dvdlar2005 ارسال شده در آبان 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2012 سلامآیا ماژولی هست که بشه با اون عده ای از اعضای سایت را در گروهی خاص قرار داد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 20، 2012 شما نیاز به هیچ ماژولی ندارید!کافیه مراحل زیر رو طی کنید:مدیریت -> مشتریان -> گروه هاو به تعداد دلخواه گروه بسازید و مشتریاتون رو گروه بندی کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آبان 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2012 اين امكان جزو امكانات پيش فرض پرستا است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvdlar2005 ارسال شده در آبان 21، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2012 در این روش باید مشتریان را یکی یکی ویرایش کنم و گروه رو تغییر بدماما من می خواهم گروه رو بسازم و عده ای مشتریان را دسته جمعی انتخاب و تعیین گروه کنم.چنین امکانی هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2012 خیر برای این هدف نیاز به ماژول دارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .