farzad3620 ارسال شده در اردیبهشت 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2017 با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید من در قسمت سئو و یو آر ال ها اسم دومین رو عوض کردم الان وقتی یوزر پاسوورد آدمین رو میزنم وارد مدیریت فروشگاه نمی تونم بشم و وقتی ایمیل خود رو وارد میکنم برای رمز جدید هیچ عملیاتی انجام نمیشه دومینی که عوض کردم پارک شده است لطفا راهنمایی نمایید ممنون در ضمن دوسه بار در سی پنل آدرس دومین عوض کردم وچند بار دومینها را از پارک در اوردم الان رفتم تو پی اچ پی آدمین اصلا پوشه مربو ط به فرو شگاه نیست ولی اطلاعاتی که تا دیروز وارد کردن مثلا عکص محصول در سی پنل مشاهده میشه باز تشکر ازشما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 سلام باید از دیتابیس جدول ps_shop_url رو پیدا کنید و فیلدهای domain و domain-ssl نام دامنه ، و فیلد physical_uri علامت / را ویرایش کنید. واکنش ها : farzad3620 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad3620 ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 با سلام الان این جداوال پاکشده باید چکار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 با سلام الان این جداوال پاکشده باید چکار کنم؟ فقط جدول ps_shop_url حذف شده؟ بقیه جداولتون هست؟ اگر فقط یک جدول حذف شده پرستا خام رو روی لوکال یا روی هاست نصب کنید و از جدول ps_shop_url اکسپورت بگیرید،بعد در دیتا بیس اصلی تون ایمپورتش کنید وتغییرات لازم رو براش اعمال کنید. اگه مقدار تغییراتتون زیاد هست به هاستتون بگید بک آپ تون رو برگردونند. واکنش ها : farzad3620 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad3620 ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 سلام باید از دیتابیس جدول ps_shop_url رو پیدا کنید و فیلدهای domain و domain-ssl نام دامنه ، و فیلد physical_uri علامت / را ویرایش کنید. با سلام بک آپ گرفته شد پیدا کردم صفحه ای که فرمودید یه عکس گرفتم براتون هرسه فیلد باید نام دومین رو بنویسم؟ فیلد physical_uri هم باید نام دومین جدید باشه؟ الان دامنه اصلی منwww.hyper-pars.ir ودومینی که فقط پارک شده www.wwepars2 .ir هستش ممنون از لطف شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ZEALOT ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 سلامبا اجازه اساتید عزیز برای قرار دادن پرستاشاپ در دامنه اصلی این سه فیلد رو باید به این صورت پر کنیم: domain: mysite.com domain_ssl: mysite.com / :physical_uri برای قرار دادن پرستاشاپ در ساب دامین این سه فیلد رو باید به این صورت پر کنیم: domain: mysubdomain.mysite.com domain_ssl: mysubdomain.mysite.com / :physical_uri برای قرار دادن پرستاشاپ در ساب دایرکتوری/ساب فولدر این سه فیلد رو باید به این صورت پر کنیم: domain: mysite.com domain_ssl: mysite.com /physical_uri: /mysubdirectory واکنش ها : Hosseini، javad_torkaman، admin و 2 نفر دیگر 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alisa ارسال شده در اردیبهشت 16، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2017 دوستان سلام من با یک مشکل نادری برخورد کردم کلی سرچ زدم نتیجه نگرفتم قسمت پنل مدیریت منو سمت راست پرستاشاپ در حال فارسی سازیش بودم که همه چیز بهم خورد دسته کاتالوگ رفت تو دسته سفارشات دیگه بر نمی گرده کسی هست کمک کنه؟ :-/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در اردیبهشت 23، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2017 سلام می تونید دوباره ایجاد کنید. اول برید توی منوی مدیریت >> منو ها، سفارش ها رو باز کنید و اگه کاتالوگ اونجا بود حذفش کنید. بعد دوباره روی ایجاد جدید کلیک کنید و کاتالوگ رو مطابق نام: کاتالوگ کلاس: AdminCatalog مادر: خانه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .