ramtin2025 ارسال شده در آذر 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2012 سلام به دوستانمیخوام بدونم کدوم یکی از مشکلات زیر رو در پرستا میشه بهینه سازی کرد ؟ http://img4up.com/up2/74538214035265120765.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2012 همش قابل حل شدنه! گزارش بازارچه ما رو ببینید: موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 14، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2012 میشه بیشتر راهنمایی بفرمائیدمثلا Gzip و keep alive رو من از کجا باید فعال کنم ؟css sprites رو چجوری باید انجام بدم ؟و اینکه css های استفاده نشده رو اگه پاک کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2012 در بخشي كه نشون داده در اين سايت روش كليك كنيد و راه كارهاشم براي ارتقا بهتون گفته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 14، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2012 آره گفته ولی من متوجه نمیشم باید چه کار کنمبه فایل های داخل پوشه کش (cache) گیر میدهولی پاکش که میکنم بلافاصله دوباره ایجاد میشه ، دقیقا با همون نام قبل http://img4up.com/up2/20124463585562334125.jpg http://img4up.com/up2/76511349179408549068.jpg http://img4up.com/up2/48855480694854126340.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2012 رامتین جان اون به پوشه ی کش گیر نمیده. چون ccc در فروشگاه شما فعاله واسه اون لینک داده به کش! موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 14، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2012 خوب اگه ccc رو غیر فعال کنم که بدتر میشه حالا راه حل چیه ؟کاری هست که بتونم انجام بدم تا بهتر بشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2012 منظورم اینه که اول ccc رو خاموش کن بعد ویرایش ها و تغییرات لازمه رو بده در نهایت دوباره ccc رو فعال کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 14، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2012 ادمین عزیز من نمیدونم بعد از خاموش کردن ccc کدوم قسمتها رو باید ویرایش کنم اگه میشه یه کم مفصل تر توضیح بدینممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2012 اشکال اول و دوم مربوط به سرور هست: gzip خاموشه در این مورد کاری نمی تونید انجام بدید. global.css دارای آیتم هایی هست که در برخی صفحات به کار میره و نمیتونید اون ها رو حذف کنید. این خطاها رو باید تا حدی نادیده بگیرید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
prestabaz ارسال شده در آذر 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 14، 2012 درود دوست عزیز فعال سازی gzip روی هاست خیلی نکته مهمیه که تاثیر زیادی روی سرعت بارگذاری سایت داره. وارد بخش مدیریت شوید -> 1. ابزارها 2. مولد ها 3. بهینه سازی را تیک بزنید. 4. روی کلید تولید فایل .htaccess کلیک کنید. با این روش باید gzip روی سرور شما فعال بشه. برای تست فعال سازی، هم از gtmetrix می تونید استفاده کنید هم از آدرس زیر : http://www.gidnetwork.com/tools/gzip-test.php نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در آذر 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2012 به نظرم اگر تیم مدیریت وقتی رو برای اصلاح ساختار قالب پیشفرض بذاره و اونو اصلاح کنه خیلی خوب میشه.اصلا یه قالب پیش فرض به بسته های پرستا اضافه کنه.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 16، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2012 سلام و تشکر از جواباتونبا گلینا موافقم . ببینید مثلا وقتی که وردپرس رو نصب میکنید ، اگه سرورتون بدون مشکل باشه ، سایت gtmetrix بهش دو تا A میده . ولی بعدا با اضافه کردن افزونه ها کم کم امتیازش پائین میاد و باید بهینه سازیش کنیاما تو پرستا اینجوری نیست و از همون اول امتیازت کمه .امیدوارم ورژن 1.5 بهتر باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 16، 2012 قالب پیش فرض خیلی مشکل نداره. دوستان از هاست نامناسب استفاده می کنند و گاهی قالب نامناسب و انتظار نتایج بالایی دارندپرستا و سیستم های قدرتمند فروشگاهی به سخت افزار وابسته هستند و نمیتونید با وردپرس مقایسه کنید. فعال کردن کش و فشرده سازی و همینطور بهینه سازی نکته ای هست که بعضی دوستان رعایت نمی کنند و یا به دلیل هاست نامناسب از اون بی بهره میشن. بازارچه پرستا نمونه ای از قالب بهینه شده هست که میتونید نتیجه رو تست کنید. دوستان عزیز فراموش نکنید این جا انجمن هست و ما تولید کننده پرستا نیستیم. متأسفانه باید اعتراف کنم که انجمن های ایرانی بسیار ضعیف هستند و کاربران فقط مصرف کننده هستند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در آذر 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2012 درسته. شما تولید کننده نیستید ولی خب به این نکته توجه داشته باشید که اگر برای پرستا بیشتر کار کنید می تونید درآمد داشته باشید ازش که خب الآنم هم دارید و نوش جونتون. پول زحمتتون رو میگیرید.من روی هاستی که پرستا دارم، وردپرس ریختم و دوتا A داد بهش.ولی به پرستا یه E و یه C داد. کش و فشرده سازی هم فعاله.istgah-tahghigh.irخلاصه مطلب اینکه هم شما از بهتر شدن پرستا سود میبرید هم کاربرا. سود شما با بیشتر شدن کاربرای پرستا متناسبه و سود من کاربر با بهتر شدن و قوی تر شدن پرستا.منطقی نیست؟به هر حال قالب پیش فرض خیلی جای کار داره و بهترین کار هم طراحی یه قالب ساده و سبک به جای اونه. سایت وردپرس توی سایت خودش یه عالمه قالب رایگان قرار داده که متاسفانه قالب های رایگان پرستا به اندازه انگشتان دست هم نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در اسفند 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2012 امتیاز سایت من a و b هست! ولی 4تا گزینه امتیاز من را بشدت کاهش داده:Use efficient CSS selectorsCombine images using CSS sprites و در درجه بعدی اینا هم نیمه امیتاز گرفته:Optimize imagesSpecify image dimensions راهکار برای بهیودش هست!؟!؟راه حل!؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2012 امتیاز سایت من a و b هست! ولی 4تا گزینه امتیاز من را بشدت کاهش داده:Use efficient CSS selectorsCombine images using CSS sprites و در درجه بعدی اینا هم نیمه امیتاز گرفته:Optimize imagesSpecify image dimensions راهکار برای بهیودش هست!؟!؟راه حل!؟ ممنوناینا مال قالب هستش و باید قالب بهینه بشه . کار طراح هستش یا اگه تو طراحی دستی دارین میتونید خودتون انجام بدین . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در اسفند 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2012 یک گزینه هست بنام:Combine images using CSS sprites در اصل داره میگه کلیه عکسهایی که لیست کرده را اگه تبدیل به یک عکس کنی خیلی برای بهینه شدن سایتت مناسبهبا فتوشاپ و.. میشه این عکسها را یکی کرد.ولی تا درست شد،کدش را باید جایگزین کدهای کدوم فایل کنم!؟!؟توی فولدر css 10-20تا فایل .css هست! کدوم را باید ویرایش کنم!؟!؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2012 یک گزینه هست بنام:Combine images using CSS sprites در اصل داره میگه کلیه عکسهایی که لیست کرده را اگه تبدیل به یک عکس کنی خیلی برای بهینه شدن سایتت مناسبهبا فتوشاپ و.. میشه این عکسها را یکی کرد.ولی تا درست شد،کدش را باید جایگزین کدهای کدوم فایل کنم!؟!؟توی فولدر css 10-20تا فایل .css هست! کدوم را باید ویرایش کنم!؟!؟ممنوندوست عزیز css spite نیاز به اشنایی با استایل نویسی پیشرفته داره ، خودتون نمیتونید اینکارو انجام بدین ، یکی دو تا نیست باید کل استایلتون تغییر کنه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در اسفند 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2012 یک گزینه هست بنام:Combine images using CSS sprites در اصل داره میگه کلیه عکسهایی که لیست کرده را اگه تبدیل به یک عکس کنی خیلی برای بهینه شدن سایتت مناسبهبا فتوشاپ و.. میشه این عکسها را یکی کرد.ولی تا درست شد،کدش را باید جایگزین کدهای کدوم فایل کنم!؟!؟توی فولدر css 10-20تا فایل .css هست! کدوم را باید ویرایش کنم!؟!؟ممنوندوست عزیز css spite نیاز به اشنایی با استایل نویسی پیشرفته داره ، خودتون نمیتونید اینکارو انجام بدین ، یکی دو تا نیست باید کل استایلتون تغییر کنه .ممنون بهمن جانولی خب اینقدرها هم سخت نیست:دیبالاخره هر کاری یه راهی داره این سایت را ببین:http://spritepad.wearekiss.com/ 3سوته برات css spite میسازه-بدون هیچ آشناییفقط محل جایگذاری کدها را باید بگید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در اسفند 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 24، 2012 ممنون بهمن جانولی خب اینقدرها هم سخت نیست:دیبالاخره هر کاری یه راهی داره این سایت را ببین:http://spritepad.wearekiss.com/ 3سوته برات css spite میسازه-بدون هیچ آشناییفقط محل جایگذاری کدها را باید بگید!مثل اینکه شما نگرفتین من چی میگم ، ساختنش که مهم نیست ، مهم همون جایگیریه که با توجه به قالبتون بین 25 تا 100 جا باید جاگذاری کنید و تغییرات اعمال کنید . یه جای مشخص نداره که بشه گفت اینجا بذارش . باید با کدهای استایل قبلی جایگزین بشه . مثلا اگه هدر یه عکس داشته باشه تو کد مربوط به هدر جایگزین بشه و اگه فوتر و بلوک ها و .. هم عکس داره تو کد مربوط به اونا هم باید جایگذاری بشه . واسه همین آدرس مشخصی نداره و باید خودتون انجام بدین و یک جای مشخصی نداره که کسی بتونه بهتون بگه کجا بذاریدش . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rxsina ارسال شده در بهمن 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2013 بعد از فعال کردن بهینه سازی سایتم در gtmetrix از A به B تنزل کرد در قیمت Yslowچرا؟؟فکر کنم مشکل از CDN هست.http://gtmetrix.com/reports/www.apshen.com/eUSA4Xdd نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در بهمن 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2013 الان سرعت و تنظیمات فروشگاه شما در حد عالی هست و نیازی نیست کار دیگه ای انجام بدین . دلیل b بودن نمره yslow هم نداشتن cdn برای سایتتون هست که میتونید فراموش کنید چون cdn های خوب همگی پولی هستند و برای ما ایرانی ها قابل دسترس نیستند که به دلار باید ماهانه مبلغی پرداخت کنیم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rxsina ارسال شده در بهمن 12، 2013 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2013 ممنون بهمن عزیز آخه قبلش هر دو A بود گفتم شاید زیاده روی کردم تو بهینه سازی و باید برگردونمش به حالت قبل. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در شهریور 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در شهریور 26، 2014 درود دوست عزیز فعال سازی gzip روی هاست خیلی نکته مهمیه که تاثیر زیادی روی سرعت بارگذاری سایت داره. وارد بخش مدیریت شوید -> 1. ابزارها 2. مولد ها 3. بهینه سازی را تیک بزنید. 4. روی کلید تولید فایل .htaccess کلیک کنید. با این روش باید gzip روی سرور شما فعال بشه. برای تست فعال سازی، هم از gtmetrix می تونید استفاده کنید هم از آدرس زیر : http://www.gidnetwork.com/tools/gzip-test.php با سلام خدمت دوستانتوی پرستا 1.6 ابزارها و ... وجود نداره از کجا باید جی زیپ رو فعال کنیم؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .