HSEC ارسال شده در آبان 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2012 درود من در فروشگاه خودم به یک مشکل جدی برخورد نموده امزمانی که یک محصول را برای خرید قرار می دهیم، 2 قیمت می توان قرار داد. یکی قیمت خرده فروشی ( به ازای خرید یک عدد تا . . . ) یکی هم قیمت عمده فروشی ( از . . . تا بی نهایت ) زمانی که قیمت عمده فروشی را مثلاً 10000 ریال به ازای 100 عدد قرار می دهم، در حالی که قیمت خرده فروشی 12000 ریال می باشد، اگر تعداد 101 عدد شود، قیمت خرده فروشی را محاسبه می کند.لطفاً راهنمایی بفرمایید که چطور می توان این مشکل را حل نمود.با تشکر از راهنمایی های شما. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آبان 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2012 به جاي استفاده از اون فيلد شما يك قيمت ثابت بديد و توي برگه تركيبات در هنگام ساخت محصول با دادن ويژگي مثلا عمده فروشي و با قيمت مخصوص خودش اين رو ايجاد كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HSEC ارسال شده در آبان 26، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2012 بسیار ممنون از پاسخ گویی شما، اما مشکل من حل نشد.در قسمت ترکیب ها، هر کاری که می توانستم انجام بدهم، انجام دادم، اما در نهایت به مشکل بر می خوردم.در مورد خصوصیات نمی توان تعداد را اضافه کرد که اگر تعداد از به عنوان مثال 99 عدد بیشتر شد، تخفیف عمده فروشی را در نظر بگیرد. واقعاً کلافه کرده منو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2012 هنگام ویرایش محصول شما باید به برگه قیمت ها برید و قیمت ویژه برای این محصول در نظر بگیرید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kade_a55 ارسال شده در اردیبهشت 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2014 سلام. من زمانی که قیمت عمده را برای اجناس تعریف می کنم در سایت جای نام کالا ، اسامی کالاهای دیگری را می آورد از کجا می توانم آنها را ادیت کنم. تصویر دو نمونه را گذاشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .