siavash ارسال شده در آذر 10، 2020 گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2020 سلام دوستان قسمت راهنمای مشتریان که بالا ی سایت سمت چپ قرار میگیرید چطوری بیارم الان برای من نیست اصلا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
siavash ارسال شده در آذر 10، 2020 گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2020 سلام دوستان قسمت راهنمای مشتریان که بالا ی سایت سمت چپ قرار میگیرید چطوری بیارم الان برای من نیست اصلا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در آذر 13، 2020 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2020 درود در لیست ماژول هاتون "لینک دلخواه در هدر" رو جستجو و وارد پیکربندیش بشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvd2org ارسال شده در آذر 28، 2020 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2020 با سلام خدمت شما عوامل سایت آی پرستا بنده مدتی هست که تو فکر خرید قالب الکترون هستم. ولی متاسفانه اومدم اینجا و با انبوهی از مشکلات قالب مواجه شدم. حرف من اینه شما که این هزینه سنگین رو گذاشتی رو قالب چرا نسخه ای که میفروشی مشکلات داره. منی که میخام پول بدم یک قالب بدون ارور و نقص میخام. شما برای رفع مشکلات هم هزینه میگیری. این درست نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 29، 2020 گزارش Share ارسال شده در آذر 29، 2020 سلام بسیاری از مشکلاتی که در این تاپیک میبینید در واقع عدم بخاطر عدم آشنایی کاربر با تنظیمات قالب یا عدم مطالعه راهنمای اون هست ضمن این که هر قالبی ممکنه باگ داشته باشه که با آپدیت هاش رفع میشه قالب الکترون الان یک قالب پایدار و تقریبا بی نقص هست که می تونید با خیال راحت از اون استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvd2org ارسال شده در آذر 30، 2020 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2020 سلام بسیاری از مشکلاتی که در این تاپیک میبینید در واقع عدم بخاطر عدم آشنایی کاربر با تنظیمات قالب یا عدم مطالعه راهنمای اون هست ضمن این که هر قالبی ممکنه باگ داشته باشه که با آپدیت هاش رفع میشه قالب الکترون الان یک قالب پایدار و تقریبا بی نقص هست که می تونید با خیال راحت از اون استفاده کنید بخش مشخصات محصول قالب پاندا رو ببینید حالا قالب الکترون قالب الکترون بوردر نداره هر خط مجزا باشه و واضح باشه ولی قالب پاندا عالیه این بخشش چرا این موردو درست نمی کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 1، 2020 گزارش Share ارسال شده در دی 1، 2020 این موضوع یک مشکل به حساب نمیاد که نیاز باشه درست بشه در واقع طراحی قالب ها با هم متفاوته و این موضوع کاملا سلیقه ای هست. ممکنه کسی بدون بوردر رو بپسنده و دیگری با بوردر. در قالب الکترون ما برای بسیاری از موارد تنظیمات گذاشتم مثل بخش ویژگی ها که می تونید استایلش رو بر اساس نیازتون تنظیم کنید. اگر موردی هم داخل قالب نباشه و باگ محسوب نشه می تونید تیکت بزنید پیشنهاد افزودن اون گزینه به قالب رو داشته باشید یا با پرداخت هزینه جزیی برای خودتون شخصی سازی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvd2org ارسال شده در دی 4، 2020 گزارش Share ارسال شده در دی 4، 2020 این موضوع یک مشکل به حساب نمیاد که نیاز باشه درست بشه در واقع طراحی قالب ها با هم متفاوته و این موضوع کاملا سلیقه ای هست. ممکنه کسی بدون بوردر رو بپسنده و دیگری با بوردر. در قالب الکترون ما برای بسیاری از موارد تنظیمات گذاشتم مثل بخش ویژگی ها که می تونید استایلش رو بر اساس نیازتون تنظیم کنید. اگر موردی هم داخل قالب نباشه و باگ محسوب نشه می تونید تیکت بزنید پیشنهاد افزودن اون گزینه به قالب رو داشته باشید یا با پرداخت هزینه جزیی برای خودتون شخصی سازی کنید. ینی میشه مثل بخش ویژگی های قالب پاندا کردش؟ باید هزینه جدا بدیم یا تنظیماتش موجوده تو الکترون؟ و سوال دیگه ای که دارم اینه با تمام دیتا که تو دمو هست قالب داده میشه یا خالی و بدون دیتا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 5، 2020 گزارش Share ارسال شده در دی 5، 2020 در خصوص قالب پاندا اطلاعات ندارم. قالب الکترون دارای 5 حالت مختلف برای نمایش ویژگی های محصول هست (در نسخه 1.6 و 1.7) که به دلخواه می تونید انتخاب کنید قالب دقیقا مطابق دموی اون (ولی فاقد محصول و دسته بندی و دیتا) تحویل میشه. در واقع دیتای خودتون قرار میگیره در قالب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvd2org ارسال شده در دی 8، 2020 گزارش Share ارسال شده در دی 8، 2020 در خصوص قالب پاندا اطلاعات ندارم. قالب الکترون دارای 5 حالت مختلف برای نمایش ویژگی های محصول هست (در نسخه 1.6 و 1.7) که به دلخواه می تونید انتخاب کنید el-feats.jpg قالب دقیقا مطابق دموی اون (ولی فاقد محصول و دسته بندی و دیتا) تحویل میشه. در واقع دیتای خودتون قرار میگیره در قالب با تشکر از پاسخ اگه با اطلاعات بخایم چی چرا با دیتا نمیدین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
raminyousefi ارسال شده در اردیبهشت 6، 2021 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2021 سلام. من رو زمینه جعبه کادو کار میکنم. می خواهم بدونم که قالب الکترون ، رو می توانم انتخاب کنم. و یا اینکه این قالب مخصوص موبایل و تبلت و .... هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tanhaei ارسال شده در اردیبهشت 10، 2021 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2021 در در ۱۳۹۸/۹/۱ در 12:16، mehdi86 گفته است : با سلام دوستان.ماژول مدیریت بنر اومد پایین سایت چطور میتونم بیارم جای اصلیش ؟(پایین بلوک های دلخواه) سلام از قسمت موقعیت ها میتونید هرجا خواستید انتقالش بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iranvenus ارسال شده در اردیبهشت 24، 2021 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2021 سلام بابت طراحی قالب الکترون یه تبریک ویژه عرض میکنم خدمتتون من این قالب میخوام اگه بخر زحمت نصب و راه اندازیش هزینه داره یا روی هم هست در ضمن مشخصات هاستم اینه ایا باید ارتقا بدم یا خوبه برای شروع 2 هسته 1 گیگ رم 2 گیگ فضا 50 گیگ پهنا 10 بازدید در لحظه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iranvenus ارسال شده در اردیبهشت 24، 2021 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2021 در ضمن یه ماژول چت واتس اپ هم میخوام ایا رایگانش هست یا پولی باید بخرم واین قالب از چت واتس اپ پشتیبانی میکنه یا چت مخصوص بخودش داره و ی سوال دیگه ایا برای وبلاگ و بخش های دیگه مثلا اموزش میشه پیج های جداگانه روش ساخت یعنی چند منظوره هست قالب که بخوبی بخش های دیگه را پشتیبانی کنه 🤓 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 24، 2021 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2021 برای اطمینان از هاستتون با شماره بخش هاست آی پرستا در ارتباط باشید همکارانم در بخش هاست و سرور راهنماییتون می کنند: https://host.ipresta.ir برای واتساپ فکر می کنم ماژول رایگان باشه. این ماژول ارتباطی با قالب نداره و مستقل از قالب عمل می کنه. برای بلاگ هم می تونید دسته بندی های مختلف بسازید مثل اخبار، آموزش، مقالات و ... نصب و راه اندازی قالب هم توسط خودتون قابل انجامه مطابق راهنما هم توسط همکارانمون در بخش پشتیبانی محصولات یکبار بصورت رایگان براتون انجام میشه واکنش ها : ایران ونوس 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iranvenus ارسال شده در خرداد 3، 2021 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2021 سلام خسته نباشید دوستان قالب الکترون من توی صفحه میبینم قیمت خورده 440 هزار ت اما موقع خرید قیمت میده 590 هزار ت کدوم یکیشه البته جسارت نباشه قالب بیش از اینها میارزه و انصافا فوق العاده است بخصوص دموی 17 عالیه هیچی کم نداره اما بنده دست و بالم خالیه تازه شروع کردم و کارم هم کارگری و بنایی ساختمانه ایا تخفیف مجدد میاد براش منتظر باشم یا خبری از تخفیف نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 3، 2021 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2021 قیمت قالب در اصل 999 هزار تومانه که فعلا تا انتشار نسخه پایدار 1.7 قیمتش با 400 هزار تومان تخفیف شده معادل 599 هزار تومان. این قیمت با مالیات محاسبه شده یعنی در واقع قیمت اصلی قالب: 549542 تومان + 49458 تومان مالیات جمعا 599000 تومان از اون جایی که قالب در حال حاضر 400 هزار تومان تخفیف داره، امکان ارائه تخفیف بیشتر فرآهم نیست واکنش ها : iranvenus 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iranvenus ارسال شده در خرداد 4، 2021 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2021 ممنونم امید که حمل بر جسارت نبوده باشه قالب فوق العاده اس و ارزشش بیشتر از این حرفها. خیلی زیبا و چشمگیر طراحی شده و چیدمان بلوک ها عالی امیدوارم بتونم خیلی زود یه نسخه از این قالب داشته باشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alimoit ارسال شده در تیر 25، 2021 گزارش Share ارسال شده در تیر 25، 2021 ببخشید از کجا میشه تم های دیگه ی قالب را فعال کرد ؟ یا سوئیچ کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 26، 2021 گزارش Share ارسال شده در تیر 26، 2021 در نسخه 1.6 همراه قالب ماژولی هست به نام دمو سنتر قالب الکترون که طبق راهنمای قالب می تونید از اون برای تنظیم فروشگاهتون مشابه دموها استفاده کنید در قالب الکترون 1.7 بعد از آماده سازی دموهای آینده قابلیتی رو به ماژول تنظیمات قالب اضافه می کنیم که با یک کلیک بتونید به دموهای مختلف قالب سوییچ کنید و اون رو شخصی سازی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alimoit ارسال شده در مرداد 7، 2021 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2021 سلام مجدد در قالب الکترون 1.7 قسمت انتهایی فوتر که "حساب شما" درج شده را اگر بخواهم کامل غیر فعال کنم و نمایش داده نشه از کدام قسمت باید اقدام کنم ؟ ویرایش محصولات ما و شرکت ما است که میتوان حذف کرد اما برای غیر فعال کردن کل آن جایی را پیدا نکردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 12، 2021 گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2021 ماژول بخش حساب کاربری رو می تونید غیر فعال کنید یا از هوک displayFooter حذفش کنید واکنش ها : alimoit 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvd2org ارسال شده در مهر 13، 2021 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2021 سلام اجازه بدید من یه انتقاد خیلی شدید داشته باشم از قالب های شما نمونشو روی سایتم دارم متاسفانه الان استاندارد Core Web vitals خیلی مهم شده بحث سرعت روی موبایل قالب های شما اصلا نمیتونه pass کنه موارد رو من طی تیکتی این موضوعو گفتم و برنامه نویس شما عملا اعلام کرد نمی تونیم این کارو انجام بدیم و این برای شما که نمایندگی اصلی پرستا شاپ رو دارین و همیشه اعتقاد دارین قالب های عالی میزنین خیلی بده اگه میخاین کاری کنید ک متفاوت باشه باید قالب های تولید کنید که بتونه رنگ سبز بخش موبایل رو بگیره ینی امتیاز 90 به بالا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 15، 2021 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۲۲ در 21:13، dvd2org گفته است : سلام اجازه بدید من یه انتقاد خیلی شدید داشته باشم از قالب های شما نمونشو روی سایتم دارم متاسفانه الان استاندارد Core Web vitals خیلی مهم شده بحث سرعت روی موبایل قالب های شما اصلا نمیتونه pass کنه موارد رو من طی تیکتی این موضوعو گفتم و برنامه نویس شما عملا اعلام کرد نمی تونیم این کارو انجام بدیم و این برای شما که نمایندگی اصلی پرستا شاپ رو دارین و همیشه اعتقاد دارین قالب های عالی میزنین خیلی بده اگه میخاین کاری کنید ک متفاوت باشه باید قالب های تولید کنید که بتونه رنگ سبز بخش موبایل رو بگیره ینی امتیاز 90 به بالا در خصوص Core Web Vitals در آپدیت های قالب الکترون 1.7 موارد زیادی رو اصلاح می کنیم هربار. اما توجه داشته باشید که بسیاری از فاکتورهای امتیازهای Core Web Vitals مربوط به سرور و تنظیمات و تصاویر شما هستند و از طریق قالب نمیشه برای اون ها کاری انجام داد. هیچ قالبی با سرور نامناسب و تنظیمات اشتباه نمیتونه رتبه بالایی در CWV به شما بده. در صورت تمایل می تونید با شماره شرکت 05191015191 داخلی 4 تماس بگیرید تا در خصوص این موضوع شما رو راهنمایی کنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvd2org ارسال شده در مهر 19، 2021 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2021 در در ۱۴۰۰/۴/۲۴ در 10:12، admin گفته است : در خصوص Core Web Vitals در آپدیت های قالب الکترون 1.7 موارد زیادی رو اصلاح می کنیم هربار. اما توجه داشته باشید که بسیاری از فاکتورهای امتیازهای Core Web Vitals مربوط به سرور و تنظیمات و تصاویر شما هستند و از طریق قالب نمیشه برای اون ها کاری انجام داد. هیچ قالبی با سرور نامناسب و تنظیمات اشتباه نمیتونه رتبه بالایی در CWV به شما بده. در صورت تمایل می تونید با شماره شرکت 05191015191 داخلی 4 تماس بگیرید تا در خصوص این موضوع شما رو راهنمایی کنند من قالب دستچین رو گرفتم و تو بخش مربوط به قالب اکثرا مشکل دارم سوال من اینه اگه الان یه قالبی بخرم در مورد تکنیکال باید هزینه جدا بدم تا کد هاشو دستکاری کنید یا تا مدتی رایگان هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .