dvdlar2005 ارسال شده در آذر 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2012 سلاموقتی من برای سایتم پرداخت یک صفحه ای انتخاب می کنم با این مشکل مواجه می شوم که ماژول های پرداخت در سمت چپ نمایش داده می شوند.مشکل از چیست؟ http://www.amouzeshonline.com/1/moshkel.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در آذر 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2012 مشکل از css قالبتونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvdlar2005 ارسال شده در آذر 25، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2012 مشکل از css قالبتونه خوب باید کدوم فایل رو ویرایش کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 25، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2012 بله مشكل css قالبتونه برش گردونيد به حالت تك مرحله اي تا روي قالبتون تست كنيم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvdlar2005 ارسال شده در آذر 25، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 25، 2012 العان یک مرحله ای کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 28، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 28، 2012 قالبتون خیلی مشکل داره. نمیشه اینطوری گفت.باید مجدد راست چین بشه که تمام استانداردها رعایت شده باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvdlar2005 ارسال شده در آذر 30، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2012 راست چین کردنش خیلی سخته؟آیا خودم هم میتونم راستچینش کنم؟آموزشی در این زمینه هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در آذر 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در آذر 30، 2012 به بخش آموزش انجمن مراجعه كنيد راهنماي پايه گفته شده و خودتون مي تونيد به راحتي انجام بديد اگر نتونستيد بنده و ديگر مديران در خدمتتون هستيم براي سفارش كار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .