admin ارسال شده در خرداد 18، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 18، 2012 بله حق با شماست. باید ببینم مشکل بازارچه از کجاست. ولی سفارشتون ثبت شده و میتونید از قسمت "سفارشات شما (/http://bazaar.presta-shop.ir/order-history) در بازارچه ماژول رو دانلود کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soal ارسال شده در خرداد 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 22، 2012 1-بعضی از مشتریان گزارش دادن که بعد از واریز وجه موقعی که گزینه برگشت به سایت رو میزنن اروری با (خطی ip تغییر یافته ) دریافت میکنن ؟؟؟و پرداخت ثبت نمیشه .2-تعدادی از مشتری ها هم بعد از این که وجه رو واریز میکنن یادشون میره برگشت به فروشگاه رو بزنن و پرداخت رو ثبت کنن .تو پرستا شاپ این امکان وجود داره که مشتری که محصول رو ثبت کرده و لی موفق به پرداخت نشده رو دستی وضعت رو به پرداخت شده تغییر داد3-فکر کنم نسخه جدید درگاه آپدیت شده ."ماژول های موجود در آزمايشگاه سايت، بروز شدند." نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 23، 2012 شما از ماژول داخل بازارچه استفاده کنید.در مورد 2 کاریش نمیشه کرد به زرین پال باید بگید تا تغییر روش بدن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
شوییچی ارسال شده در خرداد 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 23، 2012 شما از ماژول داخل بازارچه استفاده کنید.در مورد 2 کاریش نمیشه کرد به زرین پال باید بگید تا تغییر روش بدن.مورد مهمی هست ، فکر کنم خودتون گزارش بدین بهتر باشه تا کاربر معمولی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 23، 2012 مطرح کردم و منتظر پاسخم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
omid مهمان ارسال شده در تیر 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2012 دوستان این مشکل جدید ماژول که به سرور زرین پال وصل نمیشه و به صفحه لاگین بر می گرده از چیه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
persianghoghnoos ارسال شده در مرداد 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2012 سلام، خسته نباشیدمن ماژول رو نصب کردم ولی در مرحله آخر وقتی پرداخت رو انتخاب می کنم خطای :500 internal server errorرو می ده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 21، 2012 ماژول روی بازرچه نصبه و مشکلی نداره. نسخه پرستاشاپتون چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hasan360 ارسال شده در مرداد 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2012 دوستان ماژول با تمام نسخه های 1.4 سازگار شده (حتی 1.4.6.2) و تست شده.موفق باشید.عدم بارگيري ماژول(هاي) زير: zarinpalpayment (خطای تجزیه در /modules/zarinpalpayment/zarinpalpayment.php)zarinpalpayment (کلاس گمشده در /modules/zarinpalpayment/zarinpalpayment.php) :huh: لطفا راهنمایی کنید1.4.6.2نسخه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 31، 2012 احتمال داره ماژول رو ناقص دانلود کرده باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hz361 ارسال شده در مهر 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2012 سلام من بعد از اینکه پرداخت را می زنم اروز خطا شمار 1 را می ده ممنون می شم راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2012 چنانچه تراکنش با موفقيت انجام شده باشد عدد ١ بازگردانده مي شودچنانچه اطلاعات ناقص باشد عدد منفی ١- بازگردانده مي شود هر دو این موارد خیلی عجیب هست که نمایش داده بشهمطمئن بشید که اطلاعات وب سرویس به درستی پر شده باشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hz361 ارسال شده در مهر 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2012 ببینید بعد از نصب مازول در قسمت تنظیماتپین کد زرين پال کد رمزگذاری دلخواه شما (در این قسمت باید رمز دلخواه خودمونو بدیم درسته ؟؟؟ که متا سفانه الان خطا منفی دو می ده مازولpaylineرا نصب کردم هیچ مشکلی نداشت اما زرین پال این مشکل و داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آبان 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 4، 2012 خطاي دو تا جايي كه مي دونم مشكل عدم درست اعلام IP هاستتون با چيزي كه در فرم ثبت نام ذرين پال پر كرديد هست از صحيح بودن و تطابق اين مورد اطمينان حاصل كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
heydarpour ارسال شده در آبان 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2012 سلام یه سوال داشتم من تمام مراحل پرداختو با این ماژول درست و دقیق انجام میدم فقط وقتی به سایتم برمیگرده این خطارو میده_((پین کد زرين پال یا آدرس آی پی نادرست است.)) مشکل از چی میتونه باش؟تمام پرداخت ها هم بدون مشکل انجام میشنwww.cjat.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2012 ممکنه یکی از ماژول های شما کوکی های سایت رو بعد از برگشت پاک کنه.این مورد رو بررسی کنید/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آبان 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2012 احتمالا پين كد رو با درج فاصله اخر يا اولش وارد كرديد (كپي نادرست پين) و يا اي پي اعلام شده اشتباه باشه اين موردها رو چك كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hz361 ارسال شده در آبان 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2012 سلام منم مثل این دوستم اقای heydarpour این مشکل و دارم ( من تمام مراحل پرداختو با این ماژول درست و دقیق انجام میدم فقط وقتی به سایتم برمیگرده این خطارو میده_((پین کد زرين پال یا آدرس آی پی نادرست است.)) مشکل از چی میتونه باش؟) که پرسیدن ممنون می شم دقیقتر جواب بدید این ماژول برای پرداخت هیچ مشکلی نداره مشکل این ماژول بعد از پرداخته که باید به صفحه محصول بره که دانلود بشه نمیره و این خطا را میده **پین کد زرين پال یا آدرس آی پی نادرست است** مشکل از پين كد رو با درج فاصله اخر يا اولشم نیست چون پرداخت انجام می شه دقیقا این مشکلم با زرین پال هم داریم من منتظر پاسخ هستم با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آبان 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2012 يا ايپي كه اعلام كرديد ناقصه يا از طرف ذرين پال مشكل داريد به پشتيبانيش تيكت بزنيد براتون درست مي كنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2012 این مشکل ممکنه مربوط به هاست شما باشه که آیپی ثابتی نداره و یا مشکل از یکی از ماژول های شماست که کوکی رو پاک میکنهبا مرورگرهای دیگه تست کردید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminhadizadeh ارسال شده در آذر 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2012 با سلام و عرض ادب دوستان عزیز من این ماژول را نصب کردم ولی در مرحله ای که کاربر نوع پرداخت را انتخاب کرده و می خواهد به سایت زرین پال هدایت شود با خطای زیر روبرو می شود عدم امکان اتصال به بانک یا سرویس دهنده لطفاً راهنمایی فرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 10، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2012 احتمالا مشکل از طرف زرین پال بودهیکی دو ساعت دیگه مجددا تست کنید احتمالا درست میشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2012 احتمالا مشکل از طرف زرین پال بوده یکی دو ساعت دیگه مجددا تست کنید احتمالا درست میشه اين خطا مربوط ميشه كه بعضي وقت ها بايد 24 يا 48 ساعت بايد از فعال شدن درگاهتون بگذره تا توي سيستمشون ثبت شهبعد از اين مدت خودكار فعال ميشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminhadizadeh ارسال شده در آذر 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2012 با سلام و عرض ادب با تشکر از پاسخ دوستان عزیز الان یک هفته است که من این مشکل را دارم مدیران زرین پال می گویند که به مدیر سرور خود بگویید تابع file_get_content را روی سرور فعال کنند-----------------------------------------مدیر سرور نیز پاسخ داد : متاسفانه امکان فعال سازی این قابلیت به دلیل ایجاد باگ امنیتی بسیار حساس در سرور مقدور نمی باشد لطفا از برنامه نویستون بخواهید تا کدهای ماژولتون رو به مورد زیر تغییر بدن: function get_content($URL){ $ch = curl_init(); curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1); curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $URL); $data = curl_exec($ch); curl_close($ch); return $data; } echo get_content('http://example.com'); در واقع در حالت استاندارد شما باید از قابلیت Curl به جای file_get_content استفاده نمایید. در حال حاضر در تمامی ماژولهای پرداخت آنلاین از قابلیت curl استفاده می شود-------------------------------------------مدیر زرین پال پاسخی نداده و ما را به فروم هدایت کرده تا شاید دوستان عزیز بتوانند این مشکل را حل کنند با تشکر فراوان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2012 مدیر سرور نیز پاسخ داد : متاسفانه امکان فعال سازی این قابلیت به دلیل ایجاد باگ امنیتی بسیار حساس در سرور مقدور نمی باشد لطفا از برنامه نویستون بخواهید تا کدهای ماژولتون رو به مورد زیر تغییر بدن: اين دقيقا همون بهان هايي است كه بعضي مديران سرور هاي ايراني به دليل عدم توانايي در تامين امنيت سرورهاشون توابع استانداردي كه بايد به طور پيش فرض باز باشند رو مي بندند بهتره به فكر جابجايي هاستتون باشيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .