sange_sabur ارسال شده در آذر 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2012 با سلام وخسته نباشید خواستم بپرسم چطوری میتونم سایت مپ فروشگاه رو تو وبمستر گوگل و بینگ وارد کنم الان تو وبمستر گوگل و بینگ ازم خواسته که ادرس سایت مپ رو بدم و لی من هر چقدر گشتم متوجه نشدم از کجا باید ادرس سایت مپم رو بدم و یا اصلا چطوری سایت مپ برای فروشگاه درست کنم البته تو روت هاستم تو تا پوشه با نام sitemap.phpو sitemap.xml وجود داره ولی نمیدونم باهاشون چیکار کنم ممنون میشم یکی از دوستان و اساتید یه توضیح و یا اموزشی بده با سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2012 دو تا پوشه كه نيست عزيز دو تا فايله براي معرفي هم اينو بايد معرفي نماييد : sitemap.xml براي ساخت و به روز رسانيش هم ماژول پيش فرض موجود در پرستا: با با زدن پيكربندي ماژول http://sakarshop.com/4/modules/gsitemap/logo.gif نقشه گوگلی سایت v1.8 توسط PrestaShop در زير مجمموعه SEO بخش ماژول ها در مديرت فروشگاهتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed_orage ارسال شده در دی 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2012 سلام.این ارور رو ببینید. URL: http://www.languageslearning.ir/img/ Error details: Googlebot couldn't access the contents of this URL because the server had an internal error when trying to process the request. These errors tend to be with the server itself, not with the request. نقشه گوگل این ارور رو میده واسه sitemap.چجوری رفعش کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در دی 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2012 اینو توی گوگل ثبت کنید:http://www.languageslearning.ir/sitemap.xml نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed_orage ارسال شده در دی 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2012 این از اون جوابا بودا!همه چی رو ثبت کردم!فقط این اروری که میگم رو نوشته! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2012 شما مشکلتون در این صفحه هست:http://www.languageslearning.ir/img/ باید بررسی کنید چرا خطای 500 میده. از هاستتون کمک بگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed_orage ارسال شده در دی 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2012 گفتن با هاست مربوط نمیشه!به نظر من هم راست میگن!من نگاه کردم!یه سری از فایلها تو این فولدرها که گفتم دسترسی 664 دارن!اصلا همچین عددی داریم؟فکر کنم به دسرسی ها مربوط میشه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2012 خود پوشه img بايد دسترسي 755 يا 777 داشته باشن چك كنيد اين مورد رو نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeed_orage ارسال شده در دی 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2012 بله!755 داره اما فولدرها و فایلهایی که توش هستن خیلیاش 664 هستن! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در دی 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2012 فایل ها بهتره 644 باشنشما فایل .htaccess رو از مدیریت پرستاشاپ دوباره ایجاد کنیدهمچنین گزینه index manager در cpnael تون رو هم بررسی کنید برای اون فولدر روی default باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2012 با سلابا استفاده از سایت www.xml-sitemaps.com برای سایتتون نقشه سایت بسازید و از www.google.com/webmasters/tools به گوگل معرفی کنیداگر اروری دریافت میکنید متن ارور رو بگید کمکتون کنم... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
djsnowman ارسال شده در مرداد 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2014 با سلابا استفاده از سایت www.xml-sitemaps.com برای سایتتون نقشه سایت بسازید و از www.google.com/webmasters/tools به گوگل معرفی کنیداگر اروری دریافت میکنید متن ارور رو بگید کمکتون کنم...برای من این ارور را میدهد نمیدونم ایراد از چیه !An error occuredThere was an error while accessing the URL specified: http://www.ccli.ir/Please make sure to specify the correct website URL and resubmit your request. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در مرداد 9، 2014 میشه بگید دقیق چه آدرسی رو وار. کردید؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در شهریور 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2014 سلام خدمت همه دوستانماژول جدیدی که برای نقشه گوگلی سایت در پرستا 1.5 نصب کردم دوتا نقشه ایجاد میکنهخود ماژول میگه نقشه اول رو در وب مستر آدرس دهی کنید اما انگار نقشه اول زیاد داخلش چیزی نیست و همه چی داخل نقشه دوم هستدر این مورد اگر راهنمایی بفرمائید که رو درست کدام هست ممنون میشمیا اینکه باید جفتشم اضافه کنیم؟ماژول بهتری هم برای اینکار هست؟عکس پیوست را مشاهده کنیدبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2014 ماژول کامل هست و ماژول بهتر وجود ندارههرکدام که خود پرستاشاپ میگه اضافه کنید. احتمالا لینک به سایر سایت مپ ها داخلش هست و مشکلی نداره Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در شهریور 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2014 با تشکر دانوش جانفقط یه سوال دیگهدر گوگل وب مستر بهتره سایت را با www وارد کنیم یا بدون wwwممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2014 بدون www Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arsshayan ارسال شده در فروردین 16، 2020 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2020 سلام سایت مپ درست کردم و تو گوگل وبمستر ست کردم اما هر بار میره سایت رو بازخونی میکنه همون تعداد لینک بار اول رو ردیابی میکنه و لینک های جدید رو اضافه نمی کنه. در ضمن دکمه بازسازی جدید فایل Robots داخل تنظیماتم زدم. علت چیست؟ اینم سایت مپ سایت مدرن ابزار https://modernabzar.com/1_fa_0_sitemap.xml نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 16، 2020 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2020 فایل robots که لینک هاتون رو بازسازی نمی کنه شما باید وارد پیکربندی ماژول gsitemap بشید و روی به روز رسانی نقشه کلیک کنید. پایین صفحه هم لینکی رو بهتون می ده که می تونید CronJob تعریف کنید تا خودکار نقشه سایتتون به روز بشه. لینک رو به مسئول هاستتون بدید و بگید براتون کران جاب تعریف کنن واکنش ها : arsshayan 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arsshayan ارسال شده در فروردین 18، 2020 گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2020 فایل robots که لینک هاتون رو بازسازی نمی کنه شما باید وارد پیکربندی ماژول gsitemap بشید و روی به روز رسانی نقشه کلیک کنید. پایین صفحه هم لینکی رو بهتون می ده که می تونید CronJob تعریف کنید تا خودکار نقشه سایتتون به روز بشه. لینک رو به مسئول هاستتون بدید و بگید براتون کران جاب تعریف کنن سلام ممنون بابت پاسختون وقتی بر روی بروز رسانی سایت مپ میزنم اخطار زیر رو نمایش میدهد؟ آیا راهکاری برای رفع این مشکل وجود دارد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arsshayan ارسال شده در فروردین 18، 2020 گزارش Share ارسال شده در فروردین 18، 2020 فایل robots که لینک هاتون رو بازسازی نمی کنه شما باید وارد پیکربندی ماژول gsitemap بشید و روی به روز رسانی نقشه کلیک کنید. پایین صفحه هم لینکی رو بهتون می ده که می تونید CronJob تعریف کنید تا خودکار نقشه سایتتون به روز بشه. لینک رو به مسئول هاستتون بدید و بگید براتون کران جاب تعریف کنن سلام, به خدمات دهنده هاست تیکت زدم گفت : با درود و احترام Cron عنوان شده بروی سرویس شما افزوده شد. حالا باید کار خاص بکنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arsshayan ارسال شده در فروردین 20، 2020 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2020 لطفا یک نفر جواب بده به این سوال و سوال قبلیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 20، 2020 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2020 اون به روز رسانی نسخه خود ماژوله. شما باید روی فلش کنار بروز رسانی کلیک کنید و از منوی باز شده روی "پیکربندی" کلیک کنید. توی صفحه ای که باز میشه دنبال به روز رسانی نقشه سایت و لینک تعریف کران جاب باشید واکنش ها : arsshayan 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arsshayan ارسال شده در فروردین 25، 2020 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2020 سلام ممنون بابت پاسختون وقتی بر روی بروز رسانی سایت مپ میزنم http://ipresta.ir/forum/public/style_images/master/attachicon.gif Capture.JPG اخطار زیر رو نمایش میدهد؟ آیا راهکاری برای رفع این مشکل وجود دارد؟ http://ipresta.ir/forum/public/style_images/master/attachicon.gif Capture1.JPG سلام - چرا این ماژول سایت مپ رو بروز رسانی میزنم خطارهای مندرج شده نمایش می دهد؟ راهی برای آپدیت ماژول وجود دارد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .