amin2012 ارسال شده در مهر 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2012 سلام.من تازه پرستا رو روی لوکال نصب کردم .میخاستم بدونم بخام یه فروشگاه بازی درست کنم از کجا شروع کنم .یه اموزش PDF جامع نیست که توش ابزار های مدیریتی رو توضیح بده مثل همه سایت ها ؟در باره ی ماژول و ... هم توضیح بده ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2012 فكر كنم بهترين پيشنهادي كه مي تونم بهتون بكنم زبان مديريت رو فارسي كنيد و تنها 20 دقيقه در تمامي برگه هاش كندوكاو كنيد من همين طوري شروع كردم حالا بقيه رو نميدونم و همه چيشو ياد گرفتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2012 سایت راهنمای جامع به زبان فارسی در دست ساخت هست و در حال انجام تنظیمات نهایی هستیم و به مرور راهنما روی سایت قرار میگیره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Doman ارسال شده در مهر 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2012 سلام حرف جناب new_sra تایید میشه، و اینکه اگه متن انگلیسی رو ( ولو دست و پا شکسته!) می تونی بخونی، راهنمای انگلیسی جای خوبی برای شروع ئه: Prestashop user guide گوگل ترنسلیت هم که هست موفق باشی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin2012 ارسال شده در مهر 10، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2012 سایت راهنمای جامع به زبان فارسی در دست ساخت هست و در حال انجام تنظیمات نهایی هستیم و به مرور راهنما روی سایت قرار میگیره. باز اگر راهنمای فارسی PDF درست بشه که خیلی خوبه .تا کی اماده میشه اقای مدیر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2012 راهنمای رایگان تا 10 یا 15 روز اینده روی سایت قرار میگیره و راهنمای جامع و کامل به صورت pdf تا یک ماه اینده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin2012 ارسال شده در آبان 12، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 12، 2012 اقای مدیر فایل pdf اماده شد فیض ببریم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin2012 ارسال شده در فروردین 22، 2013 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2013 راهنمای رایگان تا 10 یا 15 روز اینده روی سایت قرار میگیره و راهنمای جامع و کامل به صورت pdf تا یک ماه اینده آقای مدیر این اموزشی که گفتید اماده شد ؟الان 5 ماهه گذشته .اگر درست شده ادرسش رو بزارید .تشکر فراوان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 22، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2013 دوست عزیز راهنما که چند ماهه ارائه شده !!! منوی بالای سایت رو ببینید ، نوشته مستندات پارسی 1.4 . ضمنا یعنی شما تو این 5 ماه نتونستید مدیریت پرستاشاپ رو یاد بگیرین ؟! خیلی عجیبه چون برای فردی که تازه وارد وب شده باشه فوق فوقش یک ماه هم زمان نمیبره مدیریت پرستاشاپ رو یاد بگیره . تازه فکر کنم شما چندین سال باشه که تو وب هستین و تازه کار هم نیستین احتمالا . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .