ehsanjj ارسال شده در دی 22، 2018 گزارش Share ارسال شده در دی 22، 2018 سلام، چند ماهی هستش که از این قالب استفاده میکنم عالی هستش فقط اگه ممکن امکان امتیاز دهی ستاره ای به کاتالوگ اضافه بشه تا دسته ها به صورت ستاره دار در گوگل نمایش داده بشه عالیه خیلی از فروشگاه های اینترنتی پر بازدید شاخه ها امکان امتیاز دادن دارن و در گوگل به صورت ستاره دار نمایش داده میشن که واقعا به ورودی سایت کمک میکنه واکنش ها : admin 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsanjj ارسال شده در دی 25، 2018 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2018 سلام ی مشکل کوچیک داخل شاخه ها هستش قسمت توضیحات شاخه حدودا ی محیط با ارتفاع 380px هستش که اگه متن و توضیحات زیاد باشه ادامه مطالب با زدن گزینه بیشتر نمایش داده میشه قبل آپدیت اگه گزینه بیشتر رو میزدیم هرچه قدر محیط لازم بود باز میشد و مطلب کامل نمایش داده میشد بعد آپدیت این امکان محدود شد و با زدن گزینه بیشتر همون اندازه 380px نمایش داده میشه و مطلب نصفه میشه لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsanjj ارسال شده در دی 25، 2018 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2018 سلام ی مشکل کوچیک داخل شاخه ها هستش قسمت توضیحات شاخه حدودا ی محیط با ارتفاع 380px هستش که اگه متن و توضیحات زیاد باشه ادامه مطالب با زدن گزینه بیشتر نمایش داده میشه قبل آپدیت اگه گزینه بیشتر رو میزدیم هرچه قدر محیط لازم بود باز میشد و مطلب کامل نمایش داده میشد بعد آپدیت این امکان محدود شد و با زدن گزینه بیشتر همون اندازه 380px نمایش داده میشه و مطلب نصفه میشه لطفا راهنمایی کنید height:380px فایل category.css موجود در public_html/themes/electron_ipresta/css حذف کردم درست شد .content_scene_cat .content_scene_cat_bg { padding: 20px 0; overflow:hidden; height:380px } به .content_scene_cat .content_scene_cat_bg { padding: 20px 0; overflow:hidden; } نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamnafasto ارسال شده در اسفند 30، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 30، 2018 توی قالب اسلایدر تمام صفحه رو میگیره چطوری باید سایز اسلایدر رو تغییر بدیم هیچ گزینه ای برای تنظیم پهنا و ارتفاع و طول اسلایدر وجود نداره و در کنار اسلایدر مثل قالب دیفالت نمیشه بنر گذاشت و این خیلی تکراری میشه دوستان راه حلی ندارید ؟؟؟ چطوری سایز بنر رو تغییر بدم از دموها هم استفاده کردم فایده نداشت دمو شماره 3 هم سایز بنر رو تغییر میده ولی کنار بنر هیچ چیزی نمیشه گذاشت و فقط منو باز میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در اسفند 31، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 31، 2018 سلام در قالب الکترون تنظیماتی برای مشخص کردن طول اسلایدر ندارید. یا تمام صفحه است و یا در کنار منو نمایش داده میشود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
AHomayoun ارسال شده در فروردین 2، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2019 سلام دوستان، در فرایند ثبت نام مشتری جدید در قالب الکترون به خطای زیر برخوردیم: +++ خطا وجود دارد id_country مورد نیاز است. کشور را نمیتوان با address->id_country بارگذاری کرد. کشور نامعتبر است +++ نسخه پرستاشاپ 1.6.1.20 کسی از دوستان راه حل را می دونه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در فروردین 5، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2019 سلام از منوی بومی سازی >> کشورها، کشور ایران رو برای ویرایش باز کنید، ساختار آدرس رو به پیش فرض برگردونید و مجددا تست کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dariushesmaeely ارسال شده در فروردین 6، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2019 سلام و خسته نباشید نیازمندیهای این قالب چیست؟ چقدر فضا نیاز داره؟ مشکل من این است که روی یک دامنه الان سایتی دارم که فروشگاه آن برنامه نویسی شده ولی الان میخوام پرستا با قالب الکترون نصب کنم.اما نمیخواهم سایت قبلی فعلا پاک بشه چون باید محصولاتش را وارد سایت جدید کنم. ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید تا بتونم این قالب را بخرم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamnafasto ارسال شده در فروردین 15، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 15، 2019 یک مشکل در ویژگی داره که متنها زیر هم نمایش داده نمیشه در لحاظی که داخل مدیریت زیر هم هست در کاربری مشکل داره لطفا بگید علت چیه عکسا هم گویای موضوع هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در فروردین 16، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2019 سلام و خسته نباشید نیازمندیهای این قالب چیست؟ چقدر فضا نیاز داره؟ مشکل من این است که روی یک دامنه الان سایتی دارم که فروشگاه آن برنامه نویسی شده ولی الان میخوام پرستا با قالب الکترون نصب کنم.اما نمیخواهم سایت قبلی فعلا پاک بشه چون باید محصولاتش را وارد سایت جدید کنم. ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید تا بتونم این قالب را بخرم. درود برای فعالسازی قالب باید ioncube روی هاستتون نصب باشه. قالب فضای آنچنانی رو اشغال نمیکنه و بستگی به تعداد محصولات و پرستاشاپ شما داره. میتونید پرستاشاپ و قالب رو در زیر پوشه و یا ساب دومین نصب کنید تا سایت فعلی تون رو هم داشته باشید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در فروردین 16، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2019 یک مشکل در ویژگی داره که متنها زیر هم نمایش داده نمیشه در لحاظی که داخل مدیریت زیر هم هست در کاربری مشکل داره لطفا بگید علت چیه عکسا هم گویای موضوع هست بصورت پیش فرض پرستاشاپ چنین امکانی رو نداره، و باید با کدنویسی این امکان رو اضافه کنیم. اگر از ماژول دسته بندی ویژگی ها استفاده میکنید میتونید از سایتی که ماژول رو تهیه کردید درخواست اضافه شدن این امکان رو داشته باشید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamnafasto ارسال شده در فروردین 23، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2019 میخوام زیر شاخه های منوی افقی نمای داده نشه چیکار باید بکنم ؟؟ کلی زیر شاخه هست میخوام توی منو افقی نمایش داده نشه دیگه لطفا برا این راه حل بدید مثلا میخوام اون آرایش صورت زیر شاخش توی منوی بالا مخفی کنیم همچین امکانی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در فروردین 23، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2019 درود در صورتی که تمایل دارید هیچ از زیر شاخه ها در منو نمایش داده نشوند میتونید هر شاخه رو به عنوان لینک در منو اضافه کنید. و یا از ماژول های کمکی استفاده کنید. همچنین چون قالب الکترون امکان نمایش حالت های مختلف منو رو داره، میتونید از تنظیمات قالب حالت های نمایشی مختلف رو استفاده کنید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamnafasto ارسال شده در فروردین 23، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 23، 2019 اما چطور میشه زیر شاخه ها نمایش داده نشه ؟ و اینکه آیا میشه یک لینک رو بعنوان زیر شاخه یک شاخه در نظر گرفت درود در صورتی که تمایل دارید هیچ از زیر شاخه ها در منو نمایش داده نشوند میتونید هر شاخه رو به عنوان لینک در منو اضافه کنید. و یا از ماژول های کمکی استفاده کنید. همچنین چون قالب الکترون امکان نمایش حالت های مختلف منو رو داره، میتونید از تنظیمات قالب حالت های نمایشی مختلف رو استفاده کنید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در فروردین 24، 2019 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2019 نه متاسفانه، با امکانات پیش فرض پرستاشاپ چنین امکانی رو ندارید مگر اینکه از ماژول خاصی استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
danoush61 ارسال شده در خرداد 13، 2019 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2019 با درود در قسمت وبلاگ ویدیو رو بصورت مستقیم (ویدیو بر روی هاست بارگذاری شد) وارد کردم و بدون مشکل نمایش داده شد. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چطور میشه ویدیو رو از سایت آپارات بارگذاری کرد؟ مانند دمو قالب. من نتونستم توسط کدهایی که سایت آپارات برای درج ویدیو در سایت میده این کار رو انجام بدم. با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در خرداد 13، 2019 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2019 درود از لینک دانلود ویدئو آپارات در پست های بلاگ استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siavash ارسال شده در تیر 5، 2019 گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2019 سلام دوستان من این قالب هر کاری کردم نتوانستم روی php 7.1 نصب کنم از پشتیبانی نت افزار پرسیدم این پیام داد ioncube loader ورژن 5.4 کد شده بود لذا با ioncube loader ورژن جدید سازگار نبود به همین دلیل ورژن پی اچ پی دامنه به 5.6 تغییر داده شد که این مشکل رفع شد اما مشکلات دیگری نیز هنوز در این سایت وجود دارد پشتیبانی ای پرستا از طریق تیکت الان چند روز پاسخ نداده اصلا این قالب از سال 96 فکر اصلا براش اپدیت نداده کسی اطلاع دارد باید چکار کنم واکنش ها : siavash 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در تیر 6، 2019 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2019 سلام قالب الکترون با php های 5.6 و 7.0 و 7.1 کدگذاری شده است، کافیه نسخه سازگار با 7.1 فایل قالب رو آپلود و نصب کنید. موفق باشید واکنش ها : siavash 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siavash ارسال شده در تیر 6، 2019 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2019 سلام قالب الکترون با php های 5.6 و 7.0 و 7.1 کدگذاری شده است، کافیه نسخه سازگار با 7.1 فایل قالب رو آپلود و نصب کنید. موفق باشید سلام اعلام کردم این موارد که گفتی نصب میکنم خطای ioncube loader میده فعلا از طریق تیکت ارسال کردم به امید خدا مشکلم حل شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jeyshop ارسال شده در تیر 18، 2019 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2019 سلام لطفا در آپ دیت بعدی ماژول بنر را تصحیح کنید در این ماژول عکس های بدون گزینه alt هستند به صورت دستی کجا میشه توی کد این کار را انجام داد؟ alt را به کد اضافه کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud.wb ارسال شده در تیر 18، 2019 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2019 سلام یکی از کمبودها و نقاط ضعف قالب نمایش ندادن نام کامل محصول در دسته بندیها هست به صورتی که در بخش تگها و دسته بندیهای فقط بخشی از نام محصول نمایش داده میشه (حدود 30 کاراکتر اول) و اگر نام محصول به صورت کامل در دو سطر نمایش داده میشد خیلی بهتر بود الان مجبوریم عنوان محصول رو خیلی کوتاه و ناقص بنویسیم و اگر کمی عنوان محصول زیاد باشه (بیش از 30 کاراکتر) کاربر نمیتونه عنوان رو کامل ببینه و این از نظر من تجریه فوقالعاده بدیه برای کاربر امیدوارم هرچه سریعتر این قابلیت به قالب (حداقل به صورت اختیاری برای سایت هایی که میخوان داشته باشنش) اضافه بشه. باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jeyshop ارسال شده در تیر 18، 2019 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2019 بعد از آپ دیت قالب الکترون متاسفانه با فعال کردن ماژول پیشنهاد شگفت انگیز صفحه سفید شده و ارور 500 میده کسی از دوستان میدونه که چطوری میشه حلش کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jeyshop ارسال شده در تیر 18، 2019 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2019 اگر بخوایم در قالب اکترون برای تگ های h1 و h2 و h3 و h4 مطلب بنوسیم تا در سئو بهمون گیر نده کجا باید نوشت؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jeyshop ارسال شده در تیر 18، 2019 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2019 در قالب الکترون اگر برای ماژول محصولات دلخواه صفحه اصلی چرخش داشته باشه به صورت خودکار جالب تر میشه همین چرخش خودکار اگر برای بلوک تولید کننده ها و برندها باشه هم خوبه البته به صورت یک امکان که بشه انتخاب کرد واکنش ها : jeyshop و Alireza1372 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .