hidden ارسال شده در مهر 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2012 با سلام خدمت همه دوستان و اساتید عزیز تو فروشگاه من بعضی از قسمت ها رو جدیدا کلمات رو فیلتر شده با ستاره نمایش میده مثلا دزدگیر رو به این شکل نمایش میده ***گیرممنون میشم بگید از کجا باید حلش کنم کل پرستاشاپ رو زیر رو رو کردم چیزی پیدا نکردم مرتبط با مشکلم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2012 لينك اين مشكل رو كه مي بينيد بديدشايد مشكل مرورگرتونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 14، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2012 www.iroption.com سمت راست سایت یه منوی درختی هست تو اون منو این مشکل وجود داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2012 اول بگم كه سايتت حاوي ادرسي است كه پاس داده ميشه به awp.ir كه نود32 جلوشو مي گيرهبهتره پاكش كنيد اون ابزار رو در مورد اون هم تا مديرتتونو چك نكرد من چيزي به ذهنم نميرسه مگه اينكه يونيكد سيستم عاملتون مشكل داره و موقع نوشتن اين محصول اون كدينگ اون طوري شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2012 شما مطمئنید که از ماژول شاخه بندی خود پرستا استفاده می کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 15، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2012 سلام من از ماژول شاخه بندی یا همون دسته بندی پرستا استفاده نمیکنم تقریبا یه کد html بر پایه جاوا اسکریپت بود که من تو یکی از بلوک های سایتم قرار دادم در مورد awp.ir هم من کد وضعیت یاهو مسنجر رو تو یه بلوک از ماژول سایتم گذاشتم نمیدونم بهش گیر میده یا خیر من انتی ویروس نود رو ندارم میفرمائید برای وضعیت یاهو از چه کدی استفاده کنیم که مشکلی نداشته باشه ؟ تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2012 خود ماژول وضعيت ياهو براي پرستا داريم كه جستجو كنيد رايگان دانلود كنيد و استفاده كنيد برميگرديم به سوالي كه فكر كنم يه ماه پيش كرديد خود چرا قاشق رو دور سرتون مي چرخونيد؟!!!از ماژول طبيعي و پيش فرض استفاده كنيد ايني كه گذاشتيد مي تونم بپرسم اصلا چه مزيتي داره نسبت به پيش فرض؟!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .