mortaza2006 ارسال شده در آذر 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2011 سلام دوستان اینم قالبی که توی این انجمن درخواست شده بود فارسی و راستچین شده یعنی این قالبلینک دمو قالب 1 :http://prestashop-planet.com/prestashop_demo/demo03/ لینک دانلود نسخه اصلی و راستچین نشده : http://iroption.persiangig.com/presta/Free-Theme.rar امیدوارم که خوشتون بیادواقعا خیلی وقت گیره این راستچین کردن قالب اگه مشکلی در قالب وجود داشت به بزرگی خودتون ببخشید :D دوستان هم یه کمکی کنند تا قالبها رو سریعتر راستچین کنیم یا قالبهای سازگار خوب رو در انجمن قرار دهید تا بچه های بالا راستچین کنند :heart: انشالله به مرور قالبها راستچین شده رو قرار میدم حجم قالب زیاد بود از سایت خودم لینکش رو دادم : دانلود قالب فارسی (لینک اصلاح شد) کپی رایت رو هم رعایت کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hamid ارسال شده در آذر 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 15، 2011 اول از همه تشکر دوم هم اینکه لینک دمو رو اشتباهی دادی اگه خواستی درستش کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
allakolang ارسال شده در اسفند 12، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 12، 2011 واقعا قالبه زیباییه، تشکر بابت وقتی که می گذاری. من چند تا مشکل کوچک باهاش داشتم. ممنون می شم اگه راهنماییم کنی.اول اینکه اگه بخوایم یه هدر طولی با ارتفاع بیشتر از ارتفاع هدر دیفالت بگذاریم، نشون نمیده! حتما باید هدر اندازه خاصی داشته باشه؟دوم اینکه میشه رنگ منویی که بالای صفحه قرار داره رو عوض کرد یا اصلا بی رنگش کرد؟ اگه بشه به نظرم قالب زیباتر بشه.سوم هم کلمه home و cart و empty هست که قاعدتا باید بشه از بخش ترجمه ها فارسی بشن اما من نتونستم! توی بخش ماژول قالب هم فایل های زبان وجود نداره. درضمن پرانتزها هم برای من جابه جا نمایش داده میشه. چطور میشه اینا رو حلش کرد. باز هم ازت ممنونم که این قالب زیبا رو فارسی کردیمنتظر جوابت هستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
allakolang ارسال شده در اسفند 13، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 13، 2011 آقا مرتضی نیستی؟رنگ منو رو پیدا کردم، ممنون میشم اگه بقیه رو یه راهنمایی بکنی------------------------------------------------------------------------------------کسی جواب ما رو نداد، اما اگه کس دیگه ای این قالب رو استفاده کرد، باید حتما لوگو رو دستی در root پرستا - فولدر img آپلود کنه. حتما باید لوگوتون png باشه (logo.png). بعد از قسمت ظاهر لوگو رو آپلود کنید. موند قسمت فارسی نشده ماژول userinfo و نحوه تغییر رنگ اون. ممنون میشم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه.تشکر--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------مشکل رنگ هم حل شدموند قسمت ترجمه، آقا مرتضی گرفتار امتحاناشه، اگه کس دیگه ای می تونه راهنمایی کنه.وگرنه اونم خودم پیدا می کنم ها از قسمت ترجمه ها نمیشه (یعنی هاست من اجازه نمیده) فایل fa.php همراه ماژول هم اصلا کلمه home رو نداره که بشه ترجمه اش رو نوشت. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در اسفند 15، 2011 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2011 دوست عزیز اگه هاستت مشکل ترجمه داره شما ترجمه رو روی لوکال با ومپ سرور انجام بده بعد فایل fa.php ماژول رو جایگزین کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
asmble ارسال شده در فروردین 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2012 سلامپس کو آموزش نصب نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imaan ارسال شده در فروردین 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2012 دوستان منم تو اون جندتا کلمه روی لوکال با مشکل ترجمه روبرو شدم . ممنون میشم اگه مشکل را یکی حل کنهاینم عکسش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2012 باید برید به قسمت مدیریت/ابزارها/ترجمه/ترجمه ماژولها/ماژول userinfo که احتمالا چند تا وجود داره از آخر صفحه شروع کنید بیاید بالا و همه رو ترجمه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
imaan ارسال شده در فروردین 27، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 27، 2012 باید برید به قسمت مدیریت/ابزارها/ترجمه/ترجمه ماژولها/ماژول userinfo که احتمالا چند تا وجود داره از آخر صفحه شروع کنید بیاید بالا و همه رو ترجمه کنید با تشکر فراوان ترجمه کلمات به غیر از empty و cart درست شد.ممنون میشم اگه بازم راهنمایی کنید.من تو ترجمه بخش ماژولها و مدیریت و کاربری حسابی با finder اکسپلورر دنبال این 2تا کلمه گشتم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
khabshop ارسال شده در اردیبهشت 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2012 سلاماز قالب زیبات ممنونمشکل دارمدر قسمت موقعیتها من همه ماژولهایی که در قسمت راست بود بردم به قسمت چپ حالا که دارم قالب پاک میکنم و میخوام ماژولهای قبلی به قسمت راست ببرم .. نمیرهخواهشا راهنمایی کنیدچجوری میشه جا به جا کرد جای ماژولها روبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
GreenMusic ارسال شده در خرداد 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 14، 2012 سلام بردادر مرتضی این لینکت ترکیده لینک جدید میدی؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
صابر20 ارسال شده در خرداد 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2012 قالب خوبی ولی مشکل ترجمه در سه کلمه و cart و empty و productهمچنان باقی است در ضمن در قسمت ترجمه فارسی این سه کلمه راترجمه کنید باز تغییر نمی بینم حتی اگر قسمت کارایی را هم فعال کنیدلطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در خرداد 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2012 دوستان عزیز اگه یکم صبر کنید قالب حرفه ای کلیک که یکی از قالب های پولی و بسیار زیبای خودمه ( به ارزش 150 هزار تومان ) به صورت رایگان تو همین انجمن منتشر میکنم و این قالب رو به عنوان عیدی ، به همه دوستداران انجمن فارسی پرستاشاپ تقدیم خواهم کرد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در خرداد 27، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2012 دوستان لینک اصلاح شد میتونید دانلود کنیدموفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
armin008 ارسال شده در خرداد 30، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 30، 2012 ممنون از قالب زيباي كه گذاشتي براي دانلود فقط يك سوال امكانش هست كه مثل قالب ديفالت پرستا دو ستونش كرد؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salondaran ارسال شده در مرداد 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 10، 2012 این قالب زیباست اما آموزش نصب نداره از طریق نصاب خودکار هم اقدام کردم نشد میشه راهنمایی کنید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در مرداد 10، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 10، 2012 فکر کنم اموزش نصب توی فایلش هستا یه نگاهی کنید چنین چیزی امکان نداره اگه نبود اموزشش رو میگم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salondaran ارسال شده در مرداد 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 11، 2012 تو فایلش که نیست ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
S-Mahdi ارسال شده در مرداد 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 12، 2012 سلام به همه من قالب رو که می خوام از قسمت نصاب پوسته نصب کنم نصب نمی شه و پیغام میده که فایل تنظیمات نامناسب چیکار باید بکنم؟ ممنون میشم راهنمائیم کنین. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در مرداد 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2012 دستی نصب کنید دوست عزیز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در مرداد 13، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 13، 2012 تو فایلش که نیست ! دوست عزیز چرا دیگه فایل رو باز کنید دو تا فایل به اسم های FREE template.pdf و settings.jpg هست که توی pdf یه سری توضیحات داره و توی فایل settings.jpg موقعیتهای قرارگیری بلوکها رو نشون داده تا درهم نشون نده طبق اینا عمل کنید مشکلی ندارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .