیلو بایت که از این سایت دوستمون هم بیشتره ولی خیلی سرعتش بهتره !این قالب فکر کنم فقط برای ورژن 1.4 ارائه شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در شهریور 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2012 من احساس می کنم شما دارید قالب 1.3 رو روی 1.4 قرار می دید.این رو به دلیل ارور های جاوا اسکریپت می گم که داخل پوشه js قالب هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2012 یک راه ساده برای پیدا کردن مشکلات این چنینی استفاده از قالب پیش فرض هست.اگر با قالب پیش فرض هم مشکل داشتید راه حل بعدی بررسی ماژول هاستببنید ماژول اضافه نصب کرید یا خیر؟ اگر ماژول هم مشکل نداشتید یعنی هاست شما مشکل داره تنظیمات ccc رو در تنظیمات - کارایی ها فعال کنید تا css و جاوا اسکریپت رو فشرده کنهببینید روی هاستتون gzip فعال هست یا خیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در شهریور 13، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2012 سلامخیلی ممنونم .CCC ا فعال کردم عالی شد عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در شهریور 19، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2012 قبل از اینکه سوال خودمو بپرسم یه تشکر کنم بابت اینکه بدون هیچ منتی جواب سوال را میدید . من در بخش آموزش سایت 2000 نفر کاربر دارم و میدونم جواب دادن به سوالهایی که رایگان هست کمی مشکل هست . در هر صورت ممنونسلام راهی برای بهینه کردن قالب با توجه به فعال کردن CCC وجود داره ؟ سرعت لود شدن بیشتر بشه ؟ حتی دیال آپ هم سایت را باز کنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2012 میتونید از سیستم فایل برای کش کردن سایت در هاست استفاده کنید.نمیدونم gzip روی هاست شما فعال هست یا نه ولی سرعت لود سایت رو بالا میبرهاستفاده از هاست درجه یک هم میتونه کمکتون کنه که البته قیمت بالایی داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در شهریور 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2012 دوست عزیز بغیر از مسئله سرعت سایتتون با مرورگر ie9 بهم ریخته نمایش داده میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در شهریور 19، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2012 چکار باید کنم ؟ کسی هست که بتونه کمک کنه فایل CSS را برای اینترنت اکسپلورر درست کنم که تو همه مرورگرها یک جور نمایش داده بشه ؟ این اکسپلورر پدر منو در آورده ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در شهریور 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2012 به نظر من بهتره به جاي اينكه وقت بزاريد و يا پول براي ساخت css جدا بهتره همين وقت و يا پول رو صرف قالبي كنيد كه با هم مرورگرها سازگار باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsobhkhiz ارسال شده در شهریور 19، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2012 چه قالبی ؟ میشه معرفی کنید ؟ غیر از قالب پیش فرض من زیاد گشتم ولی چیزی پیدا نکردم . دنبال قالبی هستم که هم ظاهر خوبی داشته باشه هم سبک باشه . چون شما اطلاعاتتون بیشتر از من است لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در شهریور 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2012 - قالب هاي فروشي موجود در بازاچه با ان هزينه ها- سفارش قالب اختصاصي با هزينه بيشتر گران تر- بومي سازي قالب هاي زيباي خارجي كه مي تونيد با من در ياهو ارتباط برقرار نماييد با نمايش پيش نمايش طرح ها با هزينه بسيار كم- قالب هاي زيباي آقا سهيل (يكي از مديران انجمن و سايتش در امضاش هست) با هزينه عادلانه موجود در سايتشون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .