mdvdbasic ارسال شده در مهر 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2012 سلاممیدونم که هرچر در مورد این فروشگاهم بگم،خیلی از شما حتی زحمت یه نگاه انداختن هم نمی کنید. بخاطر همین هم یه عکسی از صفحه اول سایت قرار دادم تا راحت باشید {یه همچین آدمیم من!!} http://www.up.98ia.com/images/4kk59r3trl6uo7vjnlvi_thumb.gif یکی از جاهای مهم سایت قسمتی هست که اعضای غیر عضو میتونن ازش استفاده کنن، "درخواست محصول" هست..http://www.up.98ia.com/images/mh1qub3i0sfvhcizh4h_thumb.gifاین سایت قسمتهای مهم دیگه ای داره که فقط اعضا میتونن ازش استفاده کنن..امیدوارم خوشتون بیاد.. آدرس سایت: shopkids.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 7، 2012 فروشگاهتون رو خوب راه اندازی کردین ، اگه واسه عشق و حال این فروشگاه رو راه اندازی کردین به صورت فعلی فوق العادست ولی اگه واسه کسب و کار و کسب درآمد میخواین به صورت جدی کار کنین باید قالب و امکانات بیشتر و بهتری داشته باشین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2012 منم نمي خوام نا اميدوتون كنم ولي اين زحمتي كه كشيديد منظورتون محصول اضافه كردن بود ديگه؟چون چيز خاصي توي سايتتون نديدم حتي اقلا قالب غير پيش فرض نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 8، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2012 عنوان و آدرس سایتتون با کارتون هماهنگی ندارهاین نام مناسب فروشگاه مرتبط با کودکان هست. به هر حال موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mdvdbasic ارسال شده در مهر 9، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2012 از نظراتتون واقعا ممنونم دنبال یه قالب هستم ولی میترسم نصبش کنم با ماژولاش به مشکل بخورم...ولی خیلی دوس دار عوضش کنم قالبو... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2012 می ترسید؟؟!! پس ما برای چی اینجا هستیم؟! اصلا نترسید ، من و سایر دوستانی که تو این انجمن هستن یکی از اهدافشون اینه که به مشکلات عزیزانی که از پرستاشاپ استفاده میکنند رسیدگی میکنیم. از تغییر نترسید ، تغییر همیشه باعث پیشرفت میشه حتی اگه اولش یکمی شما ر واذیت کنه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .