irantaze ارسال شده در آذر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2012 سلام خسته نباشیدمن درخواست دریافت نماد دادم ولی میگن باید تو فاکتور کد رهگیری صادر بشههیچ راهی وجود نداره کد رهگیری بدیم؟ یا مشتری بتونه وضعیت سفارش که ارسال شده نشده و... رو چک کنهواقعا قوانین مسخره ای و افتضاحی دارنماژول پست هم نداریم وصلش کنیم به سیستم پستی که خودش فاکتور با کد بزنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2012 توي خود سفارش شماره سفارش مي زنه به همراه وضعيت سفارش بهشون تفهيم كنيد هر مشتري در قسمت سفارش ها و جزييات سفارش وضعيت سفارش خودشو مي تون ببينه و همچنين فاكتور و همچنين شماره سفارشش يعني اينا بهتر از مدل جهاني كار مي كند؟!!! گفتم نميدونم چرا شما عزيزان پس نماد گرفتن مي ريد نميدونم !!! نماد فقط براي كسايي خوبه كه درگاه انلاين دولتي دارن يا درگاه پستي نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2012 میتونید با یه شرکتی مثل آتاجوی همکاری کنید و ماژولش رو نصب کنید که بخش پیگیری هم دارند و اون رو بهشون نشون بدین و بگین سایتتون بخش پیگیری هم داره! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
irantaze ارسال شده در آذر 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2012 بدبختی اینه من درگاه آنلاین دارم. اشتباهم از خودم بود میخواستم از چندتا بانک بگیرم گفتن مدارک رو بفرست زمان برد تا فرستادم نماد هم اومد جزو مدارک لازمهاز بانک پاسارگاد دارم درگاه ولی نیاز شدید به یک بانک دیگه هستدیروز دوباره درخواست دادم توضیحات بالا رو دادم مو به موولی تو درخواست قبلم بهش گفتم از طریق اس ام اس برای مشتری کد رهگیری ارسال میشه بعدم وقتی من فروشم نقدیه چطوری قبل از ارسال کالا کد رهگیری برنم با عقل آدم جور در میاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2012 من به جاي شما بود بدون احتياج به هيچ مداركي يه روزه درگاه پي لاينم رو بدون هيچ سودي حتي و هيچ درد سري راه اندازي مي كردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2012 وقتی سفارشی پرداخت پذیرش شده باشه یک صورت حساب برای مشتری ایجاد میشه که دو تا شماره پیگیری دارهشماره سفارششماره صورت حساب مشتری میتونه با داشتن این شماره ها سفارش رو پیگیری کنه.در بخش تاریخچه سفارشات میتونه آخرین وضعیت سفارش رو پیگیری کنههر تغییر وضعیت برای مشتری ایمیل می شود.موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shinjuku ارسال شده در مهر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2013 وقتی سفارشی پرداخت پذیرش شده باشه یک صورت حساب برای مشتری ایجاد میشه که دو تا شماره پیگیری دارهشماره سفارششماره صورت حساب مشتری میتونه با داشتن این شماره ها سفارش رو پیگیری کنه.در بخش تاریخچه سفارشات میتونه آخرین وضعیت سفارش رو پیگیری کنههر تغییر وضعیت برای مشتری ایمیل می شود.موفق باشیدبا سلام : من نماد اعتماد موقت گرفتم و در برسی ایی که برای نماد دائم انجام دادند رو فروشگاهم که با پرستا 1.5.2 راه انداختم به بند 19 و 20 گیر دادن. 20رديابي وضعيت ارسال كالاهاي سفارش داده شده امكانپذير باشد.به ازاي هر سفارش ميبايست كد منحصر به فردي در فاکتور اختصاص داده شود كه مشتریان بتوانند وضعيت سفارش خود را بر اساس آن رهگيري نمايند.امکان تایید سفارش وجود ندارد. 19اعلام تأیید دریافت سفارش از مشتریاين اطلاع رساني ميبايست در زمان قطعي شدن سفارش به مشتري صورت بگيرد و اطلاع رساني بعد از پرداخت الكترونيكي مد نظر نيست.امکان تایید سفارش وجود ندارد. الان تو پرستا قبل از اینکه مشتری پرداخت رو با موفقیت انجام بده سیستم واسش چیزی میفرسته یا امکانش هست که فعال کنیم بفرسته.اینا میگن که دون اینکه پرداخت کنه اول مشتری از قطعی شدن سفارشش مطلع بشه بعدش اگه خواست پرداخت کنه.؟؟؟!!!اساتید راهنمایی کنند.گیر دادن دیگه باید جوابشون رو بدهیم. اینو هم میدونم:وقتی سفارشی پرداخت پذیرش شده باشه یک صورت حساب برای مشتری ایجاد میشه که دو تا شماره پیگیری دارهشماره سفارششماره صورت حساب ولی منظورشون قبله پرداخت است. با حل شدن بند 19 خودبخود بند 20 هم حله چون کد رهگیری و شماره سفرش تولید میشه تست کردم.فقط باید بند 19 حل بشه.... :s :rolleyes: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در مهر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2013 اگه هیچ کس از همون اول نمیرفت دنبال گرفتن این چیز به دردنخور الان حذفش کرده بودن رفته بود پی کارش. اما مردم هجوم میارن روی این چیزا !!نمیشه که هر روز قانون جدید وضع کنن . فروشگاه هایی که با پرستاشاپ نماد گرفتن پس چجوری این وضعیت رو رد کرده اند ؟ برام جای سواله مسئولان نماد چرا به یه فروشگاه تو یه روز نماد میدن و اصلا هم اهمیتی نمیدن سیستمش درسته یا نه ولی به یکی دیگه ماه ها گیر میدن و کلافش میکنن . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shinjuku ارسال شده در مهر 8، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2013 اگه هیچ کس از همون اول نمیرفت دنبال گرفتن این چیز به دردنخور الان حذفش کرده بودن رفته بود پی کارش. اما مردم هجوم میارن روی این چیزا !!نمیشه که هر روز قانون جدید وضع کنن . فروشگاه هایی که با پرستاشاپ نماد گرفتن پس چجوری این وضعیت رو رد کرده اند ؟ برام جای سواله مسئولان نماد چرا به یه فروشگاه تو یه روز نماد میدن و اصلا هم اهمیتی نمیدن سیستمش درسته یا نه ولی به یکی دیگه ماه ها گیر میدن و کلافش میکنن . :rolleyes: آره بهمن جان منم خیلی از فروشگاه های پرستا شاپ رو دیدم که با وضعیت مثله من یا پایین تر از من نماد دائم گرفتم. ولی به ما که رسیده دوباره گیر دادنخودتم میدونی کدوم سایت ها رو میگم.. :@ :@ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مهر 11، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2013 برای این کار فقط میشه پرداخت با فیش رو انجام بدید.در غیر این صورت باید یکی از پرداخت های آنلاین شما برای این منظور کدنویسی بشه.جالبه که ایران باید از همه دنیا جدا باشه! همه جا همین شیوه هست و اینا گیر بیخود و سخت کردن کار فروشگاه دارهاست Sent from my LT25i using Tapatalk 4 Beta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .