ahmad4u ارسال شده در مهر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 5، 2012 من فولدر ادمین را تغییر نام دادم و الان فراموش کردم اسم آنرا به چه نامی تغییر دادمفقط به دیتابیس دسترسی دارم در کدام تیبل میتوانم نام تغییر یافته فولدر ادمین را پیدا کنم؟؟ در دیتابیس چطور میتونم به یک یوزر دسترسی ادمین بدهم؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Doman ارسال شده در مهر 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2012 سلامنام اون دایرکتوری جایی ذخیره نمیشه. در دیتابیس چطور میتونم به یک یوزر دسترسی ادمین بدهم؟؟ تیبل employee و فیلد id_profile موفق باشی! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2012 دوست عزيز دسترسي به هاست داريد يا خير؟ خوب نام پوشه ها رو مقايسه كنيد با پوشه هايي كه در بسته پرستا مي بينيد و پوشه اي كه نامش يكي نبود همون پوشه مورد نظرتونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmad4u ارسال شده در مهر 6، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2012 متاسفانه به هاست دسترسی ندارم که فولدر ها را مشاهده نمایم یک مشکل دیگه هم اینه که من از طریق لوکال کد هش شده پسورد را جایگزین پسورد یوزرم میکنم (پسورد را فراموش کردم و از این طریق میخواهم پسورد جدید جایگزین کنم) اما باز لاگین نمیشود مثلا برای پسورد 123123123 پسورد هش شده بصورت 608f822fc2ebb6e5c23400f41ad1d8c8 نمایش داده میشود حال در دیتابیس این کد را جایگزین یوزرم میکنم که پسورد آن به 123123123 تغییر کند اما با پسورد 123123123 لاگین نمیکندلطفا راهنمایی فرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2012 هش شده رمز فقط کافی نیست دوست عزیز . پرستاشاپ به این راحتی رمز رو هش نمیکنه که بتونید اینجوری بدست بیارین رمز رو .پرستاشاپ با کدی که تو فایل setting.php داخل پوشه config هستش رمز رو هش میکنه . این شکلی نمیتونید به مدیریت وارد بشین .شما میگین که میزنم لاگین نمیکنه . خوب با این حرفتون یعنی به صفحه لاگین مدیریت دسترسی دارین و به راحتی میتونید درخواست رمز ورود جدید بدین تا به ایمیلتون بفرسته ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2012 شما به هاست دسترسی ندارید پس نمیتونید کاری کنید جز این که:1.به هاست دسترسی پیدا کنید!2.نام پوشه رو به خاطر بیارید!3.از طریق history مرورگر پیداش کنید درواقع تا به هاست دسترسی نداشته باشید کاری نمیشه کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmad4u ارسال شده در مهر 6، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2012 اینم روش تبدیل پسورد به هش در پرستاCopy your cookie key from /config/settings.inc.php, for example : zhNXco9AkmOMkXSA1UJvRLT0oy1K0bImRwhAjXHdIVexfO18ZyFzwsLLGo to http://www.md5.fr/In the field, paste the cookie key and type IMMEDIATELY after, without space, your password, for example : zhNXco9AkmOMkXSA1UJvRLT0oy1K0bImRwhAjXHdIVexfO18ZyFzwsLLadminshopGenerate the MD5 hash. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .