123456za ارسال شده در دی 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2012 سلاماین چند ماهه سر این قضیه فروشگاه داریم برشکست میکنیم بروز رسانی قیمت ها ممکن هست که به صورت درصدی برای کل محصولات اعمال بشه؟اگر بله که بفرمائید چطوراگه نه ماژولش کسی می نویسه؟ با چه قیمتیممنون از همگی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2012 سلامفکر کنم ماژول massprice این کاری که میخوای رو میکنهباید سایت اصلی رو جستجو کنیماژول massupdate هم هست که باید قیمتها رو به صورت لیست شده ، دستی وارد کنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2012 ميتونيد براي اين نوسانات كه محدودي و شايد رفع شه قيمت پست رو ببريد بالا كه براي همه محصولاتتون ميره بالاتردرسته قاشق رو برعكس خوردنه ولي كار راه اندازه اگرم نه كه راهنمايي دوست بالا رو ميتونيد دنبال كنيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در دی 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2012 اینم ماژول فارسی شده این افزایش دهنده قیمت که خودمم حسابی دنبالش بودم.به صورت درصدی و یا مقداری (مثلا 10هزارتومن برای هر محصول) افزایش قیمت می ده.موفق باشید. massprice-fa.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
123456za ارسال شده در دی 2، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2012 اینم ماژول فارسی شده این افزایش دهنده قیمت که خودمم حسابی دنبالش بودم.به صورت درصدی و یا مقداری (مثلا 10هزارتومن برای هر محصول) افزایش قیمت می ده.موفق باشید. خیلی آقایی امیداورم همیشه کارت حل بشه و کار ملت سریع راه بندازی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2012 واسه 1.4 هم کار میده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 2، 2012 اگه روی 1.4 جواب میده داخل بازارچه بذاریم تا همه استفاده کنند؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2012 تو یکی از پست ها سهیل جان نوشتن که واسه 1.2 تا 1.5 جواب میده ماژول تغییر لیست قیمت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
galina ارسال شده در دی 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2012 من روی 1.4.6 دارم استفاده می کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mazanshop.ir ارسال شده در دی 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2012 اگه روی 1.4 جواب میده داخل بازارچه بذاریم تا همه استفاده کنند؟روی 1.4 هم جواب میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2012 ممنون از همکاریتون. امروز این ماژول رو توی بازارچه میذارم برای استفاده کاربران. با تشکر از دوست عزیزمون که این ماژول مفید رو معرفی کردن موفق و پیروز باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 3، 2012 داخل بازارچه قرار گرفت http://bazaar.presta-shop.ir/payments-and-shopping-modules/112-massprice-module-persian-increase-and-decrease-product-prices.html موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .