dvdlar2005 ارسال شده در مهر 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2012 سلاموقتی می خواهم در قسمت توضیحات محصول فیلم یا عکس اضافه کنمبا کلیک رو گزینه وارد کردن تصویر پنجره ای باز می شود و هنگامی که می خواهم وارد قسمت وارد کردن تصویر از کامپیوتر شوم پیغام خطای زیر نمایش داده می شود مشکل چیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در مهر 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2012 من خودم همیشه عکس را آپلود میکنم بعد لینکش را اینجا paste می زنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvdlar2005 ارسال شده در مهر 12، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2012 میدونم مشکل از سطح دسترسی پوشه هاستحالا باید سطح دسترسی کدام پوشه ها رو باید دستکاری کرد؟کسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2012 دليلتون براي اپلود در اينجا چيه؟ مگه براي محصولاتتون در برگه "تصاوير" موقع ساخت محصول عكس آپلود نمي كنيد؟ خوب لينكشو بزاريد اينجا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2012 احتمال زیاد آپلود باید باشههمینطور تصاویر یا img نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvdlar2005 ارسال شده در مهر 13، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2012 دليلتون براي اپلود در اينجا چيه؟ مگه براي محصولاتتون در برگه "تصاوير" موقع ساخت محصول عكس آپلود نمي كنيد؟ خوب لينكشو بزاريد اينجا من سایتم فروش فیلم آموزشی هستبعضی اوقات لازم هست مقداری از فیلم ها رو برای آموزش بزارمحالا راه حل چیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2012 فيلم چه ربطي به عكس داره عزيز؟اون جعبه كه عكسشو گذاشتيد براي اپلود عكسه نه فيلم براي گذاشتن ويديو به برگه ضميمه در هنگام ساخت محصول بريد و اونجا اپلود كنيد و يا از ماژول گذاشتن ويديو استفاده كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در مرداد 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2014 احتمال زیاد آپلود باید باشههمینطور تصاویر یا imgسلام تو قسمت توضیحات محصول می خواستم فلیم بزارم قسمت 1.اپلود زدم2.منبع انتخاب میشه3.فایل ویدیویی انتخاب میشه4.اپلود تمامبعد میگه بر روی یرگشت کلیک کنیدبرمیگردم چیزی نشون نمیده لینک هم به قسمت 1 نیومده تو توضیحات هم دخیره نشدهمشکل کجاس؟با تشکر http://www.xum.ir/images/2014/05/30/Capture89.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در شهریور 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 7، 2014 اساتید محترم این مشکل عدم اپلود ویدیو در 1.6.6 قسمت توضیح محصول هنوز مشخص نشده ؟دوستان همکاری کنیدتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .