hidden ارسال شده در آبان 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2012 با سلام خدمت همه اساتید عزیزدوستان بنده فروشگاه پرستا شاپ رو 1 سالی هست نصب کردم دارم استفاده میکنم اما به صورت کاتالوگ یعنی مشتری سبد خرید نداره محصولات رو میبینه و تماس میگیره برای خریدیه سری بخش های اضافه هست مثل توزیع کننده گان و تولید کنندگان و پر فروشترین ها و ... ایا اینا رو میتونم حذف کنم ؟ اگر حذف کنم مشکلی پیش نمیاد و اینکه از دیتابیس باید حذف بشه یا .... ؟ ممنون میشم توضیح بدید ادرس فروشگاه تو امضا موجود است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آبان 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2012 كافيه به بخش ماژول ها مراجعه و هدف هايي كه نام برديد با همين نام وجود داره رو پيدا و حذف نصب كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2012 ماژول هایی که به درد نخور بوده رو خذف کردم منظورم من page های به درد نخور هست مثل تولید کنندگان و .... اینا رو حذف کنم مشکل پیش میاد !؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2012 خیراین بلوک ها نیز ماژول هستند که می تونید حذف نمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .