hidden ارسال شده در آذر 17، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 17، 2011 سلام دوستان خیلی افتادم تو ماژول یه عیب کوچیک داشت بر طرفش کردم عیب دومش فارسی نبودنش بود که امروز خیلی افتادم توش و بالاخره فارسی کردم انشاالله همگی با دل خوش استفاده کنید و موفق باشید homenewproducts.zip نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در تیر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2012 سلام این ماژول رو نصب کردم روی قالب پیشفرض 1.4.6.2 ولی ....1- در هر ردیف فقط دو محصول رو در کنار هم قرار میده در حالی که در نسخه 1.3.1 تعدادمحصولات 4 عدد در یک ردیف بود / تعداد محصول نمایشی رو 4 انتخاب کردم . 2 - قسمت بالای منوی محصولات جدید میره زیر ماژول vtemslideshow که در ابتدای صفحه فعال شده . 3- تصاویر محصولات به سمت راست و پایین قرار گرفته http://www.kimia-khorasan.com/stor/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2012 به بخش انجمن دقت فرماييد و از پست هاي اضافي جدا خودداري كنيد! ماژولهای سازگار با نسخههای 1.4 ماژولهایی که فقط با نسخهی 1.4 سازگار است در این انجمن قرار میگیرند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kimia ارسال شده در تیر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2012 به بخش انجمن دقت فرماييد و از پست هاي اضافي جدا خودداري كنيد! ماژولهای سازگار با نسخههای 1.4 ماژولهایی که فقط با نسخهی 1.4 سازگار است در این انجمن قرار میگیرند خوب دوست عزیز مگر این ماژول روی آخرین ورژن کار نمیکنه ؟؟من دارم 1.4.6.2 رو استفاده میکنم دیگه l نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در تیر 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در تیر 4، 2012 احتمالا روي 1.4.1 سازگاره و يا اينكه شما تغييري در قالب و تنظيمات فروشگاه زده باشيد كه باعث ناسازگاري شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 17، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2012 سلام دوستانماژول رو دوباره نصب کردم اکی هست فقط عنوان محصول و عکس محصول رو راست چین نشون میده چی کار کنم وسط چین بشه 2-3 جاشو دست زدم خراب میشه ماژول نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در دی 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2012 ماژول خودش css نداره و از global استفاده میکنه باید با قالب فروشگاهتون مچ بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 17، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2012 ماژول خودش css نداره و از global استفاده میکنه باید با قالب فروشگاهتون مچ بشه بنده قدیم استفاده میکردم و مشکلی نداشته قالب و برای همین از قالب یه زیپ تهیه کردم همیشه داشته باشم متاسفانه سرور که خراب شد بک اپ از بین رفت دوباره نصب کردم قالب رو و اینک میبینم مچ نیست قدیم از 1.4.2 استفاده میکردم...باید چیکار کنم ادرس سایتم تو امضاء موجود است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2012 قالب که مشکل خاصی نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 18، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2012 قالب که مشکل خاصی ندارهقالب خیر اما میخوام محصولات جدید عنوان محصول و عکسش رو وسط چین نمایش بده در حال حاضر راست چین می باشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 31، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2012 با سلاممنظور بنده از راست چین قالب نیست منظورم ماژول هست تمامی تصاویر محصولات + عنوان هر محصول راستچین می باشد که میخوام وسط چین کنم نمیدونم کدوم فایل باید تغییر کنه, ممنون میشم کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2012 global.css موجود در قالتون و پوشه rtl#center_column div.products_block h5 margin: 10px 5px 3px; پاك شود و اگه css بلديد ويرايش كنيد #center_column .products_block ul li text-align: center;اضافه شود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در دی 31، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2012 css بلد نیستم قالب رو هم با کمک مرتضی فارسی و راستچین کرده ام نفهمیدم شما منظورتون چی هست دقیقا کدوم مسیر برم و چه فایلی رو پاک کنم ؟ ممنون میشم مبتدی توضیح بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 31، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2012 فكر كنم به پست قبل مراجعه كني و دقيق به جملاتي كه نوشتم بخوني و توجه كني هم مسير هم فايل هدف و هم تغييرات نوشته شده!!!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mina1500 ارسال شده در فروردین 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2013 سلام به همه دوستانمن این ماژول رو نصب کردم فقط میخوام محصولاتم عمودی کنار هم قرار بگیره نه افقی. چیکار کنم؟ممنون میشم از راهنماییتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mina1500 ارسال شده در فروردین 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2013 هیچکدوم از دوستان راه حلی نداره؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .