farzad3620 ارسال شده در تیر 18، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2017 با سلام میخواستم صفحه جدید ایجاد کنم می دونم در مدیریت محتواست ولی هر کاری میکنم نمیشه داخل صفحه CMS فیلد اول شاخه مدیریت محتوا عنوان متا رو پر میکنم مثلا سیب URL آشنا دوباره سیب محتوای صفحه هم ................ بعد اون اصلا آدرس صفه چی میشه؟ ممنون میشم یه راهنمایی کامل نمایید ابتدایی هستیم دیگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در تیر 19، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2017 سلام. دوست عزیز مشابه نمونه هایی که هست پرکنید تمامی فیلدها رو. آدرس صفحه هم که به صورت خودکار ایجاد میشه و نیازی نیست شما کاری بکنید. برای مثال اگه تغییری در آدرس دهی نداده باشید و url آشنا روشن باشه اینجوری ایجاد میشه: 4: آی دی صفحه مدیریت محتوا در لیست url : about-us آشنا که توی ایجاد صفحه وارد کردید http://example.com/content/4-about-us موفق باشید واکنش ها : B.A.H.M.A.N و farzad3620 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
farzad3620 ارسال شده در تیر 19، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 19، 2017 ممنون از شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .