hesam_blue ارسال شده در آذر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2012 سلام به دوستان عزیزشاید به جرات بتونم بگم این یکی از بهترین قالبایی که دیدم و نسخشم تا چند روز پیش 50 دلار پولش بود و ارزش فارسی کردنو دارهجالبیه این قالب به این هستش که قالب صفحه اول فرق دارهشما خودتون قضاوت کنید http://blog.iconspedia.com/wp-content/uploads/2011/08/velvet-sky-prestashop-theme.png http://blog.iconspedia.com/wp-content/uploads/2011/08/velvet-sky-products-prestashop.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2012 الان منظورتون از اين پست چيه دوست عزيز؟ اين قالب دو سال پيشم عرضه شده بود و از همون موقع هم رايگان بود و دوستان مي تونن دانلود كنند http://dapurpixel.com/theme/velvet-sky اگر هدفتون لينك دانلوده مي تونيد بگيريد و ايجا براي دوستان ضميمه كنيد و در غير اين صورت پست بسته و پاك ميشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در آذر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2012 این قالب از ابتدا رایگان بود ولی ویرایش جدید این قالب با پرستا 1.4.8 نیز سازگار است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hesam_blue ارسال شده در آذر 2، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2012 هدف من فقط انگیزه دادن به بچه هاییه که می تونند این قالبو ترجمه کنند و نمی کننبرای ترجمه باید از کجا شروع کرداخه مشکل اینجاس که باید یه سری جاهاشو برنامه نویسی کردچون که منوها کلا جابجا میشند و میان وسط صفحهتوی این سایت 2 یا 3 تا قالب فقط دیدم که ترجمه شده بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2012 قالب رو براي دوستان در همين جا بزاريد براي دانلود تا اگر كسي خواست بومي سازي كن از همين جا بگيره و در غير اين صورت پست پاك ميشه به بخش اموزش هاي انجمن مراجعه كنيدتمامي اموزش ها داده شده تنها كافيه css هاي قالب بومي سازي بشن و احتياج به هيچ كد نويسيه اختصاصي براش نيست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2012 بله در بخش آموزش ها دانوش جان زحمت کشیدن و در چند بخش آموزش بومی سازی قالب رو توضیح دادن موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2012 مشکل اینه که این سایت خدمات خیلی خوبی رو رایگان میده ولی متأسفانه برخی کاربران در این زمینه کم کارند و گاهی هم کاری که انجام میدن رو با بقیه مشترک نمیشن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2012 با سلاممنم عضوی از انجمن هستم....یادمه کلی هم صبر کردیم تا پرستا ورژن فارسی اومد تا ما استفاده کنیم بنده همون ورژن قدیم رو سایت و فروگشاهم هست بی نهایت راضی هستمقالب رو هم از سایت خارجی خرید کردم متاسفانه بعدش رایگان شد این قالب همون موقع که من دنبال قالب بودم رایگان بود.....قالبی که من خریدم رو یه سری اموزش داد بهم مرتضی عزیز من یاد گرفتم تو یه روز طول کشید و فارسی و راستچین شد 80 % یه خورده مشکل داشت که دمش گرم مرتضی اکی کرد و کمک کرد و 100% اکی شد قالب الان اون اموزش رو ندارم اموزش تو پرستا رو دیدم خیلی گنگ بوداز اساتید گرام خواهشمندم که وقتی بلد هستند و میتونن خب فارسی کنند قالب رو من بلد نیستم حسام بلد نیست خب بلد بود انجام میداد میزاشت رایگان بچه های دیگه هم استفاده کنندمن از 3-4 تا فروشگاه ساز استفاده کردم پرستا چون پشتیبانی داشت و قالب متنوع داشت اومدم این سیستم... قالب رایگان کلا من اصلا مشاهده میکنم بازارچه رو اصلا قالب های درست درمونی وجود نداره....به نظر دوستان احترام بزارید دوستان وقت بزارید فارسی کنید ممنون میشمیا حق نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hesam_blue ارسال شده در آذر 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2012 بهرحال اگه کسی زحمتشو بکشه هم ممنون میشم ازشهم بابت زحمتش حاضرم هزینه دستمزدشو بدم اینم لینک دانلود http://uploadfa.net/uploads/13467945881.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmad.kor ارسال شده در دی 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2012 سلام دوستاناین قالب [align=-webkit-auto]velvet sky چشم منم گرفته . اگه از دوستان کسی زحمت بومی سازی بکشه منم حاضرم یه مبلغی برای پرداخت دستمزد و وقتی که گذاشته پرداخت کنم. [email protected] 9119984069[align=-webkit-auto] نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2012 در خدمتتون هستم در پيام خصوصي به بنده درخواست خودتون رو اعلام داريد تا شرايط و مراحل شروع بومي سازي براتون ارسال شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2012 این قالب در برنامه کاری ما هست و به زودی قالب های زیادی روی سایت قرار میگیرن. البته ممکنه هزینه های ناچیزی برای بومی سازی یا عضویت vip دریافت بشه که فکر میکنم کسی از پرداخت این هزینه پشیمان نخواهد شد. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .