member99 ارسال شده در دی 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2012 با عرض سلام / یکدفعه فروشگاه و تمامی صفحاتم تبدیل به صفحه سفید شدند / توی انجمن هم جستجو کردم، جواب خاصی نگرفتم، ضمنا دیباگ هم روشن می کنم ولیکن باز صفحه سفید میاد / چه جوری بفهمم مشکل از هاست هست یا جای دیگه؟فروتل هست مشکل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در دی 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2012 ادرس سایتتون رو بدیدگاهی اوقات این مشکل بخاطر بازنویسی url پیش میاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2012 ماژول فروتل داريد روي فروشگاهتون؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sirramin ارسال شده در دی 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2012 شروین جان مشکل ایشون همین بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در دی 16، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2012 ضمن سپاس از دوستان عزیز / بله ماژول فروتل دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2012 دوست خوبم بفرمایید که مشکلتون با روش رامین جان حل شد یا خیر؟ آخه ایشون گفتن مشکل شما از بازنویسی لینک بوده. اینو میگم جهت اطلاع دوستانی که ممکنه به مشکل مشابهی برخورد کنند موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در دی 16، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2012 دوست خوبم بفرمایید که مشکلتون با روش رامین جان حل شد یا خیر؟ آخه ایشون گفتن مشکل شما از بازنویسی لینک بوده. اینو میگم جهت اطلاع دوستانی که ممکنه به مشکل مشابهی برخورد کنند موفق باشیدخواهش می کنم آقا مهرشاد از پشتیبانی بسیار خوبتون تشکر می کنم/ شما درست می فرمایید ولیکن به جز مشکل بازنویسی لینک، مشکل عمده که منجر به سفید شدن تمامی صفحات میشه، ماژول فروتل هست / آقا رامین زحمت کشید غیرفعالش کرد درست شد / حالا باید سر صبری ببینم ارورهاش چیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2012 ممنون که پاسخ دادید. خوشحالم که رضایت داریداحتمالا ماژول رو به درستی نصب نکردید. نمیدونم شاید هم مشکل از جای دیگه ای باشهمنتظر خبر رامین جان میمونیم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2012 بنده هم روي تنها يكي از مشتريان اين مشكل رو دارم و مطمينم به خاطر ماژول فروتل هستحالا چه ايرادي داره و يا به خاطر هاستشون هست يا ... و متاسفانه خطايي هم ظاهر نميشه براي مشكل گشايي و تنها هر هفته مثلا اين اتفاق براي ايشون مي افته و بايد ماژول رو يه بار عزل نصب و دوباره نصب و پيكربندي كرد و دوباره مثلا توي يه هفته ديگه اين مشكل اتفاق مي افته و تكرار مكررات و به همين دليل هم كه خطايي رو برنمي گردونه يافتن مشكلش در مورد فروتل به دست خود جناب دومنجيزي كه ماژول رو نوشتن بايد اتفاق بي افته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2012 در پوشه ماژول فایل error_log ایجاد نمیشه؟یا حتی error_log خود سرور رو هم میشه دید شاید خطایی ثبت میشهاین رو در نظر بگیرید که ممکنه هاست برخی خطاها رو نمایش نده و سرویس دهنده خاموشش کرده باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2012 هيچ خطايي در ديباگ گزارش نميشهخطاهاي مورد نظر در error-log هم ديدم ولي بحث سر اينه كه مشكل گشايي نتونستم براش پيدا كنم #0 [internal function]: SoapClient->__doRequest('<?xml version="...', 'http://www.fros...', 'http://www.fros...', 1, 0) #1 /home/wwwmatri/public_html/4/modules/frotel/frotel.php(259): SoapClient->__call('FKhadamat', Array) #2 /home/wwwmatri/public_html/4/modules/frotel/frotel.php(259): SoapClient->FKhadamat() #3 [internal function]: Frotel->hookHeader(Array) #4 /home/wwwmatri/public_html/4/classes/Module.php(767): call_user_func(Array, Array) #5 /home/wwwmatri/public_html/4/classes/FrontController.php(478): ModuleCore::hookExec('header') #6 /home/wwwmatri/public_html/4/header.php(29): FrontControllerCore->displayHeader() #7 /home/wwwmatri/public_html/4/modules/frotel/join.php(42): include('/home/wwwmatri/...') #8 /home/wwwmatri/public_html/4/modules/frotel/join.php(307): showForm() نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در دی 17، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2012 اینجوری که هر هفته ماژول را از اول بریزم که نمیشه و درواقع خیلی بد میشه / من هنوز قراردادم را با فروتل قطعی نکردم / خواهشاً اگر مشکل داره، من سراغ سرویس دهنده ی پستی دیگه ای برم و اینکه اگر ماژول فروتل پرستاشاپ را کسی می تونه سازگار کنه برام، اعلام کنه که قرار دادم را اوکی کنم و ماژول را بدم بهش سازگار کنه سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در دی 17، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2012 با فروتل هم تماس گرفتم، گفتند که ماژول پرستاشاپ را نمی تونند ردیف کنند و برنامه نویس ندارند، یعنی آقای دومنجیری می تونند ماژول را ردیف کنند؟ اشون کجا تشریف دارند؟ دوستان دیگه کسی بلد نیست پرستا را با فروتل سازگار کنه؟ سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2012 آیا دوستان دیگه هم چنین مشکلی دارند؟ اولین باره میبینم یه کاربر با ماژول همچین مشکلی داره!اگر سایر دوستان هم چنین مشکلی دارند یه فکری به حالش بکنیم. احتمال میدم یا نادرست نصب شده یا یه ناسازگاری با هاستتون داره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2012 منم براي همين تاكيد روي يكي از مشتريام كردمكه شايد به هاستشون مربوط باشه در مورد حرف دوست عزيز هم نيازي نيست هر بار همه كارهاي نصب رو انجام بديد تنها خود ماژول اصلي رو عزل نصب و نصب و يوزر و پس دوباره مي دم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در دی 17، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2012 با تشکر / شروین خان من وی پی اس دارم از آمریکا / لینوکس هست / به قول شما ناسازگاه با فروتل خیلی زحمت کشیم برای فروشگاه و اصلا نمی خوام کوچکترین مشکلی پیش بیاد توش / به نظر شما چکار کنم؟فروتل را چه جوری فیکس کنم با هاستم؟ آیا آقای دومنجیری می تونن کمکم کنند؟آیا برم درگاه پرداخت آنلاین از بانک بگیرم و خودم برم هر روز اداره پست؟زرین پال هم که توی تاپیکش رفتم مشکل داره با پرستاممنون میشم یه راهی پیشنهاد کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2012 عزيز بايد مشكل رو پيدا كنيد بند گفتم مشكل از هاستتون ميتونه باشه نه اينكه شما نتيجه گيزي قطعي كردي كه از هاستتونههزاران دليل مي تون باشه كه بايد پشتيبانتون بررسي كنه و نظر قطعي رو بهتون بگه من بودم خودم ميرفتم پست و به شركت هاي واسطه كار نمي كردم چون معمولا اين جور كارها برايسفارشات بالاي مثلا 20 تا در روز مفيده ذرين پالم هيچ مشكلي نداره و همه دارن استفاده مي كنن فكر كنم خيلي زود شما نتيجه گيري مي كني؟!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در دی 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2012 شما باید لاگ کامل رو ببینی در غیر اینصورت فهمیدن مشکل غیر ممکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در دی 17، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2012 عزيز بايد مشكل رو پيدا كنيد بند گفتم مشكل از هاستتون ميتونه باشه نه اينكه شما نتيجه گيزي قطعي كردي كه از هاستتونههزاران دليل مي تون باشه كه بايد پشتيبانتون بررسي كنه و نظر قطعي رو بهتون بگه من بودم خودم ميرفتم پست و به شركت هاي واسطه كار نمي كردم چون معمولا اين جور كارها برايسفارشات بالاي مثلا 20 تا در روز مفيده ذرين پالم هيچ مشكلي نداره و همه دارن استفاده مي كنن فكر كنم خيلي زود شما نتيجه گيري مي كني؟!!! حالا از کجا می دونی شروین خان که من سفارش بالای 20 تا در روز را ندارم آخه توی تاپیک زرین پال نوشته بود که ممکنه سفارش ثبت نشه توی فروشگاه!! یعنی بی نقصه بی نقصه زرین پال با پرستاشاپ؟تشکر شما باید لاگ کامل رو ببینی در غیر اینصورت فهمیدن مشکل غیر ممکنه خب اینم لاگ / میشه فهمید از روش؟#0 [internal function]: SoapClient->__doRequest('<?xml version="...', 'http://www.fros...', 'http://www.fros...', 1, 0) #1 /home/wwwmatri/public_html/4/modules/frotel/frotel.php(259): SoapClient->__call('FKhadamat', Array) #2 /home/wwwmatri/public_html/4/modules/frotel/frotel.php(259): SoapClient->FKhadamat() #3 [internal function]: Frotel->hookHeader(Array) #4 /home/wwwmatri/public_html/4/classes/Module.php(767): call_user_func(Array, Array) #5 /home/wwwmatri/public_html/4/classes/FrontController.php(478): ModuleCore::hookExec('header') #6 /home/wwwmatri/public_html/4/header.php(29): FrontControllerCore->displayHeader() #7 /home/wwwmatri/public_html/4/modules/frotel/join.php(42): include('/home/wwwmatri/...') #8 /home/wwwmatri/public_html/4/modules/frotel/join.php(307): showForm()تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2012 این همه لاگ هست؟لاگ خطاها مدنظر هست ولی به نظر میرسه مشکل باید در هدر باشه که همه سایت لود نمیشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در دی 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2012 اثری از ارور در این لاگ ندیدم صرفا یک سری تابع فراخوانی شدن یا این ارور لاگ نیست و لاگ عادیه و یا اینکه نمایش خطاها محدود شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
new_sra ارسال شده در دی 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2012 محتويات error_log موجود در پوشه فروتل خودتون رو بايد اينجا قرار دهيد ذرين پالم هيچ مشكلي نداره و اين طبيعي است كه دكمه بازگشت به فروشگاه رو بايد بزنه تا پرداختش در سبد ثبت و سبد رو خالي كنه و بعضي از دوستان سر اين موضوع مشكل داشتند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
member99 ارسال شده در دی 20، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2012 محتويات error_log موجود در پوشه فروتل خودتون رو بايد اينجا قرار دهيد ذرين پالم هيچ مشكلي نداره و اين طبيعي است كه دكمه بازگشت به فروشگاه رو بايد بزنه تا پرداختش در سبد ثبت و سبد رو خالي كنه و بعضي از دوستان سر اين موضوع مشكل داشتند من ماژول فروتل را دوباره فعال کردم و طبق انتظاری که داشتم، فروشگاه را کلا از کار انداخت / رفتم دیباگ را روشن کردم، اما error_log در فایل های فروتل (سه تا فایلش توی قسمت ماژول ها) یا جای دیگه پیدا نکردم / توی پنل مدیریت، وقتی وارد قسمت فهرست محصولات شدم، ارور های زیر را مشاهده کردم: Notice: Undefined property: AdminProducts::$isRTL in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 1584 Notice: Undefined property: AdminProducts::$left in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 1535 Notice: Undefined property: AdminProducts::$right in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 1539 Notice: Undefined property: AdminProducts::$right in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2204 Notice: Undefined property: AdminProducts::$left in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2215 Notice: Undefined property: AdminProducts::$right in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2215 Notice: Undefined property: AdminProducts::$right in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2215 Notice: Undefined property: AdminProducts::$left in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2312 Notice: Undefined property: AdminProducts::$left in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2312 Notice: Undefined property: AdminProducts::$right in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2314 Notice: Undefined property: AdminProducts::$right in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2314 Notice: Undefined property: AdminProducts::$left in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2316 Notice: Undefined property: AdminProducts::$left in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2317 Notice: Undefined property: AdminProducts::$left in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2319 Notice: Undefined property: AdminProducts::$left in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2320 Notice: Undefined property: AdminProducts::$right in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2324 Notice: Undefined property: AdminProducts::$right in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2324 Notice: Undefined property: AdminProducts::$left in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2326 Notice: Undefined property: AdminProducts::$left in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2327 Notice: Undefined property: AdminProducts::$left in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2329 Notice: Undefined property: AdminProducts::$left in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2330 Notice: Undefined property: AdminProducts::$left in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2332 Notice: Undefined property: AdminProducts::$left in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2333 Notice: Undefined property: AdminProducts::$right in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2337 Notice: Undefined property: AdminProducts::$right in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2337 Notice: Undefined property: AdminProducts::$right in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2347 Notice: Undefined property: AdminProducts::$right in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2347 نام: Notice: Undefined property: AdminProducts::$left in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2220 Notice: Undefined property: AdminProducts::$left in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2220 * Notice: Undefined property: AdminProducts::$right in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2230 Notice: Undefined property: AdminProducts::$right in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2237 Notice: Undefined property: AdminProducts::$right in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2244 Notice: Undefined property: AdminProducts::$right in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2250 Notice: Undefined property: AdminProducts::$right in /home/admin/store.child-university.ir/modules/frotel/override/AdminProducts.php on line 2256 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2012 این ها Notice هستند و نباید باعث مشکل بشن. علت وجود این خطا هم مشکلی هست در فروتل که با نسخه های 1.4.8 به بعد خواهد داشت. (روشی در نسخه های قبل برای بومی سازی استفاده کردیم که در نسخه 1.48 به بعد حذف شده ولی طراح از این قابلیت استفاده کرده)نسخه پرستاشاپ شما چنده؟ضمن این که شما باید error_log مربوط به ساب دامین رو از پنل هاستتون پیدا کنید و بررسی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .