saeidghodrati ارسال شده در مهر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2012 سلام ايا ماژولي وجود داره که بشه محصولات رو کد گذاري کرد و داخل صفحه محصول بشه کد مصول رو مشاهده کردمثل محصولات داخل سايت چارهوقتي محصولات زياد ميشه اين خيلي کاربرديه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در مهر 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2012 من خودم از گزینه ارجاع برای این کار استفاده کردم اسمشم تغییر دادم به شناسه محصول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در مهر 22، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2012 من خودم از گزینه ارجاع برای این کار استفاده کردم اسمشم تغییر دادم به شناسه محصول ممنون اگر امکان داره لطفا يکم راهنمايي کنيد از کجا اين کارو انجام بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2012 تغيير اسم كه همان تغيير كلمه كه همان برگه ترجمه در مديريت هست و در اين بخش اين كلمه رو تغيير بديد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 22، 2012 ارجاع دقیقاً برای همین منظور طراحی شده. میتونید نامش رو تغییر بدید و هر اسمس که مایلید بذارید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در مهر 23، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2012 ارجاع دقیقاً برای همین منظور طراحی شده. میتونید نامش رو تغییر بدید و هر اسمس که مایلید بذارید.منظورم همون ارجاع بود ععد بايد دستي بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sepahan ارسال شده در مهر 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2012 بله دیگه موقع وارد کردن مشخصات محصول کد مورد نظر را هم وارد میکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .