farzad3620 ارسال شده در خرداد 3، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2017 با سلام و عرض ادب میخواستم ببینم چطوری میشه نام آیکون حراج عوض کرد مثلا کلمه تخفیف ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در خرداد 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2017 سلاممیتونید ار قسمت بومی سازی >> ترجمه ، از ترجمه بخش کاربری حراج رو پیدا کنید و به تخفیف تغییر دهید واکنش ها : farzad3620 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bazakshop ارسال شده در تیر 1، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2017 سلام خسته نباشید من از قالب دستچین استفاده میکنم اما در قالب پیش فرض دو نوار افقی صورتی و آبی هست که یکی نوشته (کامپیوتر و لوازم جانبی )و دیگری نوشته (تبلت و لوازم جانبی ) و در پایینش اجناس قرار میگیرن اما کار من اینا نیست.میخوام تغییرشون بدم اما نمیتونم یا نمیدونم ! ماژولش را هم پیدا کردم(محصولات شاخه ها ، دستچین) امافقط میشه غیر فعالش کرد که در این صورت اجناس هم غیر فعال میشه! لطفا همینجا راهنمایی کنین تا بتونم درستش کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در تیر 3، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2017 سلام باید از منوی ماژولها >> محصولات شاخه ها، تغییرات مورد نظرتون رو بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bazakshop ارسال شده در تیر 3، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2017 ممنون اما ماژولی که فرمودید فقط دو گزینه به صورت زیر داره: نمایش تصویر؟ بله خیر نمایش عنوان ؟ بله خیر با تغییر حالت این دو باز هیچ تغییری مشاهده نمیشه. من میخوام عنوان (تبلت و لوازم جانبی ) به مثلا (لوازم آرایش) تغییر بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در تیر 3، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2017 از منوی بومی سازی >> محصولات شاخه ها، می تونید شاخه های ایجاد شده رو ویرایش کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bazakshop ارسال شده در تیر 3، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 3، 2017 ممنونم درست شد لطف کردید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .