kbdk ارسال شده در آبان 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2012 سلاملطفا اساتید در مورد حذف قسمت( ارتباط با ما - نقشه سایت - نشانه گذاری ) از بالای سایت راهنمایی کنند . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parsa s2 ارسال شده در آبان 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2012 در این رابطه بنده هم یک سوال داشتم چنانچه نمیشه حذف کرد چطور میشه مثل تصویر فروشگاه زیر اون قسمت رو زیر هدر قرار داد ؟ http://www.kashan-gsm.com/pic/images/hokb3sz97i0nx7c3o5k.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آبان 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2012 برگه ماژول رفته و ماژول http://sakarshop.com/4/modules/blockuserinfo/logo.gif بخش اطلاعات کاربررا حذف حذف نصب كنيد جابجايي ماژول ها هم برگه ماژول رفته و سپس موقعيت و ماژول ها رو با گرفتن و رها كردن جابجا كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در آبان 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2012 برگه ماژول رفته و ماژول http://sakarshop.com/4/modules/blockuserinfo/logo.gif بخش اطلاعات کاربررا حذف حذف نصب كنيد جابجايي ماژول ها هم برگه ماژول رفته و سپس موقعيت و ماژول ها رو با گرفتن و رها كردن جابجا كنيد فکر کنم این نباشه ها ! باید این ماژول رو حذف کنید : http://www.mirrors.ir/modules/blockpermanentlinks/logo.gif بخش لینکهای دایمی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
parsa s2 ارسال شده در آبان 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2012 همون ادرسی که شما دادید(ماژول > موقعیت) سمت راست یک کادر هست بنام ویرایش زنده از اونجا میشه ماژولها رو با گرفتن و رها کردن جابه جا کرد ولی اون قسمتی که بنده در تصویر نشون دادم اونجا نمیشد جابجا کرد اگر امکان داره راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آبان 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2012 بله عزيز با سپاس از sIiiS عجله اي شد : بخش لینکهای دایمی رو حذف بفرماييد از ويرايش زنده استفاده نكنيد ايكني كه شبيه چهار سو جت يابي هست در همون صفحه موقعيت بگيريد و بكشيد بالا و رها كنيد ماژول انتخابيتون رو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kbdk ارسال شده در آبان 27، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2012 بله عزيز با سپاس از sIiiS عجله اي شد : بخش لینکهای دایمی رو حذف بفرماييد از ويرايش زنده استفاده نكنيد ايكني كه شبيه چهار سو جت يابي هست در همون صفحه موقعيت بگيريد و بكشيد بالا و رها كنيد ماژول انتخابيتون رو سلام تشکر - بله با غیر فعال کردن ماژول بخش لینکهای دایمی اوکی میشه . برای تغییر محل قرار گیری بخش اطلاعات کاربرهم میتوانید راهنمایی کنید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آبان 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2012 طبق روش بالا بگيريدش و ببريد بالا و رها كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kbdk ارسال شده در آبان 27، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2012 تو اون حالت نمیشه - چون از کادری که توش هست خارج نمیشه !البته شاید اگه حذف کنیم و دوباره یه قسمت دیگه ادش کنیم بشه یکم تغییرات داد ولی باز محدودیت داره یعنی هر ماژول رو هر جا نمی شه گذاشت . در مورد لوگوی فروشگاه هم لطفا دوستان راهنمایی کنند .میشه لوگو رو طوری حذف کرد که کلا نشون داده نشه رو سایت و البته جاش هم چیزی ننویسه !و یا میشه لوگو رو تنظیم کرد که درست در وسط قسمت بالای سایت قرار بگیره . با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2012 شما باید یا قالب رو ویرایش کنی و یا css رو بسته به نیازتون ویرایش کنی تا لوگو حذف بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kbdk ارسال شده در آبان 27، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2012 شما باید یا قالب رو ویرایش کنی و یا css رو بسته به نیازتون ویرایش کنی تا لوگو حذف بشه.در صورت امکان کمی در این مورد راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2012 باید سایتتون رو دید و نظر داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kbdk ارسال شده در آبان 27، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2012 فعلا تو لوکال دارم تست میکنم - همون قالب پیشفرض رو استفاده می کنم . تو هدر الان چیزی جز لوگو ندارم بقیه رو حذف کردم . تو این حالت یه کار خوب هم میشه کرد . الان که فقط لوگو اون بالا تنهاست . اگه لطف کنید اموزش بگزارید که چطور لوگو رو حذف و بجاش یه هدر بگذاریم و یا خود لوگو سایزش بیشتر شه که عکس هدر رو بزاریم جای اون - ممنون می شم . البته فکر کنم باید یه کاری هم برای لوگوی ایمیل اینا بکنیم اگه سایز اونا هم با این کار تغییر میکنه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2012 اگر اشتباه نکنم این کار نیاز به تغییر نداره ومیتونید در بخش - تنظیمات - ظاهر - هر سایزی رو قرار بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kbdk ارسال شده در آبان 27، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2012 ممنون فردا تست می کنم - چند روزه دیر می خوابم ... دان شدم راستی عرض سایت هایی که با پرستا ایجاد می شن چند پیکسل هست ؟ برای هدر می خوام .منظورم عرض کل محتویاتی هست که در وسط مانیتور می بینیم . شب بخیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آبان 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2012 برای سوالات خارج از موضوع سربرگ باید سربرگ جداگانه بزنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .