moj007 ارسال شده در مهر 16، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2017 سلام دوستان چطور و از کدوم قسمت میتونم نمایش اسلایدر فایل پیوست رو حذف یا عوض کنم؟ بقیه موارد رو فعلا حذف کردم ولی این مورد رو پیدا نکردم. و یک اینکه چطور میتونم دسته بندی فروشگاه رو به قسمت بالای قالب انتقال بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در مهر 17، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2017 سلام میتونید از لیست ماژولها، ماژول اسلايدر تصويري براي صفحه خانگي شما را جستجو کنید وارد پیکربندی این ماژول بشید و ویرایش کنید. برای منوی افقی ابتدا از قسمت کاتالوگ>>> شاخه ها، شاخه های مورد نظرتون را اضافه کنید و بعد از لیست ماژولهاتون ماژول منوی افقی بالا را پیدا کرده و مواردی را که میخواهید نمایش داده شود را از سمت چپ به راست اضافه کنید. واکنش ها : moj007 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moj007 ارسال شده در مهر 17، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2017 سلام میتونید از لیست ماژولها، ماژول اسلايدر تصويري براي صفحه خانگي شما را جستجو کنید وارد پیکربندی این ماژول بشید و ویرایش کنید. برای منوی افقی ابتدا از قسمت کاتالوگ>>> شاخه ها، شاخه های مورد نظرتون را اضافه کنید و بعد از لیست ماژولهاتون ماژول منوی افقی بالا را پیدا کرده و مواردی را که میخواهید نمایش داده شود را از سمت چپ به راست اضافه کنید. با تشکر از راهنماییتون .تعداد نمایش محصولات در صفحه ی اصلی به صورت پیش فرض 10 تا هست ولی برای من 6 تا بیشتر نشنون نمیده ممنون میشم در این مورد هم بنده رو راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در مهر 18، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2017 سلام تعداد محصولاتی که میخواهید در هر قسمت مثلا(تازه ها،محبوب،...) هر کدام را باید جدا از ماژول مربوط به خودشان تنظیم کنید. اگر منظورتان محصولات جدید است؟ باید از ماژول محصولات جدید تعداد نمایش را مشخص کنید.و از منوی تنظیمات>>محصولات، برای گزینه تعداد روزهایی که محصول ثبت شده، "جدید" در نظر گرفته می شود را می توانید مشخص کنید و بعد از گذشت این مدت محصول از لیست جدید ها حذف میشود. واکنش ها : misagh2017 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .