ramtin2025 ارسال شده در آبان 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2012 سلامآیا ماژول یا روشی برای اضافه کردن لینک دوستان در پرستا وجود دارد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آبان 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2012 بلوك لينك كه به طور پيش فرض موجوده! قبل از زدن پست جستجو كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آبان 7، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2012 عذر میخواممن تازه واردم و تو سایت جستجو کردم ولی چیزی پیدا نکردمالانم تو بخش مدیریت پیداش نکردم محبت کنید آدرسشو بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در آبان 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2012 چرا تو چیزهای ساده میمونید ؟!! مدیریت/ماژولها/ماژول های بخش کاربری/بخش لینک ها نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
s_ahmadneya ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 من از ماژول blocklink که روی سیستم پیش فرض نصب است استفاده کردم اما لینک که میدهم آدرس سایتم اول می آورد.مثالا اگر بخواهم به www.tabnak.ir لینک بدهم می شودwww.site.ir/www.tabnak.ir چکار کنم که ادرس سایتم به اول اضافه نشود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 وقتی لینک میدی باید : اینجوری لینک بدی : http://www.bahman.com حتما اینجوری نوشتی : www.bahman.com باید http رو اول لینکت بنویسی که مشخص بشه این لینکی که میدی یک لینک خارجی هست نه داخلی . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhzsoft ارسال شده در خرداد 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 20، 2013 وقتي لينك ميدم مي نويسه خطا در زمان ساخت لينك نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhzsoft ارسال شده در خرداد 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در خرداد 20، 2013 اي كساني كه ايمان آورده ايد جواب ما را بدهيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .