kimia ارسال شده در آبان 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2012 ماژولی جهت مخفی نمودن قیمت و قیمت حمل از بازدید کنندگان مهمان و حتما بازدیدکننده باید ثبت نام کنه تا قیمت نمایش داده بشه فایل راهنما در داخل فایل زیپ موجود هست hidepricecart.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در آبان 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2012 سلام ممنون اين ماژول خيلي به درد من ميخوره فقط اگر امکان داره نمونه يا سايتي که روش نصبه رو هم بديد اين درست کار ميکنهاگر کسي تست کرد اعلام کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در آبان 6، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 6، 2012 سلام ممنون اين ماژول خيلي به درد من ميخوره فقط اگر امکان داره نمونه يا سايتي که روش نصبه رو هم بديد اين درست کار ميکنهاگر کسي تست کرد اعلام کنهسلام - این ماژول تست شده و روی نسخه 1.4.6.2 کار کرده نمونه http://www.kimia-khorasan.com/stor نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در آبان 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2012 من نياز به اين دارم که محصولات خاصي در داخل سايت قيمت نداشته باشندو ولي قيمت در پنل مديريت ثبت شده باشه و جاي گزينه قيمت مثلا يک متن (جهت اطلاع از قيمت تماس بگيريد) به جاي قيمت درج شده باشه چطور ميتونم اين قابليت رو داخل سايتم قرار بدماگر کسي ميتونه همچين ماژولي بنويسه من بهش نياز دارم لطفا راهنمايي کنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آبان 9، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2012 به راحتي موجودي رو صفر كنيددر ترجمه هم عبارت تمام شد رو عوض بكنيد بكنيدش چيزي كه دوست داريدالبته ماژول خريد تلفني هم بود رايگانش كه براي 1.3 ولي براي 1.4 جستجو نكردم قيمت رو هم مثلا توي فيلد ارجاع براي خودتون بنويسيد و يا حتي در جايگاه مربوطه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2012 یک راه هست ولی امکان سفارش محصول غیر فعال میشه. موجودی صفر باشه میشه امکان پیش خرید فعال کرد ولی بازهم قیمت نمایش داده میشه.در هر حال اگر قیمت نباشه مشتری نباید بتونه خرید کنه چون نمیتونه مبلغ پرداخت رو ببینه تا پرداخت کنه.بنابر این هر محصولی که موجود برای سفارش رو تیک نزنید میتونید قیمتش رو غیر فعال کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آبان 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2012 چون گفتن سفارش تلفني و وقتي تلفني باشه ديگه دليلي بر خريد در فروشگاه وجود نداره براي همين اين راه بهترين پيشنهاده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .