admin ارسال شده در آذر 2، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2011 دوستان این هم از یک ماژول بسیاز زیبا برای به اشتراک گذاری مطالب فروشگاه در سایت های اجتماعی. پشتیبانی از دو حالت تصاویر گرد و مربعی شکلامکان فعال و غیر فعال کردن هر آیکون به صورت دلخواهمحو شدن سایر آیکون ها با قرار گرفتن موس روی یک آیکونپشتیبانی از نسخهی 1.4 پرستا شاپفارسی شده نکات: این ماژول رو به دلیل این که برای یک قالب خاص طراحی شده بود مجبور شدم موقعیتش رو از قسمت هدر به قسمت ستون سمت راست (چپ در قالب فارسی پیشفرض) انتقال بدم. برای دریافت رایگان ماژول از بازارچه ینجا کلیک کنید عکس ها | موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 2، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2011 سلامتشکر خوبه فقط یه چیزی نمیشه کاری کرد که تو قسمت هر محصول که مشاهده میکنی یه بلوک ساخته بشه و بشه اشتراک گذاری کرد مثل سیستم مدیریت محتوا نیوک ؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 2، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2011 سلامتشکر خوبه فقط یه چیزی نمیشه کاری کرد که تو قسمت هر محصول که مشاهده میکنی یه بلوک ساخته بشه و بشه اشتراک گذاری کرد مثل سیستم مدیریت محتوا نیوک ؟؟؟ ماژولش هست با عنوان :sharesocialnetwork مي تونيد دانلود بفرمايي با جستجويي كه انجام مي ديد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 2، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2011 من جستجو کردم یه دونه پیدا کردم اون پولی هست شما رایگان اگر سراغ دارید ممنون میشم قرار بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 2، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2011 در انجمن انگليسيش جستجو نماييد و رايگان دريافت كنيد من الان دسترسي ندارم وگرنه براتون آپلود مي كردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 2، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2011 والا همین کارو کردم جوابی نگرفتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 3، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2011 فایل coolshare.php رو ادیت کنید و بجای عبارت rightColumn این عبارت رو جایگزین کنید. دقت کنید که دوبار عبارت rightColumn بکار برده شده و باید به جای هر دو تا قرار بدید همچنین بزرگی و کوچیکی حروف مهم هستن: productTab یا اگر جواب نداد productTabContent سپس یبار ماژول رو حذف کنید و دوباره نصب کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 3، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2011 فایل coolshare.php رو ادیت کنید و بجای عبارت rightColumn این عبارت رو جایگزین کنید. دقت کنید که دوبار عبارت rightColumn بکار برده شده و باید به جای هر دو تا قرار بدید همچنین بزرگی و کوچیکی حروف مهم هستن: productTab یا اگر جواب نداد productTabContent سپس یبار ماژول رو حذف کنید و دوباره نصب کنید موفق باشیداین اموزش چی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 3، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2011 فایل coolshare.php رو ادیت کنید و بجای عبارت rightColumn این عبارت رو جایگزین کنید. دقت کنید که دوبار عبارت rightColumn بکار برده شده و باید به جای هر دو تا قرار بدید همچنین بزرگی و کوچیکی حروف مهم هستن: productTab یا اگر جواب نداد productTabContent سپس یبار ماژول رو حذف کنید و دوباره نصب کنید موفق باشیداین اموزش چی هست آموزش انتقال این ماژول به بلوک محصولات. همونطور که در بالا درخواست داده بودید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 3، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2011 من تغییرات رو انجام دادم اپلود کردم هنوز نصب نکردم ارور داد که تو فایل پیوست قابل مشاهده است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 4، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2011 دوست عزیزم شما به جای عبارت rightColumn که بنده گفته بودم توی HookRightColumn جایگزین کردی! گفتم که دو تا عبارت جلوی این خط: if (parent::install() == false OR $this->registerHook('rightColumn') == false OR !$this->registerHook('rightColumn')) دو تا عبارت rightColumn مشاهده میشه که باید با اون عبارتی که گفتم جایگزین بشه. بقیه hook ها نباید دستکاری بشن. البته توجه کنید که ممکنه این ماژول اصلا در صفحه محصولات هم نمایش داده نشه چون ممکنه با اون قسمت سازگاری نداشته باشه! موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 4، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2011 اصلا منظور شما رو نمیفهمم ممنون میشم خودتون انجام بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 4، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2011 این فایل php که ضمیمه کردم رو جایگزین کنید. تست نکردم اما باید بعد از یبار حذف و بعد نصب دوباره این ماژول رو در صفحه ی محصولات نمایش بده.تست کنید اگر جواب داد خبرم کنید. موفق باشیدcoolshare.php نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 4، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2011 ماژول رو از پست اول دریافت کردم و این فایلی که شما تو پست قبل دادی رو جایگزین کرد م و الود و خلاصه نصب کمردم اما هیچ تغییری تو هیچ یک قسمت های سایت ایجاد نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 4، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2011 پس به احتمال زیاد این ماژول با صفحه ی محصولات سازگار نیست! موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 4، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2011 حتما.... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در تیر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 2، 2012 من جستجو کردم یه دونه پیدا کردم اون پولی هست شما رایگان اگر سراغ دارید ممنون میشم قرار بدید این لینک ماژول اشتراک گذاری در سایت های اجتماعی نظیر فیس بوک مخصوص صفحه محصولات http://presta-shop.ir/showthread.php?tid=650 این رو من در آخرین ورزن هم نصب کردم و جواب داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .