saratanhairan ارسال شده در دی 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2012 سلام وقتی میخاوم نصب کنم این ارور میده چرا؟Not Found The requested URL /home/daftarp/public_html/index.php was not found on this server. Additionally, a 404 Not Founderror was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2012 مشخصه دوست من اين فايل در هاستتون نيست public_html/index.php مطمين باشيد كه تمامي فايل ها موجودهاگرم هست به دليل ضعيف بودن هاستون بايد ادرس پوشه نصب رو بديد yoursite.com/install نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saratanhairan ارسال شده در دی 12، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2012 فایل هست پوشه دادم ولی همین ارور دادموقعی آدرس yoursite.com/install به این تبدیل میشه چرا؟http://yoursite.com/install/?do=cat&category=Shop/install نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2012 يا هاستتون مشكل داره يا كل بسته رو درست در هاست نريختيد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2012 شما مطمئنید محتوای پرستا شاپ رو از پوشه prestashop به روت سایتتون (public_html) انتقال دادید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saratanhairan ارسال شده در دی 12، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2012 بله دوست عزیز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2012 قبل از این روی سایتتون اسکریپتی داشتین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saratanhairan ارسال شده در دی 12، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2012 بله الان دیتالایف نصب دارم عزیز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saratanhairan ارسال شده در دی 12، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2012 دوستان مشکلم حل شد موقع در مرحله دوم گزینهی magic quotes در PHP خاموش است (توصیه شده) علامت ضربدر دارهمرحله سوم سرور پایگاه دادهها یافت نشد. لطفا بخشهای نام کاربری، پسورد و سرور را بررسی کنید.پایگاه داده تازه ساختم فقط پایگاه داده ام MySQLهستپایگاه دادهی خود را با پر کردن فیلدهای زیر پیکربندی کنید: لطفاً یک پایگاه دادهی MySQL ایجاد کنید و تنظیمات زیر را تأیید کنید. اگر به کمک احتیاج دارید، لطفاً از فراهمکنندهی هاست خود این اطلاعات را درخواست کنید. سرور: 127.0.0.1 نام پایگاه داده: نام کاربری پایگاه داده root گذرواژهی پایگاه داده موتور پایگاه داده:InnoDB پیشوند جداول:ps_ واکنش ها : 3decibel.com 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2012 مرحله دوم رو میتونی نادیده بگیریمرحله سوم هم باید یک دیتابیس در هاستت ایجاد کنی و اطلاعات دستیابی به اونو بدی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 12، 2012 آموزش نصب پرستا شاپ رو از بازارچه دریافت کنید خیلی کمکتون میکنه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saratanhairan ارسال شده در دی 13، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2012 گرفتم فایده نداشته ارور میده سرور پیدا نمیشه چک نام کاربری ورمز عبور نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 14، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2012 لينك جايي كه محتويات رو ريختيد بزاريد اينجا تست شه چون دقيق بيان نميكنيد در چه مرحله اي هست اخرين پستتون ميگيد خطا ميده سرور پيدا نميشه بالا در مرحله پايگاه داده نوشته ميزاريد؟! دقيق در چه مرحله اي است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saratanhairan ارسال شده در دی 17، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2012 دوست عزیز من هنوز موفق به نصب نشدم چکار کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2012 نام سرور : آدرس سایتتنام دیتابیس : نام database که درست کردییوزر نیم : rootپسورد هم خالی بزارنباید مشکلی داشته باشهاگه بود به یکی از مدیرا دسترسی بدین تا کمکتون کنن یا از بسته ی نصب داخل بازارچه استفاده کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saratanhairan ارسال شده در دی 18، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2012 مشه واضح تر بگید من تازه کار هستم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در دی 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2012 شما اول باید بری به قسمت مدیریت هاستت (مثلا cpanel) و در اونجا یه دیتابیس ایجاد کنی (مثلا ps149) و برای دسترسی به دیتابیس یه یوزرنیم و پسورد بسازی( به طور پیشفرض خودش یوزرنیم root و پسورد را خالی قرار داده که با همین هم میتونی متصل بشی) و سرور هم آدرس سایتتهخوب حالا میری برای نصب و همین اطلاعات رو تو قسمت پایگاه داده وارد میکنی. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
webman ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2013 سلام دوستانمنم هم درنصب مشکل دارم1-آیا گزینه magic qoutes در PHP غیر فعال است؟ (توصیه شده)--->>کجا و چجوری فعالش کنم؟2-حداقل یک جدول با پیشوند مشابه پیدا شد، لطفا پیشوند پایگاه داده خود را تغییر دهید یا جداول آن را پاک کنید.--->>این جدول چیه و چجوری میشه پاکش کرد؟3-در مرحله بعد(چهارم)---->>استقرار جداول پایگاه داده ... 34%<<----- خطایی در هنگام نصب رخ داد...ویرایش --->>البته الان پیغامش یه چیزه دیگش:تنظیم اطلاعات فروشگاه... 50% خطایی در هنگام نصب رخ داد... شما میتوانید از طریق لینکهای موجود در ستون کناری به مراحل قبلی بازگردید، یا برای آغاز مجدد پروسه اینجا کلیک کنید.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- شما میتوانید از طریق لینکهای موجود در ستون کناری به مراحل قبلی بازگردید، یا برای آغاز مجدد پروسه اینجا کلیک کنید.چکار کنم؟کمک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamal190 ارسال شده در مرداد 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2013 سلاممن در حال نصب آخرین نسخه هستم. موقع نصب پایگاه داده که ساختم رو شناسایی نمی کنه و خطا می ده. میشه کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مرداد 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2013 سلامبا 127.0.0.1 امتحان کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamal190 ارسال شده در مرداد 20، 2013 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2013 روی کامپیوتر به خوبی نصب شد و امتحان کردم ولی وقتی می خواستم روی هاست نصب کنم این پیغام خطا رو داد و سرور پایگاه رو شناسایی نکرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jan123 ارسال شده در مهر 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2013 ممکنه از موتور پایگاه داده باشه موتور پایگاه داده رو یکی دیگه انتخاب کن بعد بزن ببین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 9، 2013 گزارش Share ارسال شده در مهر 9، 2013 سلامدوست عزیز به تاریخ پست ها دقت کنید. این مشکل مربوط به چند ماه پیش است.فایل آموزش نصب هم به صورت رایگان در انجمن موجودهموفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mozahem ارسال شده در آبان 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2013 با سلام من موقعی که فایل زیپ شده پرستارو تو هاستم ار طریق نرم افزار cute ftp آپ میکنم پیغام زیر رو نشون میدهUnable to connect to backend البته من از هاست رایگان استفاده میکنم و پشتیبانیشم میگه باید از پشتیبانی نرم افزارت سوال کنی مشکل کجاست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 18، 2013 گزارش Share ارسال شده در آبان 18، 2013 یعنی هنگام نصب این خطا رو میگیرید؟روی هاست های رایگان به هیچ وجه پرستا رو نصب نکنید. حتی خیلی از هاست های پولی ایران هم منابع کشش کار با پرستا رو ندارن چه برسه به هاست های رایگان! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .