mta.sce ارسال شده در آذر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2012 سلام دوستان من به تازگی فروشگاهم رو راه اندازی کردم و به دنباله یه قالبه خوب براش هستم ، البته اگه پولی باشه اما خوب کار شده باشه هم مشکلی نیستموضوع فروشگاه فروش مکمل های ورزشیه(www.mokamelmarket.com) من خودم از سایت پرستا این قالب رو دیدم که با همین موضوعه و پولی هم به نظر میرسه.http://addons.prestashop.com/en/abstract/5821-Power-Up-with-RSI-Panel.htmlحالا از دوستان اگه کسی نظری در مورد نوع قالبی که باید در رابطه با این موضوع استفاده بشه ،داره یا میتونه مار قالب زنیدن برای این سایت رو انجام بده ، یا همین جا یا به صورت پ خ اطلاع بده تا هماهنگ کنیم.مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2012 بنده و مديران ديگر به راحتي مي تونيم براتون نمونه قالبي كه دوست داريد رو عينشو براتون طراحي كنيم و نيازي به خريد سنگين با دلار و ... نباشه اگه خواستيد بنده و مديران ديگر در خدمتتون هستيم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mta.sce ارسال شده در آذر 15، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2012 ممنون از جوابتبرای مثال این قالب(http://addons.prestashop.com/en/abstract...Panel.html) یا چیزی شبیه به این قابلیت فارسی سازی داره؟یا اینکه همین قالب به صورت فارسی درست بشه .چقدر هزینه بر میداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2012 دموي قالب رو بديد چيزي كه عكس ها نشون مي ده يه ليه كج كردن سربرگ ها و بك گراند گذاري پشت قالبه و چيز خاصي نميبينم اگه با الگو از اين عكس ها بخوايد حدود 30 الي 40 هزار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در آذر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2012 دوست عزیز، بنده هم در خدمتتون هستم، دقیقا همین قالب رو میتونم بهتون تحویل بدم با قیمت مناسب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mta.sce ارسال شده در آذر 15، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2012 متاسفانه ، من دمویی از این قالب پیدا نکردماز خود دوستان کسی نظری در مورد قالب برای این چنین موضوعی (فروشگاه مکمل های ورزشی)نداره؟من یه قالب برای پرستا دیدم(www.dietbazar.ir) که برای مواد غذایی زده شده.از نوع قالب و صفحات خیلی خوشم اومد.به نظرتون چنین قالبی برای موضوع فروشگاه من خوبه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sIiiS ارسال شده در آذر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2012 بله این قالب هم بد نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 15، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2012 شما اگر قصد صرف هزينه و طراحي قالب اختصاصي داريد (كه هرگز فروخته نخواهد شد به ديگران و كاملا اختصاصي خواهد بود) ميتونيد حتي مثلا به اين سايت مراجعه كنيد و اگ قالبي نظر شما رو حل كرد بديد تا عين اون براتون با برآورد قيمت طراحي شه اگرم نه شامل هزينه هاي كمي هستيد مي تنويد از بسته قالبي كه براتوت فرستادم يكي رو برگزينيد و براتون بومي سازي شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .