hamidhassas ارسال شده در آبان 21، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 21، 2012 من میخوام در صحفه اول سایتم قسمتی را اضافه کنم که جدید ترین محصولان داخل فروشگاه در اونجا نمایش داده بشه چطور میتونم این کار را بکنمو اینکه در قسمت دیگه ای محصولات ویزه فروشگاه را در صحفه نخست سایتم به نمایش بزارمدرضمن قسمت فروشگاه من از سایت اصلی من جداست برای درک بهتر میتونید به قسمت آخر صحفه سایتم مراجعه کنید تا درست متوجه بشیدآدرس سایت: http://www.hassas-computer.comآدرس فروشگاه: http://shop.hassas-computer.com در ضمن من چطوری میتوم گزینه prestashop را در قسمت پاییین صحفه فروشگاه حذف کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آبان 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2012 دوست عزيز قبل از زدن پست جستجو كنيد مي تونيد از ماژول محصولات جديد موجود در انجمن و يا بازاچه استفاده كنيد محصولات ويژه هم بايد هوك كنيد به صفحه اول از طريق ماژول و زير برگه موقعيت و اگه هم اين قابلي رو نداشت بايد كد نويسي كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidhassas ارسال شده در آبان 22، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 22، 2012 ممنون از راهنمایی شما اما امکان داره بیشتر توضیح بدین و راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2012 شما به بخش ماژول ها مراجعه کنید و ماژول های مختلف رو امتحان کنید.موارد درخواستی شما داخل خود پرستا و یا در بازارچه موجوده موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamidhassas ارسال شده در آبان 23، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2012 من همه سایت رو گشتم بجز یک مورد اونم حذف اسم presta دیگه هیچ چیز پیدا نکردمبابا من که نمیخوام جدیدترین محصولات و محصولات ویژه رو تو فروشگاه به نمایش بزارم که من میخوام جدیدترین محصولات و محصولات ویژه رو تو صحفه اول سایتم قرار بدم نه تو صحفه اول فروشگاه چطوری بگم متوجه بشید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در آبان 23، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2012 اول اینکه سایتتون بالا نمیاددوم اینکه فکر کنم همچین چیزی وجود نداره و باید کدنویسی بشه ، چون فروشگاه شما روی زیردامنه فعال هست و شما میخواید توی دامنه اصلی محصولات نمایش داده بشه .. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2012 این کار نیاز به برنامه نویسی داره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mojtava ارسال شده در آبان 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2012 rrs begir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2012 علت پاسخ های بی ربط سریع خوندن مطالب هست. بایت عجله ای که در خوندن داشتم عذرخواهی میکنم و شما رو هم به شکیبایی دعوت میکنم. در مورد جدیدترین محصولات باید بگم که میتونید از rss استفاده کنید که آموزشش در انجمن هست و باید جستجو کنید.در موارد دیگه نیاز به برنامه نویسی در سیستم اصلی سایتتون دارید که به پایگاه داده دوم دسترسی داشته باشهبرای این کار از پشتیبان سیستم مدیریت محتوا اول کمک بگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .