aminhadizadeh ارسال شده در آذر 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2012 با تشکر از پاسخ شما این تابع فعال شد ولی باز هم همان خطا نمایش داده می شود به نظر شما اشکال از کجاست؟ از شما دوستان عزیز صمیمانه تشکر می کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2012 ماژول رو دوباره unistall و سپس مجد نصب كنيدسپس كامپايل را از بخش "كارايي" روشن و كش خاموشوارد سايتتون شويد سپس امتحان كرده و كد خط رو اعلام كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminhadizadeh ارسال شده در آذر 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2012 با سلام و عرض ادب مدیر شرکت ارائه دهنده هاست خطای زیر را اعلام نموده اند [08-Sep-2012 05:11:08 UTC] PHP Warning: htmlentities() [function.htmlentities]: Invalid multibyte sequence in argument in /home/rfgco/public_html/classes/Tools.php on line 400[08-Sep-2012 05:11:18 UTC] PHP Warning: htmlentities() [function.htmlentities]: Invalid multibyte sequence in argument in /home/rfgco/public_html/classes/Tools.php on line 400[08-Sep-2012 05:11:18 UTC] PHP Warning: htmlentities() [function.htmlentities]: Invalid multibyte sequence in argument in /home/rfgco/public_html/classes/Tools.php on line 400[08-Sep-2012 05:11:18 UTC] PHP Warning: htmlentities() [function.htmlentities]: Invalid multibyte sequence in argument in /home/rfgco/public_html/classes/Tools.php on line 400[08-Sep-2012 15:37:27 UTC] PHP Warning: htmlentities() [function.htmlentities]: Invalid multibyte sequence in argument in /home/rfgco/public_html/classes/Tools.php on line 400[08-Sep-2012 15:38:47 UTC] PHP Warning: htmlentities() [function.htmlentities]: Invalid multibyte sequence in argument in /home/rfgco/public_html/classes/Tools.php on line 400[08-Sep-2012 17:09:57 UTC] PHP Warning: htmlentities() [function.htmlentities]: Invalid multibyte sequence in argument in /home/rfgco/public_html/classes/Tools.php on line 400[08-Sep-2012 20:53:31 UTC] PHP Warning: htmlentities() [function.htmlentities]: Invalid multibyte sequence in argument in /home/rfgco/public_html/classes/Tools.php on line 400[08-Sep-2012 20:53:31 UTC] PHP Warning: htmlentities() [function.htmlentities]: Invalid multibyte sequence in argument in /home/rfgco/public_html/classes/Tools.php on line 400[08-Sep-2012 20:53:31 UTC] PHP Warning: htmlentities() [function.htmlentities]: Invalid multibyte sequence in argument in /home/rfgco/public_html/classes/Tools.php on line 400 شایان ذکر است که فروشگاه من نسخه Version 1.3.1.1 می باشد ورژن جدید ماژول زرین پال را نیز امتحان کردم ولی باز هم همان خطا نمایش داده شد الان همان ورژن 1 ماژول زرین پال را نصب کرده ام ولی باز هم با همان خطا برخورد می کنم با تشکر فراوان از پاسخ گویی شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2012 بهتره به فكر تعويض هاستتون باشيدهاستتون شديدا ناسازگارهو بيشتر توابع استانداردي كه بايد باز باشه بسته شده 1.3 داريد بايد از ماژول اصلي موجود در سايت ذرين پال استفاده كنيد و ن نسخه 1.4 اينجا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminhadizadeh ارسال شده در آذر 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2012 با سلام و عرض ادب و تشکر بخاطر پاسخگویی شما عزیزان ولی تا دو هفته پیش هیچ مشکلی وجود نداشت و روی همین هاست این ماژول بخوبی کار می کرد همان ورژن قبلی از ماژول را نصب کرده ام لطفاً نام توابع لازم برای فعال بودن را اعلام فرمایید با تشکر فراوان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2012 شايد اون ها جابجا شدن و بيشتر هاست هاي ارزون روي هين منوالن و شما چيزي نمي فهمي و ميرن روي سرورهاي ديگهتا دقيق وارد سيستمتون و هاستتون نشه اظهار نظر دقيقي نميشه كرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminhadizadeh ارسال شده در آذر 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2012 با سلام و عرض ادب بله من متوجه شدم که زمانی که این مشکل ایجاد شد آی پی سایت تغییر کرده یعنی سرورهای آنها تغییر کرده چون تا قبل از این زمان، ماژول روی همین هاست بخوبی کار می کرد هفته پیش آی پی سایت را در سایت زرین پال در قسمت تنظیمات درگاه تغییر دادم ولی مشکل حل نشد عدم امکان اتصال به بانک یا سرویس دهنده برای رفع این مشکل چه اقدامی می توان انجام داد؟ با تشکر فراوان از راهنمایی شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2012 پس حدسم درست بودبه هاست قوي و امن و مطمين و سازگار مهاجرت كنيد مشاوره رايگان و ارائه هاست سازگار با پرستا شاپ ويژهي اعضاي انجمن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminhadizadeh ارسال شده در آذر 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2012 با سلام و عرض ادب دوستان عزیز یا به غیر از تغییر هاست راه دیگری برای حل این مشکل وجود دارد ؟ با تشکر فراوان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2012 مطمئن هستید ip درست رو دادید؟بررسی کنید که تغییر ip اعمال شده یا نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gameline ارسال شده در آذر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2012 سلام و خسته نباشید من ماژول رو نصب کردم ولی خطای منفی 4 دارماول خطای منفی 2 میگرفتم ولی 1 کار ماژول رو دوباره نصب کردم و پین کد رو که زرین پال امروز بهم داده بود رو قرار دارم ولی ارور منفی 4 میگیرممشکل کجاست؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2012 يه بار اينو اينجا بزاريم بد نيست براي اتمام تمامي سوال هاي شما عزيزان در مورد كد خطا مراحل پرداخت مشتري١. پس از پايان فاز انتخاب کالا، مشتري آمادگي خود را براي پرداخت پول از طريق حساب زرين پال اعلام ميکند، در اين زمان eShop متد زير را از وب سرويسدروازه پرداخت صدا ميزند: PaymentRequest(merchantID, amount, redirectUrl, desc, ref au) merchantID (string - 36 chars): پين فروشنده amount (integer): رقم قابل پرداخت به تومان redirectUrl (string): صفحه بازگشت مشتري، پس از انجام عمل پرداخت desc (string - max 250 chars):توضيحات مربوط به فروش که به جهت سهولت در ارسال رشته و حفظ charset در هنگام ارسال اطلاعات از متد urlencode مناسب با زبان برنامه نويسی مورد نظر، استفاده گردد در پاسخ به اجرای متد فوق يکی از مقادير زير بازگردانده ميشود که بر مبنای ارزش طولی - عددی آن دارای معانی و مفاهيم ذيل می باشند. کد عملياتي دروازه پرداخت که يک کد تصادفي و واحد براي تمامي عمليات آنلاين با سايتها ميباشد، فروشگاه آنلاين ملزم به ثبت و نگهداري اين کد ميباشد. اين رشته 36 کاراکتری تنها در صورت موفق بودن درخواست پرداخت صادر وبه عنوان پاسخ اين متد ارسال ميگرددچنانچه اطلاعات ناقص باشد عدد منفی 1 بازگردانده ميشودچنانچه وبسرويس نامعتبر باشد عدد منفی 2 بازگردانده ميشودچنانچه رقم تراکنشی ارسالی زير ١٠٠ تومان باشد بنا به محدوديت سوييچ شتاب عدد منفی ٣ باز گردانده می شودچنانچه يوزر درخواست دهنده درگاه پرداخت به سطح تاييد نقره ای نرسيده باشد عدد منفی ۴ بازگردانده می شود ٢. به عنوان متد کمکی جهت رهگيری سريع تر تراکنش ها در زرين پال در صورت بروز خطا از اطلاعات ارسال شده از سوی پذيرنده میتوانيد از متد زير استفاده نماييد. استفاده از اين پارامتر اختياری بوده و تنها جهت کمک به زرين پال برای حل سريعتر مشکلات احتمالی کاربران توصيه میگردد. (اين متد از بروز رسانی ٤ تير ٩١ اضافه شده و عدم استفاده از آن خللی در روند پرداخت ايجاد نخواهد کرد.) PaymentDetails(merchantID, au, customerEmail, customerTel, ref status) merchantID (string - 36 chars): پين فروشنده au (string): کد يکتای 36 کاراکتری پرداخت customerEmail (string): آدرس پست الکترونيک خريدار customerTel (string):شماره تلفن خريدار در پاسخ به اجرای متد PaymentRequest يکی از مقادير زير بازگردانده ميشود که بر مبنای ارزش عددی آن دارای معانی و مفاهيم ذيل می باشند. چنانچه ثبت اطلاعات با موفقيت انجام شده باشد عدد ١ بازگردانده مي شودچنانچه اطلاعات ارسال شده ناقص باشد عدد منفی ١- بازگردانده مي شودچنانچه وبسرويس نامعتبر باشد عدد منفی ٢- بازگردانده مي شودچنانچه تراکنش موردنظر مرتبط با شما نباشد منفی ١١- بازگردانده مي شود ٣. در صورت موفقيت آميز بودن متد فوق، eShop کاربر را به سايت دروازه پرداخت redirect ميکند au، بايد در انتهاي URL سايت دروازه پرداخت زرين پال قرار گيرد، بعنوان مثال: https://www.zarinpal.com/users/pay_invoice/4bbc8144-3d18-4df2-a427-2d12ae8e8897 از زمان ارسال کاربر به سايت پرداخت، زمان محدودي (حدود 20 دقيقه) مشتري مهلت دارد که عمليات پرداخت خود را در سايت زرين پال و يا دروازه های بانکی که از سايت زرين پال انتخاب ميکند، انجام دهد. ۴. پس از انجام عمليات و يا انصراف، کاربر توسط دروازه پرداخت به سايت فروشگاه آنلاين بازميگردد و کد au عمليات بعنوان Query String به eShop ارسال ميشود. در صورتي که au رشته ای 36 کاراکتره باشد، eShop ميبايست مجددا از سرور دروازه پرداخت زرين پال صحت انجام عمليات را سئوال نمايد. PaymentVerification(merchantID, au, amount, ref status) merchantID (string - 36 chars): پين فروشنده au (string): کد يکتای 36 کاراکتری پرداخت amount (integer): رقم قابل پرداخت به تومان در پاسخ به اجرای متد فوق يکی از مقادير زير بازگردانده ميشود که بر مبنای ارزش عددی آن دارای معانی و مفاهيم ذيل می باشند. چنانچه تراکنش با موفقيت انجام شده باشد عدد ١ بازگردانده مي شودچنانچه اطلاعات ناقص باشد عدد منفی ١- بازگردانده مي شودچنانچه وبسرويس نامعتبر باشد عدد منفی ٢- بازگردانده مي شودچنانچه عمليات پرداخت به طور کامل طی نشده باشد عدد ٠ بازگردانده مي شودچنانچه مقدار تراکنش ارسال شده با مقدار پرداختی در دروازه پرداخت مطابقت نکند منفی ١١- بازگردانده مي شودچنانچه زمان فعال جهت پرداخت صورت حساب طی شده و کاربر عمليات پرداخت را تکميل نکرده باشد منفی ١٢- بازگردانده مي شود تسويه حسابپس از پايان تراکنش وجه مورد نظر به حساب پذيرنده افزوده خواهد شد و کاربر بر اساس سياست امنيت اطلاعات زرين پال و قوانين اجرائی زرين پال، مجاز به استفاده از وجه مورد نظر ميباشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gameline ارسال شده در آذر 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2012 دوستان ممنون مشکلم حل شدپولی بعد پرداخت هزیده داخل وبسایت با این ارور مواجه میشم:پین کد زرين پال یا آدرس آی پی نادرست است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 23، 2012 معمولا بعد ثبت نامو دريافت پين درگاه حداكثر 24 الي 48 ساعت طول ميكشه تا اكاننتون فعال رسمي بشه = خطاي نادرستي پین کد زرين پال IP هاستتون با چيزي كه اعلام كرديد درست نيست : خطاي آدرس آی پی نادرست استاز مدير هاستتون بخوايد تا ايپي دقيق رو بهتون اعلام كنه و شما هم در محيط مديريت ذرين پال ايپي رو تغيير بديد و ويرايش كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed_orage ارسال شده در دی 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2012 سلام.آقا این فیال تست آی پی رو دقیقا کجا باید آپ کنم و بعدش چی کار کنم!!واسه من هنوز خطای منفی 2 میده!!!میشه دقیق بگید؟از خود سرور پرسیدم آی پی رو و وارد کردم!!!ولی بازم خطای منفی 2 میده!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2012 هر جاي هاستتون مهم نيستفقط ادرسشو در مرورگر بزنيد تا ايپي دقيق رو بهتون بده و در مديريت ذرين پال درج كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed_orage ارسال شده در دی 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2012 از خود سرور پرسیدم آی پی رو و وارد کردم!!! ولی بازم خطای منفی 2 میده!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2012 این کار نیاز به تأیید زرین پال داره و باید صبر کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gameline ارسال شده در دی 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2012 سلام دوستان من این ماژول رو روی فروشگاهم نصب داشتم و درست داشت کار میکرد ولی ماژول های اتاجوی رو ریختم و متاسفانه نتونستم ازش استفاده کنم و مجبور شدم پاکش کنم حالا که کامل از روی سرور پاکشون کردم وقتی تو فروشگاه سفارش به مرحله ی پرداخت میرسه این ارور رو میده "هیچ ماژول پرداختی نصب نشده است." در صورتی که نصبه و تنظیماتشم درسته درضمن یک بار هم این ماژول رو پاک کردم و دوباره نصب کردم بازم نشد. ممنون میشم راهنماییم کنیناینم ادرس فروشگاهممنون میشم تست کنید و راهنمایی کنیدwww.gameline.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 9، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2012 احتمالا بعد از پاک کردن ماژول اتاجوی مجددا فایل هایی که باعث تغییر در هسته شده بودن رو با فایل های اصصلی جایگزین نکردید و یا این احتمال هم میتونه وجود داشته باشه که کامپایلتون رو بعد از تغییرات روشن نکردید! موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gameline ارسال شده در دی 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2012 چطوری روشن کنم؟؟اصلا چطور درستش کنم؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 9، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2012 ببینید به راهنمای ماژول مراجعه کنید. به غیر از اون سه تا ماژولی که مربوط به خود اتاجوی هستن یکی دوتا فایل دیگه هم هستن که مربوط به ماژول نیست و در هسته تغییر ایجاد میکنن. حالا اون فایل ها رو توی فایل های خود پرستا شاپ (منظورم داخل پرستا شاپ تغییر داده نشده هستش) پیدا کنید و با اون فایل هایی که همراه با ماژول بودن در مسیرهای توضیح داده شده در راهنما جایگزین کنیدسپس به در مدیریت فروشگاه به بخش " تنظیمات -> کارایی ها" برید و گزینه "کامپایل اجباری رو روی روشن و کش رو روی خاموش تنظیم کنید" و بعد از یکبار رفرش کردن صفحه فروشگاهتون مجددا کش و کامپایل رو به حالت قبل برگردونید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gameline ارسال شده در دی 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 9، 2012 ممنون با راهنماییتون مشکلم حل شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yashi ارسال شده در اسفند 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2012 من یه مشکل دارم به مرحله انتخاب شیوه پرداخت که میرسم و روی زرین پال میزنم بر میگرده به مرحله اول خرید !!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 19، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 19، 2012 شما با توجه به مشکلات زیادی که دارید، یا دسترسی هاتون مشکل داره و یا هاستتون ناسازگاره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .