hidden ارسال شده در آذر 2، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2011 سلام من چند سوال در مورد وضعیت محصول داشتم1- وضعیت انبار رو میزنم تهران اما نشون نمیده ؟2- مثلا اقلام موجود در سایت رو میزنم 15 و تو سایت نشون میده 15 قلم موجودی میخام این 15 قلم موجود روو یه تغییر بدم بنویسه مثلا 15 قالب موجود در انبار ...پیشاپیش ممنون از کمکی که میکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 2، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2011 در مورد سوال دوم اون تغيير رو بايد در ترجمه اعمال كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 2، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2011 کدوم قسمت اگه ادرس رو میدونستم که انجام میدادم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 3، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2011 کسی به سولات کابران محترم جوابی نمیده ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 3، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2011 دوست عزیزم هیدن جان بچه های تیم فعلا مشغول یسری کارها هستن و نمیتونن 7900 خط رو بگردن برای اون ترجمه! اما فکر می کنم خودتون یکم تلاش کنید پیداش می کنید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 3، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2011 مشخصا بايد در front office باشه و وقتي رفتيد در اين بخش يه جستجوري ساده با مرورگر بكنيد اون كلمه رو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 3، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2011 لطفا بگید این بخش کجا هت من سرچ میکنم پیداش میکنم ادیتش میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در آذر 3، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2011 [highlight=#ffffff]مشخصا بايد در front office باشه و وقتي رفتيد در اين بخش يه جستجوري ساده با مرورگر بكنيد اون كلمه رو[/highlight][/size][/font]لطفا بگید این بخش کجا هت من سرچ میکنم پیداش میکنم ادیتش میکنم منظور ترجمه بخش کاربری تو قسمت ترجمه هست ، شما کل تب ها رو باید بزنی باز بشه و با یه ctrl+f بگردی عبارت مورد نظر رو پیدا کنی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .