دانوش ارسال شده در خرداد 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2014 مشکلی ایجاد نمیکنه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در خرداد 3، 2014 دوستان محض اطلاع ، برای افرادی که مشکل دارن تو نصب پرستاشاپ روی لوکال هاست ، آموزش ویدئویی کامل قرار داده شد . میتونید در این تاپیک مشاهده کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hesam1372 ارسال شده در مهر 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2014 من وقتی اون نرم افزار سبز رو نصب کردم اجرا میکنم ازم یوزر پسورد خواست چی وارد کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
BaRan ارسال شده در خرداد 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 13، 2015 سلام طبق ِ آموزش های ِ این بخش و pdf دانلود از بازارچه تونستم به راحتی پرستاشاپ ِ 1.6.0.13 رو بر روی ِ نرم افزار ِ WampServer.v2.5.x64 نصب و اجرا کنم. فقط در یک مورد گیر کردم که نمیتونستم وارده بخش ِ مدیریت بشم... • اینکه وقتی پرستا رو نصب کردید پوشه ی " Admin " یه اسم ِ عجیب غریب میگیره مثل ِ " Admin1nh9ki" که باید اونو ویرایش کنید و یه اسم ِ مشخص بذارید مثل ِ " admin14 " بعدش به راحتی localhost/prestashop/admin14 رو تایپ کنید و وارده بخش مدیریت ِ پرستا بشید و لذت ببرید. • و اینکه برای ِ نصب ِ ماژول های ِ دانلود شده ، پوشه ی اکسترکت شده ی ماژول رو در قسمت ِ پرستاشاپ در پوشه ی modules قرار دهید. " نکته ای برای ِ دوستان ِ تازه کار مثل ِ خودم ، حتما به توصیه ی مدیران توجه کنید و قبل از خرید ِ و نصب ِ هر سرویس یا قالبی ، پرستا رو روی ِ لوکال نصب کنید و تمرین کنید و به کنترلش تا حدودی مسلط بشید " نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arad ارسال شده در تیر 13، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 13، 2015 سلامچجوری میشه یوزر و پسورد دیتابیس رو تغییر داد ؟اگه میشه تصویری بگید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
honestbud ارسال شده در مرداد 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 8، 2015 سلام به دوستان عزیزممنون بابت آموزشاما من تا این مرحله اومدم: در صفحه باز شده به دنبال نام پرستا شاپ (نام پوشه ای که در دایرکتوری www ریختید) بگردید و روی اون کلیک کنیدحالا نصب پرستا شاپ با زبان شیرین پارسی آغاز میشه. فقط کافیه مراحل نصب رو قدم به قدم دنبال کنید!اما قسمت دوم اجرا نمیشه! یعنی بعد از اینکه روی اسم فولدر تو http://127.0.0.1/ کلیک میکنم، اینستال پرستا شاپ شروع نمیشه!این ارور رو میده:This webpage is not available ERR_NAME_NOT_RESOLVED نمیدونم باید چه کار کنم؟---------------------------------ویرایش:مشکلم حل شد:وقتی توی myphpadmin روی نام فولدر دانلود شده پرستا شاپ زیر my project کلیک میکردم ارور میداد.در نتیجه با توجه به آموزش pdf داخل بازارچه خودم به صورت دستی آدرس رو اینطوری وارد کردم localhost/prestashop که نام فولدر باشهو اینستال پرستا شاپ باز شد و بدون هیچ مشکلی فعلا دارم باهاش کار میکنم و یکمی توش گشت و گزار میکنم.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed.5570 ارسال شده در آذر 9، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 9، 2015 منم دستی وارد کردم ادرس لوکال هات رو ولی این اومدتوی این قسمت هم برعکس فایل pdf واسه من تیک نخوردهhttp://uupload.ir/files/jyd3_u2.pngفایل pdf :http://uupload.ir/files/bw4_3.png ___________________________________________________________________ویرایش:___________________________________________________________________کل فایل ها رو پاک کردم دوباره نصب کردم درست شد.ولی اون تیک سبز ها نیومد.نصب با موفقیت انجام شد.امیدوارم دوستان در ادامه مسیر کمک کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir_4512 ارسال شده در فروردین 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2016 با سلاممن می خواستم پرستا رو روی لوکال نصب کنم و چند کاربر با سیستم های مختلف بتونند اطلاعات را وارد کنند.به عبارتی سیستم من سرور باشه و بقیه سیستم ها کلاینت.ابتدا wamp server رو نصب کردم . بعد از تلاش فراوان تونستم روی سیستم خودم نصب کنم . ولی سایر یوزرها نمی تونن به نرم افزار متصل بشوندپورت های 80 رو به 8080 و 443 رو به 4433 تغییر دادم . ولی باز نتونستنکلاینت ها میتونن wamp page رو ببینن ولی فروشگاه رو نمی توننXampp رو هم نصب کردمولی با اون هم دقیقا همین مشکل رو دارم.واقعا دیگه راهی نمونده که تست کنمممنون میشم کمکم کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amir_4512 ارسال شده در فروردین 18، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2016 با سلامسوال قبلیم رو که جواب ندادینسوال دیگه دارم اینکهمن میخوام فعلا از دامین موقت استفاده کنم و هر موقع کارم تموم شد دیتا ها را منتقل کنم به هاست اصلی. هنگام خرید قالب باید کدوم دامنه را ثبت کنم؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 19، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 19، 2016 نمیتونید برای خرید از دامنه موقت استفاده کنید. باید دامنه اصلیتون رو بزنید و در صورت نیاز روی لوکال کار کنید و بعد به هاست انتقال بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shahab_JZ4 ارسال شده در اردیبهشت 16، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 16، 2016 سلام دوستانمن واقعا دیگه کلافه شدم هر آدرسی رو که وارد میکنم نمیتونم به پنل مدیریتی دسترسی داشته باشم الان اسم پوشه ی ادمین رو به admin12 تغییر دادم. از نرم افزار xammp هم استفاده میکنم. الان دقیقا باید چه آدرسی رو وارد کنم تا بتونم پنل مدیریتیرو باز کنم؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 17، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 17، 2016 این آدرس: 127.0.0.1/admin12 یا localhost/admin12 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sunpc861 ارسال شده در اردیبهشت 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 29، 2016 سلام وقت بخیر من از ویندوز 8.1 نسخه 64Bit استفاده می کنمکلی دردسر کشیدم تا تونستم Wamp را سبز کنم حالا که می خوام فروشگاه ساز را نصب کنم وارد php myadmin نمیشهخطا زیر را میده ForbiddenYou don't have permission to access /phpmyadmin/ on this server. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اردیبهشت 29، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 29، 2016 سلام بر شما.این لینکو نگاه کنید.http://stackoverflow.com/questions/8366976/wamp-error-forbidden-you-dont-have-permission-to-access-phpmyadmin-on-this-sموفق باشید. واکنش ها : دانوش و ramtin2025 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در مهر 1، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2016 سلام من میخوام دیتابیش 110 مگابایتی رو ایمپورت کنم اما توی دیتابیس ساخته شده هنگام ایمپورت ارور زیر رو میده Fatal error: Maximum execution time of 300 seconds exceeded in C:\xampp\phpMyAdmin\libraries\dbi\DBIMysqli.class.php on line 285 از php.ini گزینه max_execution_time رو به هر 5000 تغییر دادم اما باز این ارور رو میگیرم... چیکار کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 1، 2016 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 1، 2016 max_execution_time مربوط به دیتابیس جدا هست واکنش ها : hidden و B.A.H.M.A.N 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
navi8d ارسال شده در اردیبهشت 8، 2018 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2018 سلام من front end رو میتونم اجرا کنم ولی واسه back end این خطا رو میده This page isn’t workinglocalhost is currently unable to handle this request. HTTP ERROR 500 نمیتونه صفحه رو پیدا کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 10، 2018 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 10، 2018 سلام برای شناسایی خطای 500 باید دیباگ پرستاشاپ رو روشن کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
navi8d ارسال شده در اردیبهشت 12، 2018 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2018 سلام برای شناسایی خطای 500 باید دیباگ پرستاشاپ رو روشن کنید true کردم این بود خطای اصلیش FatalErrorException in AdminDashboardController.php line 539:Compile Error: Declaration of AdminDashboardControllerCore::setMedia() must be compatible with AdminControllerCore::setMedia($isNewTheme = false) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rubies ارسال شده در اسفند 15، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2018 با سلام خدمت شما بزرگواران من پرستاشاپ رو بطور کامل برروی لوکال هاست نصب و راحت ازش استفاده میکنم(مثلا با 192.168.1.10) مشکلی که من دارم اینه که من با استفاده از یک IP Valid به سرور خودم دسترسی دارم،با اینحال وقتی با آدرس IP Valid وارد سایتم میشم دوباره به IP لوکال برگشته و سایت رو باز نمی کند. یعنی وقتی در مرورگر آدرس http://10.126.16.88/Novinpardazeshوارد میکنم آدرس در مرورگر به http://192.168.1.10/Novinpardazesh تغییر پیدا می کند. ممنون میشم مشکل منو بتونید رفعش کنید. با سپاس فراوان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 15، 2018 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2018 اگر به بخش مدیریت دسترسی دارید از بخش "تنظیمات - سئو و URL ها" می تونید آدرس فروشگاه رو عوض کنید اگر به بخش مدیریت دسترسی ندارید از دیتابیس جدول ps_shop_url رو پیدا کنید و در اونجا آدرس سایت/آی پی رو تغییر بدید واکنش ها : rubies 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rubies ارسال شده در اسفند 15، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2018 اگر به بخش مدیریت دسترسی دارید از بخش "تنظیمات - سئو و URL ها" می تونید آدرس فروشگاه رو عوض کنید اگر به بخش مدیریت دسترسی ندارید از دیتابیس جدول ps_shop_url رو پیدا کنید و در اونجا آدرس سایت/آی پی رو تغییر بدید بسیار بسیار سپاسگزارم فقط چرا در قسمت مدیریت فروشگاه، سایت خیلی کند هست حتی از روی سیستم لوکال واکنش ها : rubies 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rubies ارسال شده در اسفند 15، 2018 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2018 بسیار بسیار سپاسگزارم فقط چرا در قسمت مدیریت فروشگاه، سایت خیلی کند هست حتی از روی سیستم لوکال مشکل بعدیم با نصب افزونه iOptimizeBO_V1.1.zip حل شد واکنش ها : rubies 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .