mahdisakhavat ارسال شده در آذر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2012 چطور میشه تصویر زیر شاخه ها رو نمایش نداد واکنش ها : hadishad 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2012 عکس بگیرید دقیق هدفتون شناسایی بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در آذر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2012 داخل شاخه category.tplاين کد کامنت کني درست ميشه فکر کنمخط 24 {if $category->id_image} نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdisakhavat ارسال شده در آذر 5، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2012 کد رو هم زدم نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeidghodrati ارسال شده در آذر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2012 کد رو هم زدم نشداين کد براي تصاوير داخل شاخه بودمن فکر کردم اين قسمت رو ميخاي ويرايش کنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در آذر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2012 توی فایل category.tpl دنبال این خط باشید :%7B$img_cat_dir%7Ddefault-medium.jpg و به این تغییر بدید :%7B$img_cat_dir%7Ddefault-medium.jpg یادتون بره بعد از تغییر فایل، قبلش حتما یکبار کامپایل رو روشن کنید تا نتیجه رو ببینید واکنش ها : hadishad 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdisakhavat ارسال شده در آذر 5، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2012 فایل category.tplدر پوشه them هست یا جای دیگه من از پوسته عوض کردم درست نشد یادتون بره بعد از تغییر فایل، قبلش حتما یکبار کامپایل رو روشن کنید تا نتیجه رو ببینید کامپایل رو چطور روشن کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2012 برای روشن کردن کامپایل به مسیر مدیریت -> تنظیمات -> کارایی هامراجعه کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdisakhavat ارسال شده در آذر 5، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2012 خیلی ممنون حل شد فقط یه مشکل دیگه که پیش اومد اونم اینه که اسم زیر شاخه ها رو پشت سر هم می نویسهاینو چطور حل کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در آذر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2012 اگه آدرس بدبد راحت تر میشه راهنمایی کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdisakhavat ارسال شده در آذر 5، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2012 هنوز سیستم رو آپلود نکردیماسم زیر شاخه ها رو پشت سرهم می نویسه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در آذر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2012 نمیشه اینجوری بهتون کمکی کرد، باید Margin داده بشه اما نمی تونم بگم به کجا ...چون باید دید به چپ داده بشه بهتره یا به راست تا به هم نریزه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mahdisakhavat ارسال شده در آذر 5، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2012 اگه لطف کنین magin به راست رو بگین ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در آذر 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 5، 2012 margin-right= ...px نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .