pep30 ارسال شده در شهریور 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2012 سلام چطوری تعریف کنم که پیک موتوری رایگان باشه ؟؟؟ولی جلوش بنویسه ( هزینه به عهده مشتری میباشد ) مثل عکس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در شهریور 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2012 لطفا قبل از زدن پست كمي در مديريت خود كنكاش كنيد توي حمل كننده هاتون يكي بسازيد با نام پيك موتوري و وقتي مي سازيد يه بخش داره براي توضيحات و يا اگه داريد روي ويرايش كليك كنيد و جلوي توضيحات اينو بنويسيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pep30 ارسال شده در شهریور 13، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2012 بله بله.... میشه بگید اون رایگان چطور بذارم؟میگه قیمت از اینقدر تا اینقدر!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در شهریور 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2012 برگه حمل كننده هاتون بريد روي همين عنوان پيك موتوري دكمه ويرايش رو بزنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pep30 ارسال شده در شهریور 16، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2012 وای هنوز درست نشده !!! بخدا خیلی گیرم نمیشه دسترسی بدم شما اینو درست کنی؟ هنوزم توی مرجله آخر سفارش میگه تعریف نشده!!!من همه کارایی که توی اون آموزش واسط حامل گفتید و کردم درست نمیشه !!! میشه یکی بیاد اینو درست کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در شهریور 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2012 ميتونيد پشتيباني سفارش دهيد و يا اگر رايگان مي خواهيد بازم تاكيد مي كنم دوباره اموزش رو بخونيد و يا اگه دوستان كسي وقت داره بهش بسپاريد تا براتون ست كنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m.parvazi ارسال شده در شهریور 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2012 موقع ساختن یا ویرایش واسطه حمل این گزینه رو غیر فعال کنید:اعمال هزینه ی حمل و نقل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2012 متأسفانه در ساخت حامل دقت نمیکنید.دقت کنید که همه حامل ها به یک منطقه متصل شده باشنددقت کنید که استان های ایران یا استان های جدیدی که ساختید به مناطق متصل باشند.هر حامل روی مناطق اعمال میشه و هر استانی که کاربر انتخاب کنه و از اون منطقه باشه شامل حامل میشهروی تب حمل کلیک کنید و در انتهای صفحه قیمت حامل ها رو مشخص کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pep30 ارسال شده در شهریور 17، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2012 مرسی مشکل من تا اینجا حل شد از همه ممنونم مرسی...یه سوال میخوام مثلا برای بعضی از اجناس پیک فعال باشه برای بعضی ها فقط پست!!! میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2012 خیر این امکان وجود نداره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در شهریور 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2012 یه سوال میخوام مثلا برای بعضی از اجناس پیک فعال باشه برای بعضی ها فقط پست!!! میشه؟ميتونيد ولي بايد اختلاف قيمت محصولاتي كه با پيك مي فرستيد با پست فرق كنه مي تونيد توي رنج قيمت براي هر دو يك رنجي مشخص كنيد و وقتي مثلا بين اون رنج باشه يكيش فعال ميشه و وقتي از رنج مخصوص قيمت ديگه اي باشه يكي غير فعال و ديگري فعال ميشه براي قيمت هاي با يك رنج اين امكان وجود نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در شهریور 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2012 کار که نشد نداره ، نمیشه توی قسمت ثبت هر محصول گزینه های حمل اضافه کرد ؟مثه همین چیزی که برای دسته بندی هر محصول توی شاخه ها هست ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2012 میشه این کار رو کرد.با استفاده از ترکیببه مشخصه ها و ویژگی ها برید و یک گروه مشخصه به نام «شیوه حمل» اضافه کنید.در زیر این گروه میتونید شیوه های حمل رو به صورت مشخصه بسازید.به طور مثال: پیک موتوری، پست پیشتاز با این روش میتونید بسته بندی های مختلف هم بسازید.البته این روش زیاد جالب نیست چون هم منابع سایت رو مصرف میکنه و هم مشتری آزاد هست با هر محصول یک شیوه پستی رو انتخاب کنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در شهریور 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2012 نه باید حتمن محدود بشه به یک یا چنتا روش حمل از پیش تعریف شده ، به عهده مشتری چیزی رو نباید گذاشت ، هر آپشنی باید قبل تعریف شده باشه. نوشتن ماژول مربوطه خیلی سخته ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2012 یکی از محدودیت های ماژول نویسی برای این موضوع اینه که شما یا باید اجازه ندید بیش از یک محصول به سبد اضافه بشه که زیاد جالب نیست یا این که ماژول هوشمند باشه و اجازه نده دو نوع محصول که حامل مختلفی دارند باهم به سبد افزوده بشن. در انتها اگر کاربر حامل اشتباه انتخاب کرد هشدار دریافت کنه و یا حامل مربوطه حذف بشه تا انتخاب نشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pep30 ارسال شده در شهریور 20، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2012 یه سوال کسی میتونه برای فروشگاه من این کارو کنه ؟کسی که سفارش داد از طریق پست بیاد به قیمت کل 2500 تومان اضافه کنهکسی که پیک بود هزینه پسک به عهده خودش باشه فقط قیمت بازی و آنلاین پرداخت و دم در خونه پول پیک رو پرداخت کنه کسی میتونه این کار و کنه پیغام بده به من نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2012 دوست من شما آموزش تعریف حامل رو بخونید. این کر به راحتی با تعریف 2 حامل ممکن میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pep30 ارسال شده در شهریور 20، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2012 الان حامل هام مشکلی نداره ... کارشونو میکنند منتهی من قیمت رو گقتم از 0 تا 100برای هر جفتش...میخوام بدون پست و اگه بخوام مثل خود تعریف اداه پست اضافه کنم چجوریه ؟اونا بر اساس وزن هست اما ما معمولا نمیایم وزن سی دی رو بذاریم که پس من چه رنج قیمتی و بذارم که کسی که از تهران بود مثلا بشه 2000 تومانکسی که از شهرستان بود بشه 2500 تومان؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در شهریور 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2012 یکی از محدودیت های ماژول نویسی برای این موضوع اینه که شما یا باید اجازه ندید بیش از یک محصول به سبد اضافه بشه که زیاد جالب نیست یا این که ماژول هوشمند باشه و اجازه نده دو نوع محصول که حامل مختلفی دارند باهم به سبد افزوده بشن. در انتها اگر کاربر حامل اشتباه انتخاب کرد هشدار دریافت کنه و یا حامل مربوطه حذف بشه تا انتخاب نشه.یه چیزی مثل سیستم آمازون لازم هست که هر محصولی ، حمل مخصوص خودش رو داشته باشه ، چون اونجا هم بر اساس وزن محصول روش ارسال میتونه فرق کنه ، حتی کسی تو محدوده فروشنده ترجیح میده با پست پیشتاز دریافت کنه ، یا ممکنه کسی خونه نباشه بخاد پست رستانت استفاده کنه و بره دفتر پستی شخصن تحویل بگیره ،البته باز میشه با تعریف حامل های مختلف انتخاب داد به مشتری ، ولی موقعی که چیزی محدودیت انتخاب داشته باشه ، واگذار کردنش به مشتری زیاد عاقلانه نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 20، 2012 نیازهاتون رو دقیق تر شرح بدید. زیاد متوجه نشدم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در شهریور 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2012 اون مورد های قبلی که توضیح دادم هیچ نتیجه ای نگرفتم !!الان هم کاملن واضحه چیزی که توضیح دادم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .