dverbame ارسال شده در آذر 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2012 سلام دوستان .. من فروشگاه سازم رو به تازگی به 1.4.8 اپگرید کردم.. حالا اگه سفارش ثبت کنم.. وقتی روی فایل پی دی اف فاکتور کلیک میکنم... نمیتونم دانلود کنم و بهم ارور میده ... اینترنت دانلود منیجر مینویسه وقتی اولین بار درخواست داده.. فایل رو نداده و در دفعه دوم یک فایل html پس میده... پیشاپیش مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2012 به نظرم با مشكلاتي كه داريد فروشگاه تازه و بدون به روز رساني رو نصب كنيد اين مشكلات تماما ناشي از به روز رساني است چون نسخه بومي سازي شده با نسخه هاي قبلي و خارجي تفاوت دارد در برگه سفارش و زير برگه pdf چك كنيد بايد روي اين گزينه ها باشد کدگذاری : cp1250فونت: courier از دانلود منجر هم استفاده نكنيد و سعي كنيد با خود مرورگر استفاده كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dverbame ارسال شده در آذر 11، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2012 دوست عزیز دیتا بیس دارم.. نمیشه که جدید نصب کنم ... درست شد با خود مرورگر دانلود میشه .. اما با دانلود منیجر مشکل داره ... راه حلی براش نیست جسارتا ؟ مرسی از راهنمایی هاتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 11، 2012 مشکل از دانلود منجر شماست. نمیشه که هر مشکلی رو به پرستا نسبت داد.اگر دانلود میشه (به هر نحوی) یعنی درست کار میکنه و باقیش به سیستم شما مربوط میشه نه به سایت شما.موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dverbame ارسال شده در آذر 12، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 12، 2012 مرسی دوست گرام.. من نسبت ندادمم گفتم شاید تنظیم خاصی هست که من اگاه نیستم... در کامل بودن پرستا شکی نیست.. مرسی اط لطفتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nsroook ارسال شده در آذر 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2012 سلاممن از پرستاشاپ 1.4.6.2 ورژن 2 استفاده می کنمدر قسمت مدیریت نوع کدگذاری قابل تعیین نیستدر هر دو قسمت pdf تولید و دانلود نمیشهممنون میشم اگه راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 18، 2012 به دليل تغييرات پيش فرض ست شده و انتخاب از شما سلب شدهنيازي به انتخاب نداريد توي اين نسخه و پيش فرض رويت فارسي داره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .