amin233 ارسال شده در آذر 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2012 با سلام دوستان اين ماژول تمومي محصولات دانلودي رو هر هر چند تا فاكتور از يوزر كه باشه رو با هم يكجا نشون ميدهفكر ماژول خوبي باشهمشكل اينجاست كه زبان فارسي رو كه نداره هيچ، زبان انگليسي رو هم بصورت فايل ضميمه نداره و در دورن كد هاي برنامه است و بقيه زبان ها رو دارهوستاني كه زبانشون خوبه لطف كنند اين چند خط رو ترجمه كنند تا ضميمه برنامه كنيمهمچنين برنامه رايگاه است و من ضميمه كردمبا تشكر اين زبان فرانسه اش است: Mon compteMes téléchargementsMon compteVos téléchargementsTélécharger ce produitTéléchargerExpireID de commandeTous les téléchargementsAfficher tous les téléchargements dans une page spécifique - www.catalogo-onlinersi.com.ar'Mes téléchargements alldownloads.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2012 عزيز به بخش ترجمه بريد و ترجمه ماژول و اقدام به ترجمه كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mossi ارسال شده در تیر 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2013 من این ماژول را ترجمه کردم به آدرس زیر مراجعه کنید: http://presta-shop.ir/forum/Thread-3084-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%86 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .