shahram20 ارسال شده در دی 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2012 سلام و خسته نباشید من نسخه 1.4.9.0 را نصب کردم خیلی قشنگه اما بخش مدیریتش باز نمیشه و فقط صفحه سفید میاد الان چکار باید بکنم ؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در دی 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2012 لطفا آدرس سایت بدین و آدرس قسمت مدیریت را نیز هم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 10، 2012 ديباگ رو فعال كنيد ببينيد خطا چيه ديباگ چيه؟جستجو كنيد در انجمن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahram20 ارسال شده در دی 11، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2012 debug را روشن کردم و در صفحه مدیریت فقط این پیغام نمایش داده می شود:Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/u486563263/public_html/config/config.inc.php on line 54 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2012 خوب مسيري كه ميده config/config.inc.php و با notpad++ بازش كنيد و ببينيد خط 54 چي نوشته و اينجا قرار بديد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahram20 ارسال شده در دی 11، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2012 بازش کردم توی line 54 اینو نوشته :die('Error: 'install' directory is missing'); لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 11، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 11، 2012 قطعا این نباید باشه. خطا از وجود یک متغیر میگه اما این خط متغیری ندارهاین فایل رو از روی پک اصلی دوباره جایگزین کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahram20 ارسال شده در دی 13، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2012 فایل را دوباره جایگزین کردم اما همان مشکل به قوت خود باقیست کش مرورگر را هم پاک کردم اما باز همونه اما بر روی یک هاست دیگر آپلود کردم به خوبی کار می کنه و هیچ مشکلی نداره هم قسمت مدیریتش باز میشه هم بخش فروشگاهی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 13، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2012 فایل رو خودتون دستکاری نکردین ؟این مشکل به خاطر خطای دستوریه: استفاده نامناسب از ; - , - ' - " , ....فایل رو واسه یکی از مدیرا بفرست تا برات کنترل کننمطمئن شو که آخر همه خطوط ";" گذاشته باشی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shahram20 ارسال شده در دی 14، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2012 نه من اصلاً دستکاریش نکردم و حتی طبق فرمایش دوستان دوباره بارگذاری و جایگزین کردم اما درست نشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2012 خط 54 رو به این شکل ویرایش کنdie('Error: install directory is missing'); لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alanbane ارسال شده در مرداد 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2015 سلام روز بخیر من امروز قالب دیجیتال لایف(سازگار با رو خرید کردم منتها در بخش مدیریتی نمی تونم جایگزینش کنممیشه لطفا راهنمایی کنید من با این پیغام مواجه میشمThe file C:\Inetpub\vhosts\banehlight.com\httpdocs\modules\advertising\advertising.php cannot be decodedby this version of the ionCube Loader.If you are the administrator of this sitethen please install the latest version of the ionCube Loader. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مرداد 30، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 30، 2015 نسخه inoCubeLoader تون آخرین نسخه نیست. به مدیر هاستتون پیام بدید به آخرین نسخه ارتقا بدن ionCubeLoader رو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده