sirramin ارسال شده در آبان 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2012 سعید جان شما فول بکاپ روی هاستت نداری اصلا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در آبان 14، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2012 من سايتو منتقل کردم به ايران سرور و مشکل همچنان پا بر جاستيه نکته هم اينه که با يکسري از مرورگر ها باز نميشه يا با ايپي هاي مختلف هاستينگ هم ميگه مشکل باز نشدن سايت بر ميگرده به مازول و قالب اومديم ابروشو درست کنيم زديم چشش رو هم کور کرديمسعید جان شما فول بکاپ روی هاستت نداری اصلا؟ چرا يک بک اپ داشتم با همون هم سايتو منتقل کردم جالب اينجاست که اصلا نميتونم بک اپ رو داخل xampp وارد کنم همش زمان ايمپورت کردن ارور ميگيره ديتا بيسو ميگم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در آبان 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2012 کلا با هیچ مرورگری باز نمیشه برای من internal server error میده --- با Host Tracker هم تست کردم - از همه node ها ارور 500 دریافت کرده-- تقریبا از همه ی کشور ها node هست http://host-tracker.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در آبان 14، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2012 کلا با هیچ مرورگری باز نمیشه برای من internal server error میده --- با Host Tracker هم تست کردم - از همه node ها ارور 500 دریافت کرده-- تقریبا از همه ی کشور ها node هست http://host-tracker.com احتمال داره dns ست نشده باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در آبان 15، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2012 هاست هم منتقل کرديم به ايران سرور ولي هيچ اتفاقي نياقتاد و بازم حدود 30 ثانيه طول ميکشه اينم از اين حالا چي کار کنم؟http://gtmetrix.com/reports/www.piltanshop.com/lJUbRiYZ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در آبان 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2012 سعید جان من منظورم قبل از بروز این مشکل بودشما الان باز همون دیتابیس معیوب رو منتقل کردید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در آبان 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2012 با توجه به timeline الان وضعیت بهتر شده چون اولین بایت پاسخ 7 ثانیه بعد دریافت شده به نظرم الان اگر CCC روشن بشه مجموع کل زمان لود شدن سایت به زیر 10 ثانیه کاهش پیدا می کنه چون الان حدود 20 فایل css وجود داره که اکثر کم حجم هستن که خودش کلی زمان رو هدر میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در آبان 15، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2012 سعید جان من منظورم قبل از بروز این مشکل بودشما الان باز همون دیتابیس معیوب رو منتقل کردید اين مشکل الان تقريبا يک ماه هست که به وجود امده و من حدود 300 تا محصول به سايت اضافه کردم و اگه بخام بر گردونمش به قديم خيلي مشکل برام پيش مياد بک اپ هم مال همون 1 ماه پيشه و از اون قبلترو ندارم.با توجه به timeline الان وضعیت بهتر شده چون اولین بایت پاسخ 7 ثانیه بعد دریافت شده به نظرم الان اگر CCC روشن بشه مجموع کل زمان لود شدن سایت به زیر 10 ثانیه کاهش پیدا می کنه چون الان حدود 20 فایل css وجود داره که اکثر کم حجم هستن که خودش کلی زمان رو هدر میدهخوب اينجاشو بهمن جان بايد نظر بدن چون ايشون اين تنظيم رو گذاشتن فکر کنم که براي اينکه با تمام مرور گرها بدون مشکل باشه.البته يه تست ميکنم ببنيم چطور ميشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در آبان 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 16، 2012 شما یه کار دیگه هم میتونی بکنی محصولایی که داری اکسپورت کنی رو یه فروشگاه جدید ایمپورت کنی (با ماژول اکسپورت نه از دیتابیس) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در آبان 18، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2012 شما یه کار دیگه هم میتونی بکنی محصولایی که داری اکسپورت کنی رو یه فروشگاه جدید ایمپورت کنی (با ماژول اکسپورت نه از دیتابیس) ممنون ماژولش کجاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در آبان 26، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2012 اين ماژولو پيدا نميکنم لطفا راهنمايي کنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2012 ممکنه علت کند شدن سایت فعال کردن آمارهای پیشرفته باشه. این مورد رو چک کنید.ماژول ها - آمار - کندوکاو داده های آماری گزینه اول و سوم سرعت سایت شما رو کاهش میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در آبان 28، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2012 ممکنه علت کند شدن سایت فعال کردن آمارهای پیشرفته باشه. این مورد رو چک کنید.ماژول ها - آمار - کندوکاو داده های آماری گزینه اول و سوم سرعت سایت شما رو کاهش میده ممنون از راهنماييتون . اين ماژول رو قبلا حذف نصب کرده بودم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در آبان 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2012 سعید جان ماژولش رو سهیل نوشته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2012 ماژولی که نوشته شده هنوز منتشر نشده و برای استفاده عمومی باید تغییراتی بکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantaze ارسال شده در آبان 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2012 مشکل از سرویس دهندتون نیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در آبان 30، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2012 مشکل از سرویس دهندتون نیست؟ نه هاستم رو عوض کردم و به ايران سرور منتقل کردم و در واقع سرعت لود بهتر شد و لي بازم وقتي سايت شلوغ ميشه از 12 ثانيه به 25 تا 30ثانيه ميرسهوقتي مثلا 20 نفر انلاين هستند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در آبان 30، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2012 بالا خره به يه جاهايي رسيدم اول يه بکاب گرفتم از ديتا بيس بعد اون جداولي که مورد نيازم بود و ميشناختم رو خارج کردم روي همون فروشگاه يه پرستا شاپ جديد نصب کردم و اين بک اپ ديتا بيس رو ريستور کردم نتيجه اين شد که سرعت لود سايت بسيار عالي شد و به خوبي سايت لود ميشه ولي مشکل اينه که همه جداول به درستي ايمپورت نشده و نميدونم کدوم جداول بايد ايمپورت بشه مثلا توضيحات محصول و توضيحات کوتاه محصول برچسبهاي محصول نام محصول شاخه بنديها و ماژولهاي نصب شده هم بعضي هاشون مطالب ندارند و خالي هستند لينک سايت نمونه www.piltan.irلطفا يک راهنمايي بکنيد ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2012 خوب جداول رو کم کم وارد کنید و هرجا به مشکل خوردید اسم جدول مشکل دار مشخص میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در آذر 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2012 اين کارو کردم و خوشبختانه مشکل فعلا حل شده و لي يکسري مشکلات پيش اومده و لي مشکل اصلي برطرف شده ممنون از راهنمايي همه دوستان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2012 شما میتونید تا انتشار نسخه 1.4.9 صبر کنیدپرستاشاپ عنوان کرده این نسخه بسیار سریعتر است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در آذر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2012 شما میتونید تا انتشار نسخه 1.4.9 صبر کنیدپرستاشاپ عنوان کرده این نسخه بسیار سریعتر است.نسخه 1.4.9 فارسی یا انگلیسی؟ انگلیسی که خیلی وقته اومده بیرونفارسیش کی میاد حدودا ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2012 ایشالا تا آخر هفته یا اول هفته دیگه نسخه فارسیش رو ارائه میکنیم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .