shmata ارسال شده در مهر 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2012 وقتی میخواهم محصولی را از سبد خرید حذف کنم با پیغام خطای TECJNICAL ERROR: unable to save update quatityDerails:Error thrown: [object XMLHttpRequest] Text status: error رو به رو میشوم و قادر به حذف محصول از سبد خرید نیستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2012 این خطا فقط چهار دلیل داره : 1- هاستتون ناسازگاره2 - قالبتون مشکل داره ( اگه تغییر دادین )3 - پرستاشاپی که نصب کردین مشکل داره4 - سرعت اینترنت شما فوق العده پایینه یا اینکه قبل از اینکه صفحه کامل لود بشه شما رو دکمه کلیک میکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در مهر 10، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2012 قالبم مشکل داره ممنون از راهنمایی تون چون الان با قالب default تست کردم کار کرد فایلهای اصلی مربوط به سبد خرید کجاست که برروی قالب جدید override اش کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2012 خود سبد خرید یک ماژول هست که ممکنه روی قالبتون و در پوشه ماژول هاش این فولدر رو داشته باشید: blockcartاگر ندارید باید ببینید در کدوم صفحات مشکل داریدموفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shmata ارسال شده در مهر 11، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2012 این مشکل در صفحه order.php است و در قالب ام همچین tpl ای موجود نیست orderها با پسوند و پیشوند موجودند در قالب ام یک پوشه به اسم modules ساختم و پوشه blockcart را با تمام محتویاتش داخل آن کپی کردم ولی مشکل حل نشد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2012 شما باید ببینید از چه شیوه ای برای پرداخت استفاده میکنیدپرداخت یک صفحه ای یا چند مرحله ای؟order-opc.tpl برای یک صفحه ای هستمابقی برای پرداخت چند صفحه ای نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2012 پيشنهاد مي كنم از قالب هاي استاندارد و سازگار استفاده كنيد كه بعدا هم دچار مشكلات ديگه اي نشيداين اولين چيزيه ك قالب بايد داشته باشه و قالب شما نداره! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .