padratoos ارسال شده در مهر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2012 چه جوری میشه کاری کرد که تصویری که به عنوان تصویر پوشش محصول انتخاب میشه در صفحه محصول، توی تصاویر محصول نباشه؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2012 پس كجا باشه عزيز؟!!! يا بايد عكس رو پاك كنيد كه محصول تصويري نداشته باشه يا وقتي ميزاريد تصوير داريد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
padratoos ارسال شده در مهر 29، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2012 ببین دوست عزیز فرض کن من یه عکس بزرگ دارم که میخوام توی قسمت محصولات پرطرفدار فقط بخشی از اون نشون داده بشه و وقتی مشتری وارد صفحه محصول شد تصویر کامل نشون داده بشه. برای این کار یه تصویر کوچک با سایز مثلا 115 در 190 از محصولم تهیه میکنم توی قسمت تصاویر محصول تیک گزینه "به عنوان تصویر پوشش" رو میزنم تا توی صفحه اول نشون داده بشه. حالا وقتی وارد صفحه محصول میشی هم عکس کوچک هست و هم عکس بزرگ. چه جوری اون عکس کوچیکه رو حذفش کنم؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2012 عزيز هر عكسي كه در پرستا اپلود مي كنيد به سايزهاي مختلفي خودكار پرستا درش مي اره مثلا yourfile-large.jpgyourfile-medium.jpg و ... شما عكس بزرگ اپلود كن بعد هر جا كه مي خواستي بزرگشو نمايش بدي لينكشو بدون -large وارد كن ميشه عكس بزرگت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
padratoos ارسال شده در مهر 29، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2012 حدس میزدم این جوابو بدین حرف شما درست ولی اگه سایز تصویر من 500 در 300 (افقی) باشه و سایز تصاویری که توی صفحه اول قرار میگره 115 در 190 (عمودی) باشه اگه این تصویر اتومات تغییر ساز داده بشه حالتش بهم می ریزه. پس من میام یه قسمت از تصویر رو تو سایز کوچیک برش میدم به عنوان تصویر پوشش انتخاب می کنم و ادامه ماجرا ... !! حالا چی؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در مهر 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در مهر 29، 2012 كلا هر اندازه اي مي خواهيد در بخش تصوير در مديريت مي تونيد تعريف كنيد و اين راه هاي عاديشه بقيه رو كاري نمي تونيد بكنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .