dverbame ارسال شده در آذر 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2012 سلام... من پرستا شاپ 1.4.8.2 رو از فروشگاه دانلود کردم و از ورژن قبلی خودم که 1.3.1.1 بود اپگرید کردم فروشگاه سازم رو ماژول نظرات کاربران در قسمت نمایش محصول ... غیر فعال شده و هر کار میکنم فعال نمیشه .. میگه ناتوان فقط ... نمیدونم مشکل از کجاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2012 ماژولش رو عزل نصب كرد و دوباره نصب كنيد اگر نصب نشد احتمالا فايل ماژول ناقصه در هاستون و چك كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dverbame ارسال شده در آذر 10، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2012 والا چندین بار این کار رو کردم... فکر میکنم بخاطر موندن بیس از دیتا بیس قدیمی نصب نمیشه ... شما نمیدونید تیبل داخلی این ماژول تو دیتا بیس کجاست که پاک کنم ؟ من از هر ورژنی میزارم جواب نمیده.. شما میشه 1 ورژن کامل رو بزارید برام ... عدم موفقيت نصب ماژول(هاي) زير : productcomments واقعا بیچارم کرده ... چند ورژن رو تست کردم ... 0.2 ورژن موجود در 1.4.9 رو هم تست کردم.. فایده نداشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2012 اين خطا ناشي از اينه كه فايل ناقصه در هاستتون معمولا و ربطي به نسخه و ... نداره تا ديده نشه دقيق نميشه اظهار نظر كرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dverbame ارسال شده در آذر 10، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2012 خوب دادا میگم چی کار کنم ؟ پکیج کامل رو میشه بهم بدید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2012 توي انجمن هست و مي تونيد رايگان بسته رو دانلود كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dverbame ارسال شده در آذر 10، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2012 من کلا پست های انجمن رو خوندم.. این پکیج رو ندیدم.. میشه لطف کنید لینکش رو برای 1.4.8 بدید ؟ مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2012 خود بسته 1.4.8 موجوده عزيز و توي بسته ماژول هست ولي به هر حال از ضميمه دريافت كنيد در پوشه ماژول در هاستتون ريخته و سپس استخراج نماييد productcomments.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dverbame ارسال شده در آذر 10، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 10، 2012 بازم نشد واقعا موندم چشه ... برای بقیه ماژول ها که نصب نمیشن .. در قسمت رویداد ها یه چیزی هست .. اما برای این ماژول در قسمت رویداد ها هم هیچی ثبت نمیشه عدم موفقيت نصب ماژول(هاي) زير : نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2012 شايد يا دسترسي پوشه هاتون درست نيست يا هاستتون ناسازگاري شديدي داره بازم ميگم در اين مورد تا دقيق كسي نبينه نميشه نظر دقيقي داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dverbame ارسال شده در آذر 11، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2012 دسترسی ها رو من احتمالا ست نکردم.. میشه بگید دقیقا باید چه دسترسی به پوشه های خاص مثل ماژول ها و... بدم ؟ هاستم .. هاست دی ال هست و نسخه بدون اپگرید نصب کنم مشکلی ندارم... پس مشکل از هاست نیست.. من هیچ پرمیشنی رو تغییر ندادم.. پس احتمال از همینه.. میشه راهنمایی کنید چه پرمیشنی برای چه پوشه ای بزارم ؟ مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2012 پوشه های upload، download و img دسترسی 777 و سایر پوشه ها دسترسی 755 و پوشه config دسترسی 444. البته توجه کنید که وقتی تنظیمات فروشگاهتون رو میخواین تغییر بدید باید دسترسی پوشه ی کانفیگ رو روی 755 بذارید دوباره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dverbame ارسال شده در آذر 11، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2012 مرسی... بازم نصب نمیشه .. این ماژوا واقعا دیوانم کرده راه حل دیگه ای یا ما ژول مشابهش نیست دوستان ؟ مرسی از پیگیریتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .