hidden ارسال شده در مهر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2012 سلام دوستان من تو انجمن سرچ کردم چیزی پیدا نکردممن دنبال یه ماژول یا یه کد هستم که کاربر با یک بار کلیک کردن بر روی فروشگاه من یه سایت دیگه هم براش باز بشه ایا امکانش هست ؟ به سایت و سئو و گوگل و بلک لیست اینا ربط داره ایا ؟ ممنون میشم کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2012 بگيرديد دنباله ماژول هاي popup با اي توصيف كه مرورگرهاي جديد ديگه اين پنجره ها رو خودكار مي بندن چون مزاحم تلقي ميشن پس بهتره دنبالش نريد و بهتره از ماژول استاندارد نمايش popup ك گذاشتم استفاده كنيد كه سايت ديگه اي رو باز نمي كنه بلكه اطلاعيه اي رو كه شما ويرايش مي كنيد به معرض نمايش مي زاره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 17، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 17، 2012 عزیز خیلی ها هنوز با فایر فاکس و اینترنت اکسپلورر کار میکنن. ترجیح میدم از کدش استفاده کنم اگر کد این باز شدن رو دارید ممنون میشم بهم بدید و بگید کدوم قالب باید ویرایش بشه ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 18، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2012 با عرض معذرت آپ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2012 این بدترین کاری هست میتونید انجام بدیدکاری که فقط در سایت های ایرانی انجام میشهآزار دادن کاربران هست پون بلافاصله اون صفحه رو میبندن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 19، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2012 به نظرتون چیکار کنیم برای معرفی سایت دوم !؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2012 اگر سایت اول به اندازه کافی مطرح باشه معرفی در سایت اول بهترین کارهکاری که ما برای بازارچه کردیماگر مطرحنباشه هم که همون کاری که برای ساحیت اول میکنید برای دومی هم انجام بدیدشاید دومی از اولی بیشتر مطرخ بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .